Hatalı 0 motosiklet

Merhabalar abilerim 2 gün önce teslim aldığım duke 390ımda benzin kapağının yanında bir boya hatası var ve de motosikleti 8 ağustos günü sipariş etmiştim bu haftaiçi arayıp ekim sonu gelicek motor erken sevkiyat yapıldı dendi ben de sevinip cumartesi günü teslim aldım halbuki motosiklet şuan bakınca görüyorum 8 ağustos günü baktığım motorla motor numarası aynı sizce bu bir sıkıntı teşkil eder mi bayiyle nasıl bir konuşma yapmalıyım sizce

İlçendeki Tüketici Hakem Heyetine şahsen gidip, haklarını öğrenebilirsin. Genellikle Kaymakamlıklarda olurlar.

Motosikleti
CB650R
10 bin üstüne ilçe thh bakmıyor

Hızlı çözüm istiyor iseniz e devletten thh başvuruya girin,
Artis işlem kağıtları ile beraber satın aldığınızı beyan eder ve problemi açıklayıcı şekilde yazın
Eğer ki bahsi geçen depo ücreti 10bin altıysa hızlıca aksiyon alıp değiştirirler toplamda 1 ay felan sürer işlem süresi

Tabi KTM ben motorun arkasındayım doğrudur mal ayıplı hiç uğraşma şu gün deponu değiştirelim der orasını bilemem

Bende biliyorum THH bakmıyor, fakat THH'ye gidip sorarsa en güzel ve mantıklı şekilde onlar açıklayacaklardır. THH prosedürü açık şekilde anlatır ona göre işlem uygulanır dedim.

Motosikleti
CB650R
Bende biliyorum THH bakmıyor, fakat THH'ye gidip sorarsa en güzel ve mantıklı şekilde onlar açıklayacaklardır. THH prosedürü açık şekilde anlatır ona göre işlem uygulanır dedim.

Tabi dediğiniz gibi bilgi de alınabilir ancak thh memurları telefonları bile açmıyor sanmıyorum ki prosedürü açık açık anlatabilsin

Bu motor kusurlu ben ayıpsız malla değişmek istiyorum diyip uzun bir sürece girmek isterse arkadaş
Adliye'den bilgi alması en mantıklısı olur, ama şahsi fikrim hangi marka olursa olsun depodaki boya hatası için 150binlik motoru lap diye ilk kararda değiştirelim demez

Uzattıkça uzatır sakız misali olur, ilçe thh genelde tatmin edici sonuçlar verebiliyor, tabi depo yedek parça fiyatı 10bin altıysa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar