Harley Davidson Scooter...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu antika meraklılarını anlamıyorum ne işiniz var hurdalarla buda onların zevki saygı duymak gerek...ancak bu hurdadan ne köy olur nede kasaba yedek parçasıda belki fizan da falan vardır:)

belki birileri sinir olucak ama bu antikaya verceğim parayla RR alırım puhahahahahahahah:mrgreen:

hasta oldum motora rüyalarımdaki motor bi pazarlık edeyim belki 140 ytl ye kaparım motoru gerçi çok veriyorum 100 anca oda adı var diye :queen:

her malın bir alıcısı vardır..

ya bunun her yeri harley olsa,hatta harley davidsonun kendi bindiği motor olsa ne olur ya.yani her eski şey antika olamaz.bunun bir kuralı vardır:
bunun başında orjinallik ve aslına uygunluk vs gelir ki bu motor yanii saçma sapan bişey ya.yani özellikle mekanik şeylerde antika sayılmanın ilk temel kuralı fabrika renk vs bozulmayacak,her şey çalışcak felan.
üstelik ordaki harley yazısının doğruluğu kesin mi(benimki de iş şimdi doğru olsa ne olmazsa ne).ben 200 lira veriim satamazsa bayırdan çocuklar kaysın diye alacam valla.
7617579_875311_6xys039.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
buna 14 bin verecek şaşkın çıkmaz ben 1400 bile vermem. Birde meraklısına demiş merak edilecek yanı yok ki

Yok daha neler.Hadi biraz adama benzese neyse de çok iğrenç bir motor:farao:

Buna degil 14.000ytl, 1.4ytl dahi vermem! Hatta bedava verse almam alıp ne yapıcam basıma durduk yerde bela alıcam, agrımayan basımı agrıtıcam :pr:

Satan amca aklınca fiyatı çok yuksek tutunca ozel birsey olacagı dusuncesini aşılamak istemiş zihinlere. Ama aklı ve mantıgı olan bu yanılgıya dusmez bence :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Harley bir idol marka....

Adamlar bir zippo çakmağını 40 Dolar'a satıyorsa...

.
http://www.importermall.com/Zippo_Lighters/dropshipguide.htm

.
harley_zippo.jpg

Makina bu fiyat eder kanımca...

İyi de hocam, bu makine gerçekten Harley mi? :silent:

İlanı veren arkadaş muzip biri olmalı, sanırım biraz eğlenmek istemiş.. Tabi bu arada şansını da denemek istemiş olabilir. Ne demişler, her kör satıcının bir kör alıcısı olurmuş. Körlerin buluşmaları zor bile olsa, dünya küçüktür, belli mi olur? :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar