- Motosikleti
- BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
sahibi olmuş biri olaak söylüyorum uzun yol yapamazsın çantalar ıvır zıvır için çok para dökmen lazım ve yere çok yakın oldugundan köy aralarında dolaşamazsın artçı için rahatsız bir motor.Titreşim az motor performanslı ama yakıt çok yiyor.oturuş pozisyonu rahatsız değiştiremiyorsun gidon takarsa tipi bozuluyorviraj alması için çok ugraşıyorsun yoruyor bir zaman sonra.Bu bir drag motoru kısaca drag motorunun yeri pistir ve grajdır zaten amerikanın en az satan harleyi kimse binmek istemiyor bende tipine kanıp almıştım.
Sevgili Kardeşim ,
Olaya hep fanatikçe yaklaşıyorsun yapma bunu. Night Rod ile köy yoluna kim çıkar Allah aşkına ,onbinlerce doları motora yatıran adam kaç lira yaktığını düşünürmü sence , piyasada dolaşan binlerce SS in yeri pistler değilde caddeler ise Night Rod hayda hayda çıkar caddeye. Empati yapmaya çalışıyorum ve kabul ediyorum Night Rod makinası alışık olduğunuz klasik tork canavarı vibratörlerden çok farklı ama yinede o bir Harley ve yeni nesli temsil ediyor. Yani sadece sportster ler yok Harley dünyasında