hasar, sürücünün ailesinden alınacak

Arkadaşlar az önce bir ana haberde; "Sigorta şirketleri, vefat eden kusurlu sürücüler için ödedikleri tazminatı, mirasçılarından talep edebilecek." diye bir değişiklik yapılmış bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. motosiklet kullanıyoruz ölü halde kendimizi savunamayız, çevredekilerde hızlı vs vs derken suç genelde bizde oluyor. Ailemizden mi alacaklar ? Az bir rakamda değil. Tazminat, kişi başı 310 bin TL.

Bende biraz once bi gazetede okudum çok saçma geldi ama burasi Turkiye olur mu olur. Konunun takipcisiyim

Bunların topunun Allah belasını en kısa zamanda verir İnşaallah .İyice sıçtılar memleketin içine.Utanmaz arlanmaz insan müsfetteleri.

aile mirası redderse tüm mirası reddeder.sadece borçları reddetmekle olmuyor.anamızdan babamızdan kalan mirasa da göz diktiler sonunda.

310.000 TL çerez parası sanıldığından böyle bir karar çıkmış sanırım, galiba, sanmak istiyorum. Başka da bir yorum yapmaya bile değer bulmuyorum bu haberi...

İstedikleri maddeyi degistirsinler. Bizim ülkede, bir şeyin fiyatı arttı mı, bir daha fiyatı düşmez. Geçmiş ola.

Trafik sigortası hiçbişeyi karşılamasın o zaman ucuzlar herhalde, çoğunluk zaten zorunlu olduğu için yapıyor sigorta şirketleri de rahatlar artık:sunny:

Ne desek boş. Sövsen olmaz anlatsan anlamazlar artık o hale geldi at gözlüğü takan insanlar hala bu durumları kabullenip "Devlet naparsa doğru yapıyordur siz ne bilirsiniz" dediği sürece adamlarda haklı at gözlüğü takmış insanlar var napsın soymasında haklılar yani bunca insan var soyduğum halde oy veriyor diye düşünüyor keriz yerine koyulan herşeyin farkında olup ama birşey yapamayan tayfaya oluyor olan yani bizler dicek kelime anlatacak üslüp yok onun için yazmayı noktalıyorum burda.

Özel bankaların bireysel emeklilik kampanyalarına da hiç sıcak bakmadım bugüne kadar, sonu böyle olacak kesin.

Kasko fiyatları neden aynı kaldı. Çünkü o zorunlu değil. Bu iş iyice soyguna döndü.

Ama pardon biz hırsıza oy veren ilk nesil uber muslumanlar olarak buna onay vermistik.
Baktılar bu andavallar biz ne yapsak yüzde 50 yı çakıyor, o zaman sevmeye (!) devam.

Bu sigortanın olayı ne zaman? Niye sigorta yaptırıyoruz borçlu çıkalım diye mi. Sövmüyorum

sigorta, zararınızı karşılamamak için toplanan para havuzudur. en azından bu memlekette böyle.

Bu işte çok pis bi siyasi rant dönüyor ama hadi hayırlısı.
Çıkar kokusu yakında meydana.

Elbette rant dönüyor, herşeye burnunu sokan devlet bu konuya el atamaz mıydı? İstediği gibi atardı, devlet işverenler ve kodamanlarin yanında daima. Çünkü söz sahibi olan insanlar bu ülkede tahsili olan değil, parası olan insanlar bkz: meclis. Bu zamana kadar sigorta şirketleri kârlılıklarından yakınıyordu, sonuç: hükümet sayesinde birazda onlar uçurumu genişletiyorlar. Bu ülke insanına müstehak mı? Biraz ağır oluyor ama müstehak, kurunun yanında bizim gibi yaşlarda yanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar