- Konu Yazar
ni dimekemrinize amadeyim efendim
ooo YENİ bnm ben![]()
bir yetim başını okşamak, nice değerlere bedel bir ibadettir bence
ayrıca bu resimler ve organizasyonları işyerimdekilere gösterip dedim ki;
İŞTE BİZ BUYUZ!!!!
Büşra makineye hakkını verdin bu pozla valla süper bir kare bayıldım
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
![]()
Ben de sephia yaptım fotoğrafı![]()
Bugün resimleri yazıları okurken farkettim ki o küçücük yürekler , bizim büyük yüreklerimizi de bir araya getiriyor... Böyle samimi, iyi niyetlerle ve duygu yoğunluğu fazla olan etkinlikler sonrası MT başka MT oluyor... Birbirimizi önceden hiç tanımasak bile böyler güzel günlerden sonra kardeşoluyoruz, arkadaş kazanıyoruz.... Bizi bile bir araya getiriyor... Ne güzel... Pazar günü ilk kez tanıdığım ve sevdiğim kişiler geçiyor şimdi yüreğimden... Eski arkadaşlarım ve dostlarım , ve yeni tanıştıklarım İYİKİ VARSINIZ...
biraz abartmadık mı sizce ?![]()
Organizasyonun devamını kısa zamanda beklerüz Delipoyraz ABİ.
Bana heryol Paris... :cherry:
Gün belirleyin.. gidelim deyin, gidelim... izin işi benden... birinizde topiği açarsınız, ikramlıklar alınır gideriz... Budur :wiinkk:
tmm yakın zamanda bakçez o işe, kerem le benim özel davetiyemiz var zati biliyosun![]()