Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ooo sen daha onları alıcan, bot,mont,kask bunları alırken bikaç tshirt de sokuştururlar, kücük krom aksesuarda alırsın girmişken
1000 euro da öyle harcarsın ayak üstü! bak unutma eğer alıcaksan, mutlaka engine guard taktır!!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
hog üyeliği alıp ortam edinirsin iş dünyasından tüsiad'a kadar medya herkes var, iş kovalar iş konuşursun fln filan
telefonuna mesaj gelir hafta sonu parkorman da bira ve cips partisi var vs.vs.vs....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
engine guard'ı unutma sakın, motoru fln düşürürsün allah korusun hem bacağının sıkışmasını korur çatı oluşturması açısından hemde motor bloğunu korur...
aynen! aldığım zaman dedim taktırın, dediler ki, elimizde yok şuan
dedim, ordaki sportster dan sök buna takın o zaman, doğru diyosunuz demişlerdi... :cherry:
bu arabayla teslimat konusuna gelince adamı tembelliğe alıştırır, ben bakımlara, aksesuar taktırmaya bile arabayı çağırıyodum
bu arada ben harleyi aldığımda, isviçreden bir kargo geldi,
paketin içinden bir kücük çanta çıktı, avrupa haritaları dergi vs... rozet, avrupa hog üyelik kartı ve motosikletimin motor-şasi no ve adım soyadım yazılı...
bilemiyorum hala varmı böyle şeyler...