Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

vayy be bütün yazıyı tek tek okudum o büyük geyiğin resmini görmek isterdim. Böyle bir gezi gerçekten çok güzel olmuş ilerde anlatabileceğiniz bir anı gerçekten ve anlattıklarınızdan insanların bu kadar iyi ve yardımsever olmasının nedeni bence kasaba gibi yerlerde olmanızdan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
Geziyi kendim yapmış gibi sevindim güzeldi daha fazla resim olsa bence güzel olurdu.
teşekkür ederim. videosu var geyiğin ve ayının , 1.dkda gozukuyor

çok resim koyamadım çünkü yazı çok uzun oluyordu

Motosikleti
CBR 500 R
Gezi yazısı değil kitap olmuş bu maşallah. Hiç sıkılmadan hepsini okudum

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Cok guzel yazi olmus, fotolar da guzel. Amerika bizde biraz farkli algilaniyor ama dogasi aslinda cok guzel bir ulke. Keske grand canyon'in asil turistik kismina da ugrasaydiniz, gormeden anlasilmayan bir yer orasi.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Tebrik ederim, çok güzel bir yazı ve gezi olmuş. Geçen yıl benzerini Avrupa da 8000 km ile yaomış olduğum için seni çok iyi anlıyorum.

Benimde Amerika Route 66 hayalimde var.

Gezi yazısı değil kitap olmuş bu maşallah. Hiç sıkılmadan hepsini okudum
çok teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cok guzel yazi olmus, fotolar da guzel. Amerika bizde biraz farkli algilaniyor ama dogasi aslinda cok guzel bir ulke. Keske grand canyon'in asil turistik kismina da ugrasaydiniz, gormeden anlasilmayan bir yer orasi.
evet bu içimde kaldı ama buna tam bir gün ayırmak gerekirdi o yüzden yapamadım. bir dahaki sefere artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tebrik ederim, çok güzel bir yazı ve gezi olmuş. Geçen yıl benzerini Avrupa da 8000 km ile yaomış olduğum için seni çok iyi anlıyorum.

Benimde Amerika Route 66 hayalimde var.
teşekkür ederim, bir gün yaparsanız yardımcı olmak isterim sorunuz vs olursa

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben bu kadar okusam apartuman yöneticisi olurdum
hem ta ameriganyalara gelip bizim melmekete, kentakiye uğramadan geçmişin, con vayne amcama, cülyano cemmo abime ayıp olmuş
fiski (burbon) içerdik, kendi tükanımızdan
iyi macera olmuş, bir daha yapma ama
hayırlı yolculuklar dilerim

Motosikleti
cbf 150
Bende eylül sonu Chicago ya gidiyorum routh 66 başlangıcı sanırım orası belki bir tur yaparım fazladan 2 haftam var.

ama harley kiralamıcam indianları merak ediyorum hiç kullanmadım

ben bu kadar okusam apartuman yöneticisi olurdum
hem ta ameriganyalara gelip bizim melmekete, kentakiye uğramadan geçmişin, con vayne amcama, cülyano cemmo abime ayıp olmuş
fiski (burbon) içerdik, kendi tükanımızdan
iyi macera olmuş, bir daha yapma ama
hayırlı yolculuklar dilerim
teşekkür ederim. anlamadım niye bir daha yapmayayım?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Çok beğendim geziyi, anlatımı, vizem olsa da bende gitsem dedim ağzımın suyu aktı :) Tebrik ederim.

Oğlum Burak seni çoğaltırım sen ne karamsar adamsın lan. Oğlum hayat bu bizde yetimhanede büyüdük bu noktalara geldik. Sende çok güzel işler bulursun birşeyler çıkar karşına ama baştan ben yenildim demek güzel birşey değil. Bu arkadaşında garantisi yok hayatta unutma benimde ama çalışmazsak hedeflemezsek anında kaybederiz. HAYAT BU AMK SIZLANANA YOL VERMEZ KENDİNE GEL öbür Burak nerde sen belemısın nesin :)

Hangi abimiz söylemişti hatırlayamadım. Şöyle bir sözü vardı.

İlk kazandığım milyonu sormayın diğerlerini tek tek anlatırım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Oğlum Burak seni çoğaltırım sen ne karamsar adamsın lan.
Aslında çok kibar, çok tatlı bir kardeş. Ben de bu hafta sonu tanıştım. Dünya iyisi birisi. Şekil şemal de var.

Lakin bizim jenerasyon büyürken pitbull gibi yetiştiği için genç kardeşimizin mesajları bize "len, hade len" gibi geliyor. Bence bu genç kardeşimizin potansiyeli büyük ama 45 yaş üstü, it kopuk, hayırsız, dalgacı bir mentora ihtiyacı var.

Motosikleti
cbf 150
Dayağa ihtiyacı var gibi geldi :) ama olur adam sen görüp not verdiyse :)

program yazmaya yeteneği varsa bizim buralarda iş çok

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dayağa ihtiyacı var gibi geldi :) ama olur adam sen görüp not verdiyse :)

program yazmaya yeteneği varsa bizim buralarda iş çok
Dayak demeyelim de kendinin farkına varması için ıslak havluyla 3-4 defa vurup kendine gelmesi için darp etmek gerekiyor. Ola ki polise şikayet ederse de salağa yatıp "tansiyonum düştü gözüm karardı, ne olup bittiğini hatırlamıyorum" demek iyidir, sağlıklıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar