Harley-Davidson Efsane Motoru Kınıyorum!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
olm ölüyom ya...:salut:bırakda zıbarayım...:p

Tutmuyoz zaten...Hadi yat...:p

Kim uğraşıyor bunla yaw, neyseki moderatör filan değilim allahtan, uğraşılmaz valla. Kim kime ne dedi, niye dedi, kim haklı, kim haksız, tüm mesajları oku, yorum yap, değerlendir, yazarken yoruldum yaw... :cherry:

Bizim Pro var...Sağolsun araştırır bulur..Çok çalışkandır....:p

Kim uğraşıyor bunla yaw, neyseki moderatör filan değilim allahtan, uğraşılmaz valla. Kim kime ne dedi, niye dedi, kim haklı, kim haksız, tüm mesajları oku, yorum yap, değerlendir, yazarken yoruldum yaw... :cherry:

abi sen git dinlen biraz...kafa 1500 bu nıght...:palp kafa karıştırır bu saatte...hadi abicim...:rendeer:

Evet, evet, ben yattım, hadi görüşürüz yarın sabah bakar yazarım düzgün kafa ile...

Yapılan terbiyasizliği efsane markaya mal etmek yanlıs olur dıye dusunuyorum. O şahıs bazında yapılmış terbiyesizlik. Gerekli halkla ilişkiler eğitimi almamıs bır personel. Bu sebebten dolayı ben olsam harleyımden vazgecmem. Saygılar.

yargısız infaz

öncelikle bu olayın tek taraflı dinlenerek yorum yapılması bana garip geldi. bu kısmı çok önemli değil ama arkadaşımız ne kadar masum bi düşünün. öncelikle motorların üstüne oturma kısmı ile ilgili bir şey söyleyim. bilen de oturuyor bilmeyende otururken motoru çizenler düşürenler. motordan indikten sonra ayağı açmaya çalışan adamların olduğu yerde motor fuarı yapılıyo 0 km bi motoru düşerse ne yapacaksın o kalabalıkta en iyisi kimse binmesin. almak isteyen fuarda bakar, alacaksa gider hangi marka alacaksa bayisine oturur inceler alır. kimse haybeye konuşmasın. olayın oluş şekline gelinceee. arkadaşımız kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi anlatmış öle olsun. şayet kullandığı cümleleri hatırlıyorsa bir daha düşünsün sadece bunu söylüyorum. küçük dağları ben yarattım herkesi tanırım herşeyi yaparım derse alacağı cevap bu olur ki o gün söylemem gerekenlerin bir çoğunu söylemedim. sana tavsiyem henüz çok gençsin ve kendine güvenmen her şeyi yaparım demen iyi ama karşındaki insanlarıda küçük görme. tekrar söylüyorum yaptıklarını söylediğin cümleleri bir daha düşün hata kimde? motoru satma fikrine gelince o senin bileceğin bi mevzu ister sat ister bin. ben biniyorum. hd. ye laf atanlara da kedi ulaşamadığı ciğer derim başkada demem. :)

Süper Moderatör (BBRR)
evetbencede burada yargısız infaz olmuş.. bnede bilmemkaçbin dolarlık motorları öle her önüme gelene oturtmam ..hatta 1.fuarda ducati 1098 modelinin yanına şerit çekmişti bırakın oturmayı dokunamıyodunuz bile bu firmadan firmaya değişir.. hondada istediğin motorun üstüne oturuyodun oysa..

gelelim eveet nikli üyeye..eğer firma yetkilisi isen (ki umud ediyorum değilsindir ve yarın HD türkiyeden biri bizim bu şahısla alakamız yok der) amrika gibi müşteri memnuniyetine önem veren bir ülkenin en bayrak malının türkiye distrübütörü olarak seçtiğiniz kelimeler çok amiyane ..motoru ister sat istersen satma demeniz bile elinizden distrübütörlüğü aldıracak nitelik taşır..tabi banane ya HD gider TD gelirde diyebilirsiniz..

çok ayıp etmişler ama bu firma değil firmada kendini bir bok zanneden o herif ile alakalı birşey direct sikayet et derim ne satacan harleyi :D amerikalılar alıcıya böle muamele etmezler ondan zenginler zaten bizde ondan fakiriz hep kovalağız hep görünüşte tokuz koca fuarda bir harley bile satılmamıştır kalıbımı basarım ;)

bilmediğin konularda yorum yapma yada kalıbını basma :) sana hiç bir şey demiyorum :) :) çok biliyon ya herşeyi çözmüşün sen olmuşun aşmışın :)

yok hocam hd. benim değil bende biniciyim. müşteriyim yani

Son düzenleme:
BU HARLEY DAVIDSON NE OLDUGUNU ZANDEDIYOR :pr: ANLAMADIM BEN SAHSEN BEN O KADAR PARAYA KIYIP HARLEY ALMAM GIDER BASKA MARKA ALIRIM ONA BIN CEKER KUSTAHLIK YAPTIKLARI BIDE BU SERVISDE AZMIS:queen: ONE BE EURO ILE HESAP CIKARMAKTA YENI HERHAL 400 TL MASALLAH BEN O PARAYA MOTORUMU KOMPLE SIFIRLARIM :queen:

bence hd kullanan insanlar aynı dilde konuşuyorlar. biz onları kendi hallerine bırakalım (TAMAM KARDESIM MOTORLARINIZA ELLEMIYORUZDA, BINMIYORUZDA, BINECEK PARAMIZDA YOK).

Son düzenleme:
Fuarda HD lere bakmak aklıma bile gelmedi, değil aklıma gelmek görmedim bile :cyclopsan Chopper mı ? Aslaaa :mrgreen:

çok büyük ayıp etmişler. bu tür şeylerle Türkiye'de bilinçli motosiklet kullanıcılarına hitap etmezler bence.. :farao: :farao:

Saticinin kustah davranisi boyle prestijli bir firmanin temsilcisi olarak hic yakisik almamis. Bunu kabul etmek mumkun degildir. Bence genel mudurluge sahsen veya e-mail ile sikayeti bildirmek en dogrusu.

Yanliz satilan motorun ustune oturulmamasi kismini kabul ediyorum , musteriye teslim edene kadar temiz korumak istemislerdir. Kotundaki bir demir ornegin deriye zarar verebilir istemeden. Ama bu konusma tarzi ile degil. Sele uzerine yazi konulur. Motorun cevresi bar ile kapanir ve oturan musteriye "Motorumuz satilmistir , sadece teshir amaclidir uzerine oturmamanizi rica edicem beyfendi" diyerek sirketlerine yakisir bir nezakette uyararir.

Efsane motora bu tatsiz konusmanin bildirilmesi en dogrusu.

Ikinci bir olay ise: Efsane motorun teknik servis elemanlari Euro olarak mi aliyorlar maaslarini ki ajaba sizden Euro olarak hizmet bedeli talep ediyorlar.Yada vergilerilerini Euro olarak mi yatiriyorlar Maliye ve Vergi Dairesine. Iyi ve kaliteli hizmetin anlamani kaybeden bir firma daha kendine prestij getirecegini zanedip Euro bedeller istiyor ama arka planda 3 kurus hesabi yapip egitimsiz bir musteri temsilcisini fuarda gorevlendirip kendi kendini asagiliyor.

konu pörtleyecek ama yazmadan edemedim.
kimse merak etmesin.bu sene harley sönecek büyük ihtimal.
TTCustomChoppers sayesinde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar