- Konu Yazar
Arkadaşlar malum gelecek sezon için arayış içindeyim. Harley konusunda değişik modelleri de düşündüm ama pek aklıma yatmadı. Almışken en az 3-4 sene zevkle kullanabilceğim bir motosiklet istiyorum. Kesenin ağzını bu kadar açmak aklımda yoktu ama zevk alacaksam değer diye düşünüyorum. VRSC serisi ilk çıktığından bu yana ilgimi çekiyordu. Ama o zamanlar racing sevdalısıydık. Şimdi biraz yavaşladık.
z1000 gibi nakedları seven biriyim sonuçta. Cruiser tarzını da denemek istediğimi açtığım konulardan anlamışsınızdır. Bir drag motoru olarak tasarlandığını biliyorum. Dolayısıyla virajlarda çok iyi değildir diye tahmin ediyorum. Hoş ben virajlarda bu tozlu topraklı yollarda çok yatma taraftarı değilim zaten. Görüntü değişik pek ne olduğunu kestirmek zor belki ama sonuçta o motora güzel demeyecek insan sayısı azdır heralde. Harley olması bile başlı başına bir sebep olabilir alınması için, birçok motorcu tarafından. Ne yalan söyliyim arka görüntü de çok çok hoş 'bence'.
Night Rod hakkında görüşlerinizi bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.:rendeer: :king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
Bu kadar kötümü yaw
Night Rod hakkında görüşlerinizi bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.:rendeer: :king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
Bu kadar kötümü yaw