Harley-Davidson Efsane Motoru Kınıyorum!

yuh yaaa...Bu KORLAS artık eşşeğin şeyine su kaçırmış artık...abi herkesmi şikayetci olur ya...ilgisizlik alakasızlık bu kadarmı olur...bunlar birde ana bayi şubesi ha....

eğer şikayetin varsa...(216) 467 3117 den Genel Koordinatör RIZA ' yı ara ...bi kalaylasınlar...RIZA da sağlam bi abimdir...ama artık alınmamış SUZUKI nin davası olmaz dersen oda başka tabi...:p

banada 2005 yılında bir pıaggıo lıberty 200 kazığı attıydılar...abi Park Ormanda deneme sürüşü yapılan (af buyur Karaköy müdavimi olmuş):p moturu bana 1000 km diye kitledilermi...3 gün sonra geri verdim valla...bende tam sazanım o dönemler...O zamanlar Ferco Motor Satış müdürü Murat Güzel vardı...bana bir jest yaptı güya...Korlasa gönderdi...bende kucağa oturdum...:paldığım günün ertesi iştende kovuldukmu...:p

Sen tüm motorcu tayfasını ve distribütörleri filan tanıyorsun herhalde, helal valla. :cat: Gidipte şimdi benle ilgilenmediler falan demek garip olur artık, hala alacak olsam yapışırdım yakalarına da, almayacağım ne yazıkki.

...(af buyur Karaköy müdavimi olmuş)...
Benim yeni yerde Karaköy'de hani... Ama alınmadım hadi... :)

...bende kucağa oturdum...:paldığım günün ertesi iştende kovuldukmu...:p

Bende kendimi şanssız zannederdim. Ne oldu bari, geri aldılar mı motoru (anladığım kadarı ile iş bulmuşsun yeniden :))???

Sen tüm motorcu tayfasını ve distribütörleri filan tanıyorsun herhalde, helal valla. :cat: Gidipte şimdi benle ilgilenmediler falan demek garip olur artık, hala alacak olsam yapışırdım yakalarına da, almayacağım ne yazıkki.

Benim yeni yerde Karaköy'de hani... Ama alınmadım hadi... :)

Bende kendimi şanssız zannederdim. Ne oldu bari, geri aldılar mı motoru (anladığım kadarı ile iş bulmuşsun yeniden :))???

abi artık biraz yalama olduk...aynı adamları göre göre...:p

Süleyman Memnun Abi...ondan motor aldım...dünya yıkılsa umrunda olmaz...öyle tepkisiz biri...ama sağlam göçmendir...:p

Daytona Motordan Bülent Mamay abi...sırf mi
de adamı...benim gibi yer yer doymaz...oğluda racingci oldu...:p

Beldeyama satış müdürü...Halil Abi...esas genel müdür Ercü bey...Ercü bey beni bir mailimden sonra bizzat aradı...şaştım kaldım...abi bi mail attım...sabah 9 da sekreteri...ve buyrun diye yardımcı olayım mantalitesi...:p

Honda genel müdürü Enver Dodanlı ile motorcular ödül gecesinde kaynaştık...herife bir yapıştım...el ense muhabbeti...niye falcon getirmiyonuz dan girdim bana bi motor yapalım abiye getirdim işi...kartını verdi .:peşinden boşanmış...özel hayatını bile öğrendim ya...:queen:

Karaköyde nerdesin hemen basayım mekanı...bi acı havyarını yerim...

yalvar yakar cingenlikle geri aldılar valla...

abi yani diyeceğim odur ki pozitifi biriyim...hayatı insanları severim...

merakla bekliyoruz! ''25 karakter'':p

sizin kıdeminiz yetmez tabi...nerden bilecenizz...:p

ulan daha yazdığın mesaj site veritabanına bile inmedi bee çömez borubaday ve ekürisi alper tunga...dağılın bakim len...:p...:p

34 US 0404...abi sırf aksesuarlar 1000 lirayı geçiyordu ya...

Son düzenleme:
fürek' Alıntı:

yani diyeceğim yalakalığı severim pis yalakalık yaparım demiyorsunda lafı çarpıtıyorsun

genefürek' Alıntı:
ulan daha yazdığın mesaj site veritabanına bile inmedi bee çömez borubaday ve ekürisi alper tunga...dağılın bakim len...:p...:p

benlemi bot bağladın'da böyle konuşuyorsun sen siteye üye olduğun zamanlarda ben sadece mesajları okuyordum sonuçda sitedeydim sanki 4 yıllık üyede kendisi trip yapıyor

o yukardaki fotoları koyduğun zamanlarıda hatırlıyorum hatta bu fotolardan sonrada bir HD ile fotolarını koymuştun elin HD si ile foto çekiniyor fürek işte

Son düzenleme:
abi artık biraz yalama olduk...aynı adamları göre göre...:p

Süleyman Memnun Abi...ondan motor aldım...dünya yıkılsa umrunda olmaz...öyle tepkisiz biri...ama sağlam göçmendir...:p

Daytona Motordan Bülent Mamay abi...sırf mi
de adamı...benim gibi yer yer doymaz...oğluda racingci oldu...:p

Beldeyama satış müdürü...Halil Abi...esas genel müdür Ercü bey...Ercü bey beni bir mailimden sonra bizzat aradı...şaştım kaldım...abi bi mail attım...sabah 9 da sekreteri...ve buyrun diye yardımcı olayım mantalitesi...:p

Honda genel müdürü Enver Dodanlı ile motorcular ödül gecesinde kaynaştık...herife bir yapıştım...el ense muhabbeti...niye falcon getirmiyonuz dan girdim bana bi motor yapalım abiye getirdim işi...kartını verdi .:peşinden boşanmış...özel hayatını bile öğrendim ya...:queen:

yalvar yakar cingenlikle geri aldılar valla...

sizin kıdeminiz yetmez tabi...nerden bilecenizz...:p

34 US 0404...abi sırf aksesuarlar 1000 lirayı geçiyordu ya...

Yaw bu ne karışık bi mesaj, nedir bu, kime yazılmış, ne için yazılmış, ya beni rüzgar çarptı yine, ya da bişi oldu...

Bunu bana sorduysan, Saint Joseph'in çok yakınında, kilisenin karşısındayım, isteyen uğrasın, çok kalabalık olursa, havyarları böler böler veririm bak!

yani diyeceğim yalakalığı severim pis yalakalık yaparım demiyorsunda lafı çarpıtıyorsun

benlemi bot bağladın'da böyle konuşuyorsun sen siteye üye olduğun zamanlarda ben sadece mesajları okuyordum sonuçda sitedeydim sanki 4 yıllık üyede kendisi trip yapıyor

o yukardaki fotoları koyduğun zamanlarıda hatırlıyorum hatta bu fotolardan sonrada bir HD ile fotolarını koymuştun elin HD si ile foto çekiniyor fürek işte

ben onu bilmem abicim...

shadow abi sen yanlış algılama...bbaday ve alple hesabımız düellomuz geyiğimiz bitmez...

vben o fotoları siz motor görün diye koydum...yani silkelenin kendinize gelin diye...yoksa ben sizin HD alamama ihtimalinizi sevdim...:queen:

5 dakkaya yatıyom...sevgi ve saygılarımla...

Yaa şimdi anladım, harbi geç düştü jeton bende bu akşam. MSN'de birisi dadandı senin mesajı okurken, nereden bulduysa benim emaili, buradan biri zannettim değilmiş. Gece gece, sapık mıdır nedir??? Senin mesajı da şimdi annadım, kafayı toplayınca...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben onu bilmem abicim...

shadow abi sen yanlış algılama...bbaday ve alple hesabımız düellomuz geyiğimiz bitmez...

vben o fotoları siz motor görün diye koydum...yani silkelenin kendinize gelin diye...yoksa ben sizin HD alamama ihtimalinizi sevdim...:queen:

5 dakkaya yatıyom...sevgi ve saygılarımla...

Sıktımı hemen kaçıyon.....:p:p:queen::queen:

Siteden atılma olayını da tam çözebilmiş değilim, başka bir nick ile yine girer siteye??? Ne manası var ki atmanın?

Yaw bu ne karışık bi mesaj, nedir bu, kime yazılmış, ne için yazılmış, ya beni rüzgar çarptı yine, ya da bişi oldu...

Bunu bana sorduysan, Saint Joseph'in çok yakınında, kilisenin karşısındayım, isteyen uğrasın, çok kalabalık olursa, havyarları böler böler veririm bak!

abi çevrem popomun genişliğiyle doğru orantılı....şov yapıyom...:p:bounce:

abi sana tükkan tükkan sayayım...bi zamanlar orda Pamukbank vardı...şimdi Garanti oldu...bak ışıklardan sayıyom...panka...işhanı...garanti benk...işhanı...dandirik bir motor bayisi...çin çon...ve husgvarna galiba...sonra eski binalar falan...ara sokaklar...orda otopark kahyaları vardır onlarla geçen kavga ettim...bildiğin değnekci işte...vs.vs...neyse selamlar...bilgi kirliliği yaratıyorum bazen...kusura bakma...çenemdeki güc klavyeme döküldü...:p

alp_tunay abi, bende diğer bir topic'te buluşacağınız okudum pazar günü, bakıyorum bakıyorum neresi diye anlamıyorum, belki habersiz kolaçan ederim diye düşünürken, ne görim, Ankara'ymış buluşma mekanı :) :) :) Bende niye bilmiyorum yaw orayı diyorum. Harbi bişey var bende bugün, bende yatıyorum, olmayacak böyle.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi çevrem popomun genişliğiyle doğru orantılı....şov yapıyom...:p:bounce:

abi sana tükkan tükkan sayayım...bi zamanlar orda Pamukbank vardı...şimdi Garanti oldu...bak ışıklardan sayıyom...panka...işhanı...garanti benk...işhanı...dandirik bir motor bayisi...çin çon...ve husgvarna galiba...sonra eski binalar falan...ara sokaklar...orda otopark kahyaları vardır onlarla geçen kavga ettim...bildiğin değnekci işte...vs.vs...neyse selamlar...bilgi kirliliği yaratıyorum bazen...kusura bakma...çenemdeki güc klavyeme döküldü...:p

Olm bi sus da motorun soğusun..Maşşallah....sus tamam parası neyse verecem....:queen::queen::queen:
Hadi yat sen....:cat::p

Fake nic de yasak...Tespit edildiğinde yine şutlanır....:cat:

Kim uğraşıyor bunla yaw, neyseki moderatör filan değilim allahtan, uğraşılmaz valla. Kim kime ne dedi, niye dedi, kim haklı, kim haksız, tüm mesajları oku, yorum yap, değerlendir, yazarken yoruldum yaw... :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar