yuh yaaa...Bu KORLAS artık eşşeğin şeyine su kaçırmış artık...abi herkesmi şikayetci olur ya...ilgisizlik alakasızlık bu kadarmı olur...bunlar birde ana bayi şubesi ha....
eğer şikayetin varsa...(216) 467 3117 den Genel Koordinatör RIZA ' yı ara ...bi kalaylasınlar...RIZA da sağlam bi abimdir...ama artık alınmamış SUZUKI nin davası olmaz dersen oda başka tabi...
banada 2005 yılında bir pıaggıo lıberty 200 kazığı attıydılar...abi Park Ormanda deneme sürüşü yapılan (af buyur Karaköy müdavimi olmuş)moturu bana 1000 km diye kitledilermi...3 gün sonra geri verdim valla...bende tam sazanım o dönemler...O zamanlar Ferco Motor Satış müdürü Murat Güzel vardı...bana bir jest yaptı güya...Korlasa gönderdi...bende kucağa oturdum...
aldığım günün ertesi iştende kovuldukmu...
![]()
Sen tüm motorcu tayfasını ve distribütörleri filan tanıyorsun herhalde, helal valla. :cat: Gidipte şimdi benle ilgilenmediler falan demek garip olur artık, hala alacak olsam yapışırdım yakalarına da, almayacağım ne yazıkki.
Benim yeni yerde Karaköy'de hani... Ama alınmadım hadi......(af buyur Karaköy müdavimi olmuş)...
...bende kucağa oturdum...aldığım günün ertesi iştende kovuldukmu...
![]()
Bende kendimi şanssız zannederdim. Ne oldu bari, geri aldılar mı motoru (anladığım kadarı ile iş bulmuşsun yeniden