Havalı Motorcular

Üzme tatlı canını. Bir eldeki beş parmağın beşide bir mi. ? Madem ki bu yola çıktın daha çok değerli dostlar edinirsin. Hoşçakal dostum..

Üzme tatlı canını. Bir eldeki beş parmağın beşide bir mi. ? Madem ki bu yola çıktın daha çok değerli dostlar edinirsin. Hoşçakal dostum..

yok üzmem canımı =) 8 yaşında başladım ben motor sevdasına Allah a şükür çok iyi dostlar edindim edinmeyede devam ediyorum =)

Bencede Ayıp Etmişler Abi Aslında Az Söylemişsin Bitane Cbr Bitane R6 Bitanede Hayabusam Var Diyecektin Tm Kapak Olcaklardı

DEMET saol daha muhabbeti uzatcaktım ama yanlarında bayanlar vardı ve kursa geç kalıodum o yüzden kısa kestim:D

Afferin sana....Eee...Neticede ne oldu şimdi:cyclopsan gerçek, onlarda Yamaha,Suzuki,BMW sendeyse hala bir BWS var....Safranbolu'na kaç KM kaldı bu arada:mrgreen:

böyle insanlarda motor ruhu yok bence sadece hava ruhuna sahipler bana göre Kınıyorum bu şekildeki kullanıcıları

Aristokrat gibi yazmışsın valla:cat:
öyle ya...adam sadece hava olsun diye 20-25.000.-ytl ve üzeri para sayıyor ve hava olsun diye Safranbolu'na gidiyor:silent:ne akılsız insanlar var şu memlekette:bounce:
Kınanacak daha o kadar çok unsur var ama göre göre 3 havalı motosiklet sürücüsünü görüyoruz::deliir::

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dl deki bendim.2-3 km sonra dedin gittik gittik bulamadık kardeşim:pr:

Afferin sana....Eee...Neticede ne oldu şimdi:cyclopsan gerçek, onlarda Yamaha,Suzuki,BMW sendeyse hala bir BWS var....Safranbolu'na kaç KM kaldı bu arada:mrgreen:

Aristokrat gibi yazmışsın valla:cat:
öyle ya...adam sadece hava olsun diye 20-25.000.-ytl ve üzeri para sayıyor ve hava olsun diye Safranbolu'na gidiyor:silent:ne akılsız insanlar var şu memlekette:bounce:
Kınanacak daha o kadar çok unsur var ama göre göre 3 havalı motosiklet sürücüsünü görüyoruz::deliir::

1.Arkadaşım biraz düşünseydin BWS ninde bir YAMAHA olduğunu anlardın ve onlarda yamaha suzuki bmw var sende ise hala BWS yazmazdın ;)

2.Safranbolu yu küçümsedin gbme geldi unutma safranbolu dünyadki özelliğini kaybetmeyen değerlerini koruyan en eski tarihi kentlerden birisidir

Abi lafı çok güzel sokmuş, ağızlarının payını vermişsin.Helal olsun.Yazık öyle insanlara.

ağzına sağlık kardeşim:D ii yapmışsın da sende keşke r1 oyuncağı yerine şööle motor gibi bi motor deseydin keşke zuhahahahahahah

ağzına sağlık kardeşim:D ii yapmışsın da sende keşke r1 oyuncağı yerine şööle motor gibi bi motor deseydin keşke zuhahahahahahah

k.bakma ya aklıma birden r1 gelmiş doru diyorsun r1 ve hayabusa oyuncak kaçar keşke zx 14 felan deseydım:D:D:D:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar