Havalı Motorcular

Arkadaşlar bugün sürücü kursu direksiyon eğitimi veriyordu 11 e doğru yola çıktım A2 olmadığı için arkadaşımın arabasıyla kursa gidiyorduk 3 tane mtorcu istanbudan geliyorlardı plakalar (34) 3 motor YAMAHA MT -01 ,suzuki dl vstrom, bmw f 650 gs benzinlikte durdular bizde durduk ben laf attım nereden gelıyorsunuz diye konuşmak istedim nede olsa motorcu motorcunun dostudur diyerekten bana sordukları TEK ŞEY SAFRANBOLU NEREDE 2 3 km ılerde dedım ana yolu takıp edın sapmadan gıdın safranbolu dedım tmm saol dedı kesti attı dedim bende motorcuyum felan yamaha kullanıcısıyım he ii havalarındalar tabi altta kalırmıyım dedim bu oyuncaklarlamı geldiniz karabük safranboluya evet de bunlar oyuncakmı dediler bende laf soktum R1 den sonra bunlar oyuncak kaçıo dedım hemen atladılar oltaya :D sende R1 mi vardı usta felan demeye basladılar (aslı yok BWS var) diyeceğim o yazık böyle motorculara motosikletin sınıfı cc si ne olursa olsun altındaki motora güvenip havalanmamak lazım =) kınıyorum böyle arkadaşları

zuhahaha :mrgreen: iyi yapmıssın,dahada uzatsaydın keşke r1 muhabbetini :queen:

hiç sevmiyorum bu motorcuları hepsi garip insanlar yaa,birde dediğin gibi havalılarki sorma... :p

Gittikçe bozulan çıkar ve menfaat dünyasında yalnızca motorcularınmı böyle olduğunu düşünüyorsunuz...Adam çok insan yok...İnsana insan diye değer veren kişilik zaten yok...(Azında azı olduğu için böyle yazma gereği duyuldu)

:queen::queen:tarık süper laf yapmışın tebrik ediom abi seni

küçük dağları onlar yarattığı için . öyle tavır takınırlar .

kask takmayan motosikletli ve modifiye mobilet harici herkese slm veririm zx9 a bınerken . scooter a bınenler ısıklarda abı bu kaclık . kac beygır kac para . kac para yakıyor sorularını cvplıyorum ama sorunun kulagına da su kacarsa yeter derim

DEMET saol daha muhabbeti uzatcaktım ama yanlarında bayanlar vardı ve kursa geç kalıodum o yüzden kısa kestim:D

Tarık sivridiline ve sivri zekana sağlık babacan..:)
Derslerini iyi vermişsin..:cat:

Adamlık yürekle değilde CC'yle olsaydı;
bir yıl önce
bizde toplamda 3250cc vardı..:p
(2000cc araba + R1 + 250cc cruiser)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nefret ederim böyle tiplerden ...helal olsun iyi ders vermişin.. sende ters yol tarif etseydin ben olsam öyle yapardım...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ya aynı sey bu gn kusuguncuk gezizisnden dönerken oldu bisede adama yol sordk ısıkta bişeyler dedi kask oldugu içn duyamadm pardn dedm abi bidaha sölermsn el hareketi yaptı kafasını cevrdi 40 sn boyunca bakmadı bidaha bsden tarafa

f650gs sine boyuda yetmiyodu zaten sor tutuyodu makineyi dngede söle gecrken tekmeyi koyup ölemi gtsem dedm ama kıyamıyorum işte motora üsülrdüm snra

Son düzenleme:
Aslında boyle insanlar gerçekten Motorsiklet sürücüsü değil bence artist derler ya boyle kişilerdir başka insanları küçük gören insanlar ancak kendilerini tatmin eden acizlerdir

ya aynı sey bu gn kusuguncuk gezizisnden dönerken oldu bisede adama yol sordk ısıkta bişeyler dedi kask oldugu içn duyamadm pardn dedm abi bidaha sölermsn el hareketi yaptı kafasını cevrdi 40 sn boyunca bakmadı bidaha bsden tarafa

f650gs sine boyuda yetmiyodu zaten sor tutuyodu makineyi dngede söle gecrken tekmeyi koyup ölemi gtsem dedm ama kıyamıyorum işte motora üsülrdüm snra

Motoru zor tuttugundan belki cevap verememistir donup sana kotuye yorma hemen :p

Kestanemin kenarları.
Motorcu önce adam olacak.
Şımarık insan dolu piyasada.
Siz doğrusunu yapmışsınız.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar