Harley-Davidson Efsane Motoru Kınıyorum!

Nemrut

Doğru, sonuçta aynı şey
Demek istediğim kişilerin hatalarını firmalara bağlamamak lazım.

Hem de öyle bir bağlar kiii.BUZ gibi.Benim harleyim yok almayıda düşünmüyorum ama bugün ona yarın bana.Yurdum insanının itilip kakıldığı yeter böyle densizlere haddini bildirmek lazım.Harley standını bende gördüm hadi yan taraftaki standdaki motorlar el yapımı idi satılanların üstüne SATILMIŞTIR diye tabela koymaları normaldir.Bu harleylerde de mi elde yapılmış?:silent:

Ben şikayet etmenin hiçbirşey farkettirmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca kimi kime şikayet edeceksin. Fuara distribütör firma katılmıştır, ve distribütör firmayı kendine mi şikayet edeceksiniz. Amerika'ya şikayet konusu ise distribütör firmamızın bir bildiği vardır şeklinde düşünürler herhalde.

Otomobil fuarlarında da bazı lüks segmentteki firmalarda bu tarz davranışlar gözlemlenir. HD da fiyat aralığı dolayısıyla burada burnundan kıl aldırmaz bir karaktere bürünmüş olabilir.

Zaten Amerika ile buradaki hedef müşteri kitlesi çok farklı yapıda. Orada herkes alabilirken burada sadece belirli bir zümre alabiliyor.

ben o gün fuara ailemle gittim eşim ve çoçuklrala..öncellikle organizasyon berbattan da öte...çok ama çoook kötüydü..rezalet.standlara gelince onlarda organizasyona uymuşlar...olmamış yani.neyse iyi ki motogp var da orada zaten bütün standlar kuruluyor.harleye geline...ONLAR YAĞLI TABAKA MÜŞTERİ ARAYAN ..ONA HİTAP EDEN BİR FİRMA DURUMUNDALAR..MAALESEF TÜRKİYEDE...YOKSA KİŞİSEL OLRAK SEVMEDİĞİM BİR MARKA.STANDINA BAKMADIM..MODELLERİNİ DE TANIMIYORUM.TABİİ ZEVK TUTKU MESELESİ...

Benim söylemek istediğim müşteri kitlesini biraz açmış arkadaş...

Hem de öyle bir bağlar kiii.BUZ gibi.Benim harleyim yok almayıda düşünmüyorum ama bugün ona yarın bana.Yurdum insanının itilip kakıldığı yeter böyle densizlere haddini bildirmek lazım.Harley standını bende gördüm hadi yan taraftaki standdaki motorlar el yapımı idi satılanların üstüne SATILMIŞTIR diye tabela koymaları normaldir.Bu harleylerde de mi elde yapılmış?:silent:

Eğer o motosikletin üzerine binilemez gibi bir yasak konulmuşsa ve bu arkadaşta ona göre hareket etmişse bu iki kişinin arasındaki birşeydir. Ancak arkadaşımız firmanın tutumunu beğenmiyorsa şikayet edebilir veya motorunu satar.

by mükemmel halleyle bır ortaklıgınız fılanmı var?bence ayıp etmısler halleydavıdson gıbı bır markanında personelı secılmıs olması lazım yazık vall.......cok ayıp

bi dakka bi dakka yargisiz infaz yapmayin, :cyclopsan

biz fuarin son gunu mavi sportster a hayran kaldik standa gidip bilgi istedik, oradaki uzun sacli beyefendi (adini hatirlayamadim bu yuzden oyle tarif ettim )

yarim saat kadar bize motordan kredi opsiyonlarina, fiyat detaylarina kadar ne sorduysak anlatti ve biz sormadan kendisi istersek
oturumunu deneyebilecegimizi soyledi biz de oturduk denedik baya da bi vakit gecirdik orada, tesekkur edip ayrildik....
:rendeer: :cat:

20050209231105.jpg

yorumsuz :mrgreen: zuhahah

biz fuarin son gunu mavi sportster a hayran kaldik standa gidip bilgi istedik, oradaki uzun sacli beyefendi (adini hatirlayamadim bu yuzden oyle tarif ettim )

yarim saat kadar bize motordan kredi opsiyonlarina, fiyat detaylarina kadar ne sorduysak anlatti ve biz sormadan kendisi istersek
oturumunu deneyebilecegimizi soyledi biz de oturduk denedik baya da bi vakit gecirdik orada, tesekkur edip ayrildik....

Zaten yorumlarda buna işaret ediyordu. Herkese farklı muamele. Anlatamamışız galiba.

aradaki mesajlarda oyle olmus olabilir ama ben ilk mesaja istinaden; biz hog uyesi felan degiliz bir ayricaligimiz yok yine de bi sorunla karsilasmadik standda bunu soyledim...

Bence bu yapılan tatsız olayları harley e maletmek yanlış olur.Firmaya şikayet edilmesi en doğru olanıdır.Burda biraz kötü hizmet yokta, onur kırıcı davranış var diyelim.

+1000:cat: hocam, tipini hatırlasın o ahlaksız herifin.git şikayet et firmaya.müşteriyle nasıl konusulacagını anlatsınlar.adamın umrunda değldir harleymiş, karmış. o anca aldığı maaşa bakar

Uzun saçlı bey muhtemelen Mustafa Derin, Marka Müdürü yanlış hatırlamıyorsam, severim kendisini. Muhtemelen Mustafa yokken görevlilerden biri otur demiş, biri kalk kardeşim demiş. Muhtemelen orada çalışan kompleksli bir adam, patron yokken egosunu tatmin etmiş. Harley'e kaç kere gittim, her seferinde çok büyük ilgi ile karşılandım. Her seferinde de paçoz kıyafet vardı üzerimde (hani adamına göre muamele değil yani). Her türlü insan var, orada çalışan arkadaş ta kendini tatmin etmiş kanımca, bir kere oturma dedi ya, geri de dönememiş dediğinden, sonuna kadar gitmiş mecburen.

Peki Harley böyle bir kişi bulundurmalımı eleman olarak, tabiki hayır. Belki de yeniydi, fuar için fazladan adam lazımdı, vs, vs. Keşke olmasaymış, şahsına bir hareket olduğunu veya EM'nin genel tutumu olduğunu düşünmüyorum.

Bende Suzuki'ye gittim daha çok yeni, şu VZR1800'e bakayım diye. Yüzüme bakmadılar, bende Suzuki almamaya karar verdim o an, ertesi günü gittim Harley aldım. Yani neymiş, müşteri ile mutlaka ilgilenmek gerekiyor, kim kaybetti Suzuki. Glock'un durumunda ne oldu, Harley kaybetti. Eminim herkesin bir satış temsilcisi ile yaşadığı kötü bir olay vardır, bu da firmaları mutlaka etkiler!

Ama dikkat etmeleri gerektiği bir gerçek...

Son düzenleme:
başımdan geçen bir olayı anlatayım öncelikle tarih: 1 Nisan 2007 fuar günü bir cok firmaya gidip yeni modeller hakkında bilgi alıp ilgi görürken (çay kahve ikramlarını eksik etmeyen firmalarda var) Efsane motora uğradığım zaman izin almama rağmen stand görevlisi arkadastan fatboyun üstüne oturdum ve diğer bir görevli Kemal adında küstahca bir tavırla kalkın motordan diye bir muameleyle karşılaştım.
daha sonraki konuşmalar şöyleydi: harleyim var hog üyesiyim aynı zamanda (yani sizin müşterinizim) çok tutucu oldukları için...
görevli: beni ilgilendirmez arkadasım kalkın motordan.
daha sonra tabi laf uzadı... motorların hepsinde satılmıştır-oturmayınız yazıları var merak ediyorum acaba satılan motorları fuarda neden sergiliyolar o zaman? bu kadar cok harley satışı olduğunada inanmıyorum ayrıca... fuardan 2 hafta öncesine kadar Efsane Motorda servise bakıma gittiğimdede ayrıca çıkarılan hesap yaklaşık 400 milyona yakın! bu konudada cok merak ediyorum euro hesabıyla işçilik alınıyo yani soygunmu yapıyolar yoksa servis mi belli deil bu arada HOG üyesi olmak sadece Türkiye'de ücretli sanırım... netice olarak Harley-Davidson Efsane Motor benim için bitmiştir artık!

ben bu topiği kaçırmışım...dostum olayı direkt Ferruh Abiye anlatıcam...bir nevi ispiyon yani...:pSalı günleri dernekte olur bulamazsın ama...hayalet gibi adam zaten...sever beni...bir iletişim numarası verirsen sana ulaşırız...veya bu topikten sana cevap resmi olarak verilir...

Şüpheli şahıs Ortaköyde :)galiba tanıdım kendilerini...:cat:1 hafta süre rica ediyorum...

Işık Okullarında Görevliyken Asım Bey'in oğlu Levent Kocabıyık(Borusan Holding Veliahtı...Bizim öğrencimizdi...bana zamanında bi kask hediye etti...1200 maaaarrrkkk...motor o zamanlar 700 markdı...):queen: tanıştırdı ...ağır abidir...

Bende Suzuki'ye gittim daha çok yeni, şu VZR1800'e bakayım diye. Yüzüme bakmadılar, bende Suzuki almamaya karar verdim o an, ertesi günü gittim Harley aldım. k...

Abi çok merak ettim...Korlasa mı gittin....:silent:

Son düzenleme:
Şüpheli Ortaköyde :)galiba tanıdım kendilerini...:cat:1 hafta süre rica ediyorum...

mete han, Ortaköy mü kaldı yaw??? Gayrettepe'ye taşındı Ortaköy HD. Eskiden aşağı yürüyordum, şimdi yukarı çıkıyorum gitmek için :) Mesafe aynı kaldı bana...

Korlas galiba, şu Boğaziçi Üni'sinin Etiler'deki yurt'una yakın (veya sahaya), yokuştaki Suzuki bayii. Dur bi bakiim, dönerim 2dk'dan.

Son düzenleme:
mete han, Ortaköy mü kaldı yaw??? Gayrettepe'ye taşındı Ortaköy HD. Eskiden aşağı yürüyordum, şimdi yukarı çıkıyorum gitmek için :) Mesafe aynı kaldı bana...

Korlas galiba, şu Boğaziçi Üni'sinin Etiler'deki yurt'una yakın (veya sahaya), yokuştaki Suzuki bayii. Dur bi bakiim, dönerim 2dk'dan.

Abi inanmıycan ama en az 6 aydır Ortaköye yolum düşmez...:pale:

Gayrettepede nerde abi...ben Maçkadayım...İTÜ karşısı...yolun düşer ise beklerim...otomat kahvesi ikram ederim ama idare et...

Aha burası beni kaale almayan, gururumu inciten yer :salut:

KORLAS OTOMOTİV 0212 287 33 55 ETİLER İSTANBUL
Adres : NİSPETİYE CAD.BEBEK YOLU SOK.ÖZDEN SİT.MURAT APT. D.3
Faks : 0212 287 18 34
Yetkili : KORAY EYİLİK

Dedeman otel yok mu Gayrettepe'de yaw, onun altında işte yeni yeri HD'nin

Abi inanmıycan ama en az 6 aydır Ortaköye yolum düşmez...:pale:

Gayrettepede nerde abi...ben Maçkadayım...İTÜ karşısı...yolun düşer ise beklerim...otomat kahvesi ikram ederim ama idare et...

Ortaköy güsel olur yazın, giderim ben, sabahları özellikler sakinken bi ufak yürüyüş, ufak! bi kahvaltı denize nazır, süper olur, tavsiye ederim, al eşini kızını bi yaşa bu huzuru derim ben. Sabah erken ama! Sonra katlanılmaz bir yer oluyor...

Maçka'da mısın? Sen Anadolu yakasında değilmiydin yaw, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa??? İş yeri mi Maçka'da?

Son düzenleme:
Aha burası beni kaale almayan, gururumu inciten yer :salut:

KORLAS OTOMOTİV 0212 287 33 55 ETİLER İSTANBUL
Adres : NİSPETİYE CAD.BEBEK YOLU SOK.ÖZDEN SİT.MURAT APT. D.3
Faks : 0212 287 18 34
Yetkili : KORAY EYİLİK

Dedeman otel yok mu Gayrettepe'de yaw, onun altında işte yeni yeri HD'nin

yuh yaaa...Bu KORLAS artık eşşeğin şeyine su kaçırmış artık...abi herkesmi şikayetci olur ya...ilgisizlik alakasızlık bu kadarmı olur...bunlar birde ana bayi şubesi ha....

eğer şikayetin varsa...(216) 467 3117 den Genel Koordinatör RIZA ' yı ara ...bi kalaylasınlar...RIZA da sağlam bi abimdir...ama artık alınmamış SUZUKI nin davası olmaz dersen oda başka tabi...:p

banada 2005 yılında bir pıaggıo lıberty 200 kazığı attıydılar...abi Park Ormanda deneme sürüşü yapılan (af buyur Karaköy müdavimi olmuş):p moturu bana 1000 km diye kitledilermi...3 gün sonra geri verdim valla...bende tam sazanım o dönemler...O zamanlar Ferco Motor Satış müdürü Murat Güzel vardı...bana bir jest yaptı güya...Korlasa gönderdi...bende kucağa oturdum...:paldığım günün ertesi iştende kovuldukmu...:p

Ortaköy güsel olur yazın, giderim ben, sabahları özellikler sakinken bi ufak yürüyüş, ufak! bi kahvaltı denize nazır, süper olur, tavsiye ederim, al eşini kızını bi yaşa bu huzuru derim ben. Sabah erken ama! Sonra katlanılmaz bir yer oluyor...

Maçka'da mısın? Sen Anadolu yakasında değilmiydin yaw, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa??? İş yeri mi Maçka'da?

ah gençler siz bilmezsiniz Boğazı...:pbiz Bebek ve Kalamış müdavimiyiz...:pPoseıdonda bi balık yesen Ortaköye adım atmazsın artık...:p

abi Ortaköyün bir ambiansı heyecanı kalmadı artık...kıyıda 3 liraya boğaz turu...birde cami ön kısmındaki lüks heladan sonra Ortaköy avam (kamarası):queen: gelmeye başladı...

işyerim Maçkada ...ev Seyrantepede...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
yuh yaaa...Bu KORLAS artık eşşeğin şeyine su kaçırmış artık...abi herkesmi şikayetci olur ya...ilgisizlik alakasızlık bu kadarmı olur...bunlar birde ana bayi şubesi ha....

eğer şikayetin varsa...(216) 467 3117 den Genel Koordinatör RIZA ' yı ara ...bi kalaylasınlar...RIZA da sağlam bi abimdir...ama artık alınmamış SUZUKI nin davası olmaz dersen oda başka tabi...:p

banada 2005 yılında bir pıaggıo lıberty 200 kazığı attıydılar...abi Park Ormanda deneme sürüşü yapılan (af buyur Karaköy müdavimi olmuş):p moturu bana 1000 km diye kitledilermi...3 gün sonra geri verdim valla...bende tam sazanım o dönemler...O zamanlar Ferco Motor Satış müdürü Murat Güzel vardı...bana bir jest yaptı güya...Korlasa gönderdi...bende kucağa oturdum...:paldığım günün ertesi iştende kovuldukmu...:p

Kovuldun sonrasınıda anlat...Heyecanlı oluyor....Eee...:silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar