Hava yastıklı kask piyasada

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
apc_systeam_casco_airbag.jpg

Merkezi Barselona’da bulunan Katalan kask şirketi APC, “dünyada bir ilk” olan hava yastıklı motosiklet kaskını bu ay içinde piyasaya sürüyor. Motosikletçi güvenliği için önemli bir aşama olarak tanımlanan kaskın arka bölümündeki haznede bulunan hava yastığı kaza anında 0.15 saniyede açılarak boyun çevresini sarıyor, omurgayı da korumaya alıyor ve motosikletçiyi boyun, omur kırılmalarına karşı koruyor.

Dört yıllık bir sürede ve 2 milyon dolar yatırımla geliştirilen kask şimdilik Avrupa’daki motosiklet mağazalarından satın alınabilir.

Kaynak: Milliyet - Menderes Özel

apc_systeam_casco_airbag_1.jpg

apc_systeam_casco_airbag_2.jpg

10 numara bir kask olmuş umarım kısa sürede ülkemizede gelir ve yaygınlaşır. Biraz kaba bi kask gibi dursada önce güvenlik...

345

Güvenlik açısından güzel görünüyor biraz biçimsiz olsada önce güvenlik:cat:konforu ağırlığıda iyiyse bu kask tutar gibi:cat:

Güzel kask :) onun parası ile 5 tane benim motordan satın alınır heralde:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araçlardaki hava yastıkları frenleme ivmesine göre çalışıyor. acaba bunun çalışma prensibi nasıl. bilen duyan varsa açıklasın :)

kaskın dusuncesı gusel ama buyukluk bellı kmden sınra basın rahat oynayamamasını veya ruzgardan kontolsuz sekılde yalpalamasına neden olabılır mutlaka kı bu soledıklerımı dusunmuslerdır...ınsallah ıse yarar bısı olmustur...ılerıkı zamanlarda belkı daha kucuk bı boyuta getırebılırle....acaba ne kadar para ve kac kg...

ßen Çok kuLLanışLı oLduğunu düşünmüyorum. Yarışçılar için ßeLki. acaßa tek kuLLanımLık mı :)))))) eLimden düştü aÇıldııııı, hadiiii indir havayı, bas geri kaskın içine. komiğime gitti

süper birşey ama türkiyeye çabuk geleceğini zannetmiyorum gelsede bence fiyatıda uçuk olur gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar