bi dakka bi dakka yargisiz infaz yapmayin, :cyclopsan
biz fuarin son gunu mavi sportster a hayran kaldik standa gidip bilgi istedik, oradaki uzun sacli beyefendi (adini hatirlayamadim bu yuzden oyle tarif ettim )
yarim saat kadar bize motordan kredi opsiyonlarina, fiyat detaylarina kadar ne sorduysak anlatti ve biz sormadan kendisi istersek
oturumunu deneyebilecegimizi soyledi biz de oturduk denedik baya da bi vakit gecirdik orada, tesekkur edip ayrildik.... :rendeer: :cat:
Uzun saçlı bey muhtemelen Mustafa Derin, Marka Müdürü yanlış hatırlamıyorsam, severim kendisini. Muhtemelen Mustafa yokken görevlilerden biri otur demiş, biri kalk kardeşim demiş. Muhtemelen orada çalışan kompleksli bir adam, patron yokken egosunu tatmin etmiş. Harley'e kaç kere gittim, her seferinde çok büyük ilgi ile karşılandım. Her seferinde de paçoz kıyafet vardı üzerimde (hani adamına göre muamele değil yani). Her türlü insan var, orada çalışan arkadaş ta kendini tatmin etmiş kanımca, bir kere oturma dedi ya, geri de dönememiş dediğinden, sonuna kadar gitmiş mecburen.
Peki Harley böyle bir kişi bulundurmalımı eleman olarak, tabiki hayır. Belki de yeniydi, fuar için fazladan adam lazımdı, vs, vs. Keşke olmasaymış, şahsına bir hareket olduğunu veya EM'nin genel tutumu olduğunu düşünmüyorum.
Bende Suzuki'ye gittim daha çok yeni, şu VZR1800'e bakayım diye. Yüzüme bakmadılar, bende Suzuki almamaya karar verdim o an, ertesi günü gittim Harley aldım. Yani neymiş, müşteri ile mutlaka ilgilenmek gerekiyor, kim kaybetti Suzuki. Glock'un durumunda ne oldu, Harley kaybetti. Eminim herkesin bir satış temsilcisi ile yaşadığı kötü bir olay vardır, bu da firmaları mutlaka etkiler!
Ama dikkat etmeleri gerektiği bir gerçek...