Hasan Tan Çocuk Yuvası Resimleri... 16 Kasım 2008....

Mersin İl Temsilcisi
bir yetim başını okşamak, nice değerlere bedel bir ibadettir bence

ayrıca bu resimler ve organizasyonları işyerimdekilere gösterip dedim ki;

İŞTE BİZ BUYUZ!!!!

Delipoyraz tekrar ayarla bu sefer bende geleyim cok kıskandım.
Bazı resimlerde güldüm, bazılarında duygulandım, bazılarındada gözlerim doldu yani karışık duygular taşıyan bu resimleri çeken tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Oraya gelmeyen arkadaşların orda olmasını sagladılar.
:rendeer:

bir yetim başını okşamak, nice değerlere bedel bir ibadettir bence

ayrıca bu resimler ve organizasyonları işyerimdekilere gösterip dedim ki;

İŞTE BİZ BUYUZ!!!!

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
::biggrinn
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

:cat::rendeer::wiinkk:

dsc02607sephiajv1.jpg

Ben de sephia yaptım fotoğrafı:)

arkadaşlar bu yaptığınız gerçekten mükemmel bişey,..sizin gibi insanların yaptıkları emin olunki unutulmaz o çocuklar için..
mt de böyle etkinlikleri daha fazla görebilmek umuduyla..
büyük yüreklerinizle o küçük çocukları mutlu ettiniz allahta sizi mutlu etsin..:rendeer::cat:

Bugün resimleri yazıları okurken farkettim ki o küçücük yürekler , bizim büyük yüreklerimizi de bir araya getiriyor... Böyle samimi, iyi niyetlerle ve duygu yoğunluğu fazla olan etkinlikler sonrası MT başka MT oluyor... Birbirimizi önceden hiç tanımasak bile böyler güzel günlerden sonra kardeşoluyoruz, arkadaş kazanıyoruz.... Bizi bile bir araya getiriyor... Ne güzel... Pazar günü ilk kez tanıdığım ve sevdiğim kişiler geçiyor şimdi yüreğimden... Eski arkadaşlarım ve dostlarım , ve yeni tanıştıklarım İYİKİ VARSINIZ...

bana böyle güzel bir gün yaşattığın için ne kadar teşekkür etsem az poyraz abi :) sizde iyiki varsınız :rendeer:

bravooo.ne güzel bır organızasyon yapmışsınız.zaten bu sitenin bu ve benzeri organizasyonları cok duyarlı...bunları benim motorcu arkadaşlarım gerçekleştırdıgı için gurur duyuyorum.:rendeer:

biraz abartmadık mı sizce ? :D

Bakışlardaki etkileyicilik çok yüksek.
En hayran olduğumsa doğallık.Olduğu gibi olmak.

Fotoğrafçılık sitesi olmadığı için diğer düşüncelerimdeki ayrıntıya girmiyorum :) ;)

Organizasyonun devamını kısa zamanda beklerüz Delipoyraz ABİ.

GKN

Bana heryol Paris... :cherry:

Gün belirleyin.. gidelim deyin, gidelim... izin işi benden... birinizde topiği açarsınız, ikramlıklar alınır gideriz... Budur :wiinkk:

tmm yakın zamanda bakçez o işe, kerem le benim özel davetiyemiz var zati biliyosun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar