hasarlı yamaha r6 için servis tavsiyesi lazım

ferrari_tayfur

sonuçlarını merakla bekliyorum.İnşallah istediğin gibi olur.Masraf 4.000 YTL + 5.000 YTL= 9.000 YTL yani 4.000 YTL masraf yap 4.000 YTL kazan neden bu parayı kazanmak istemiyor.Alacağın parçalar orijinal mi olacak yoksa 2.el mi

Aye

Şase'nin rontgenle kılcal çatlak kontrolünü alüminyum enjeksiyon işi yapan fabrikalarda rica minnet yaptırabilirsiniz, istanbul içersinde sanırım çelikel'de bu rontgen cihazından olacaktı.

Tabi eğer birilerini ikna edebilirseniz rontgen çekebilmek için şasedeki herşeyi sökmeniz lazım, en ufak vidasına kadar...

bunu bilmiyordum ama komple söküp takmakta ayrıca bir masraf ve zaman gerektiriyor.Hiçbir satıcı bu tür işleme girmez diye düşünüyorum.

Yahudilerin meşhur bir atasözü vardır. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim"

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parçalar 2. el olacak.
bakalım yarın ne olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar gelişen durum şu..
satıcı arkadaşa ulaşamıyorum telefonu meşgul çalıyor.:silent: bu sabah saat 9 da burada olacaktı kendisi, azönce telefon çalıyordu bakan olmadı şimdide meşgul çalıyor, aklıma gelen başımamı geldi acep:queen:

anlamadıgım şey şu 5000 ytl hasarlı motor + 4000 ytl masraf ( ki bence daha fazla) eder 9000 ytl + 1000 lirada ıvır zıvır işler desek 10.000 ytl para harcıyarak bu motoru alacaksın ... biraz daha sabredip birazda para iriktirerek çok temiz motorlar var piyasada neden hasarlı makineye masraf yapıyorsun merak ettim ??? yanlış anlaşılmasın hayırlı ugurlu olsun

GKN

anlamadıgım şey şu 5000 ytl hasarlı motor + 4000 ytl masraf ( ki bence daha fazla) eder 9000 ytl + 1000 lirada ıvır zıvır işler desek 10.000 ytl para harcıyarak bu motoru alacaksın ... biraz daha sabredip birazda para iriktirerek çok temiz motorlar var piyasada neden hasarlı makineye masraf yapıyorsun merak ettim ??? yanlış anlaşılmasın hayırlı ugurlu olsun

:cat::cat:
10 liraya 01 r6
01 srad750
yada bi 636 alabilirsin..
çok ta keyifli binersin..:cat:

şimdiden hayırlı olsun. motoru yaptıracağın yeri iyi araştırıp sağlam yere yaptır:cat:

asm

50 ytl fazla birşey değil.(alınan riske karşın)

Motor işi yapmadan,bu işi yapan sağlam çevrem olmadan böyle bir işe kalkışmak herhalde

Hayırlısı olsun.

hocam bencede 50ytl birşey değil.Gelsen vazgeç bu motordan. 11-12 ye cbr 600f ler var onlara bakarsın.yaptırdığın motordan pek hayır gelmez.Kazalı motor alma:cat: Kazalı araba alan bir arkadaşım var yaptırdı fakat hala arıza çıkıyor.Olmadık yerden arızası çıkıyor.Kazalı araba piyasa değerine geldi (kazasızın) :)

arkadaşlara katılıyorum 50ytl.bişey deil sen en iyisimi vazgeç çünkü sonraki 50ytl.ler hiç bitmek bilmicek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Sonunda Almaktan Vazgeçtim, Zaten Satıcıya Ulaşamıyorum Canım Iyice Sıkıldı Giden 50 Ytl Olsun..:pale:

AKLINIZDA BULUNSUN BU MOTORU BİRDAHA İLANLARDA GÖRÜRSENİZ BENİM GİBİ ATLAMAYIN HEMEN, İLGİNÇ İŞLER DÖNÜYOR BEN ANLAYAMADIM TIRSTIM SOĞUDUM SONUNDA VAZGEÇTİM. BU SABAH SÖZDE ADAMLA GÖRÜŞECEKTİK SERVİSE GİDECEKTİK TELEFONU ÇALIYOR BAKAN YOK Bİ DAHA ARIYORUM MEŞGUL ULAŞAMIYORUM, ŞU SAATTEN SONRADA ULAŞMAKDA İSTEMİYORUM, CEBİMDEKİ PARAYA GİDİP SAĞLAM MOTOR ALACAĞIM. DAHA ÖNCEDE GENE Bİ HASARLI MOTOR ALACAKTIM 100 YTL KAPORA VERMİŞTİM SONRADAN GENE VAZGEÇMİŞTİM 100 YTL PARAM GİTMİŞTİ ARTIK AKILLANDIM.

Son düzenleme:
ben demiştim ugraşma diye :( neyse geçmiş olsun umarım daha mantıklı teklifler denersin

asm

Dün Fox Tv'de Objektif programında bir çetenin olmayan arabayı satmaya çalışarak kapora topladıklarını anlatıyordu.

Neler neler var. Aracı görmeden kapora vermemek lazım.

Neyse geçmiş olsun. Sırf resim koyarak para toplayan biri olabilir. Başka bir numara ara ile ya da başkasına arat olmazsa (gerçi sahtekarsa aynı tezgahı onada kurar)

geçmiş olsun kardeş...arkadaşalrın dediği gibi giden 50 ytl olsun.O parayla ne sen zengin olursun nede o ıslah olur.O öyle hayatı boyunca ezik yaşamaya devam eder kardeş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar