Hava yastıklı kask piyasada

darbeye göre açılıyorsa
ya yere düşürsek birden airbag mi fırlayacak?

Sonra eskiden otoparklardaki arabalardan airbaglari çalarlardı
kasklarımızdan da çalarlar mı?

Yine de güzel bi çalışma

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana biraz kaba geldi notredam'ın kamburu gibi oluruz..

zaten çıksa çok uçuk bi fiyat ile karsımıza çıkar ayrıca bu kask kaç kg tartısılır..

ßen Çok kuLLanışLı oLduğunu düşünmüyorum. Yarışçılar için ßeLki. acaßa tek kuLLanımLık mı :)))))) eLimden düştü aÇıldııııı, hadiiii indir havayı, bas geri kaskın içine. komiğime gitti

Sende düşürme ozaman:mrgreen:
Sağlık herşeyden önce!

bana biraz kaba geldi notredam'ın kamburu gibi oluruz..

zaten çıksa çok uçuk bi fiyat ile karsımıza çıkar ayrıca bu kask kaç kg tartısılır..

Bir kezde olumlu yaklaşın yahu....1,7 kg mı geçmez bence ama araştırın yargılamadan önce!
Boynum kırık yatalak olmaktansa Notre Damme'ın kamburu gibi motosiklete binmeyi tercih ederim / etmeliyiz!
Adamlar 2 milyon dolar ARGE harcaması yapıyor! para kazanacaklar tabi ama insan sağlığına önem vererek! varmı ülkemizde sağlığımızı düşünerek böyle bir icat yapan:silent:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kezde olumlu yaklaşın yahu....1,7 kg mı geçmez bence ama araştırın yargılamadan önce!
Boynum kırık yatalak olmaktansa Notre Damme'ın kamburu gibi motosiklete binmeyi tercih ederim / etmeliyiz!
Adamlar 2 milyon dolar ARGE harcaması yapıyor! para kazanacaklar tabi ama insan sağlığına önem vererek! varmı ülkemizde sağlığımızı düşünerek böyle bir icat yapan:silent:

hocam bide dövseydin..:mrgreen:

sevgili mod lar buraya konu acarken iyice arastırmıstır zaten ben niye tekrar arastırma yapayım modlar yalanmı söylüyor..:cat:

eline geçen bi gelişme yada ek bilgi olunca buraya aktarıcaktır zaten..:cat:

nasıl çalışıo acaba hadi yere düşürdük.al çöpe at sonra.:p

Super Moderator
Kaskın tanıtım videolarından:

[yt]Nr90WiBMPW4[/yt]

Avrupa'da sadece kask 698€, sabitleme aparatlarıyla birlikte 898€ fiyatları duyurulmuş.

Kaskın tanıtım videolarından:

[yt]Nr90WiBMPW4[/yt]

Avrupa'da sadece kask 698€, sabitleme aparatlarıyla birlikte 898€ fiyatları duyurulmuş.

bu klibi izledikten sonra motordan soğudum Ayrıca o airbagin yaptını yapan özel boyunluklar var zaten .

cok guzel olmus bıde bu tıp mont vardı yanlıs hatırlamıyosam motora baglanan bı ıp gıbı bısıyı vardı motordan ayrılınca surucu sısıyodu mont

yahu sırt koruması yapmışlar göğüs koruması niye yok (!)
daha önemlil değil mi ??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar