Harley Davidson 883 Iron Kullanıcılarına Genel Soru

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Bu roadster. Iron olarak konulmuş.

Ama bunu almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jantlarından, ön tarafta çift disk olmasından, stoptan tanıyabilirsin. Custom yapılmışları tanımak daha zor ama gösterge olur bu söylediklerim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Bu roadster. Iron olarak konulmuş.

Ama bunu almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jantlarından, ön tarafta çift disk olmasından, stoptan tanıyabilirsin. Custom yapılmışları tanımak daha zor ama gösterge olur bu söylediklerim.
İlana baktım da 2012 model ve 15.000 km. Sence km geri sarma oluyor mu yoksa Harley kullanıcıları bu motorları uzun km'ler kullanmıyorlar mı?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Harleyciler pek kullanmaz motorlarını. 2022 model road glide st’ler arasında 21.000km ile satılıklardaki en yüksek km geçen sene benim motorumdu :)

Motosikleti
cbf 150
act dediği gibi 883r bak o motorun atası büyük üstad ve kadın düşkünü micheal dougles ında oynadıgı black rain filmindeki sportsterdır.

Birde 883 r kullandınmı başka motora bakmıyabilirsin ama çok nadir bulursun sölylim

Motosikleti
Hero Dash 125
Cidden sürmüyor bu adamlar. Ya klüp evine koyuyor motürünü yada garajında muhafaza ediyor. Bir komşumda vardı Harley. Adam doğru düzgün binmedi bile ama bir sürü masraf etti motüre.

Sonra sürmüyorum ben bunu dedi sattı gitti. :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Cidden sürmüyor bu adamlar. Ya klüp evine koyuyor motürünü yada garajında muhafaza ediyor. Bir komşumda vardı Harley. Adam doğru düzgün binmedi bile ama bir sürü masraf etti motüre.

Eminim (ergonomisine katlanabilene) binmesi çok zevkli olur da biniş zamanının iki katını motoru temiz ve parlak tutmak için geçirmek istemeyen birine uymaz sanki. Motosikleti temizlemek, ovmak, parlatmak isteyen, bunu sevecek birilerine uygun bunlar. (Sırf şunu hayâl etmesi bile karnıma ağrılar soktu...)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Aslında ergonomisi sanıldığından çok rahat. Sadece alışılagelmiş şekilde değil. Hep söylerim, harleyle 1 depo yakıtı durmadan bitirebilirken GS ile yapamıyorum. En fazla 300km gidebilmişimdir GS ile.

Tabii sportster ile bahsettiğim şey pek mümkün değil. Titreşimli bir motosiklettir. Şehir içinde daha iyi olur.

Bu fotoğraftakide güzel bir 72. Artık bu boya işçiliği yok hiç bir harleyde.

Bunda abs varmi mesela nasi anlayabiliriz
2012 ve öncesinde yok 2013 ve sonrasında var sportster'da

Son düzenleme:
Motosikleti
yok:(

karterin önündeki yuvarlak krom parça ney? üzeri deri kaplı olan

Motosikleti
cbf 150
Şimdi benim harley tecrübem epey fazla belki benden fazlalarıda vardır ama epey km yaptım. Km nin dışında sportsterı şu anda sarhoşken bile söküp takabilirim. sırf sporster için özel lift aldım garajda hala.

Sposterın deposu ufaktır, benzinciden benzinciye gidersiniz rahat sonra biraz dinlenmeniz lazım. öyle gsler rtler yada v stromlar gibi günde 1000 km yapılabilir ma ertesi gün kuyruk sokumunuz kalmaz.

Benim satmamdaki neden hem çok km yapmıştım sıkılmıştım hemde teknolojik olarak birşey yoktu sırf ses içinde binilmez diyip eşiminde rahat ediceği hondaya geçmiştik.

Ama şimdiki yeni nesiller çok teknolojik ve güvenli ve daha tuatarlı motorlar. götüyle başıyla oynamazsanız çok da gürültülü değiller. viraj kabiliyetleride artmış.

Paranız varsa 1 5 2 milyon alın geçin ömrünün sonuna kadar bineceğin makineler.

Sposter biraz aşk motorudur alanların fazla km yapmamasının nedeni diğer harleylere göre ufak olması ve rahatsız olmasıdır. genelde harleyin öğrenme motorudur diyebiliriz.

Yeni nesil milwakee 8 çıkartsınlar sposterı led far bluetooth abs ve klasik şeklini korusunlar direk alırım ha uutmadan progresiv süspansiyonu koymalılar :) onsuz olmaz. direk omur iliğine zarar

Motosikleti
Ns200 15"

Harley Davidson camiasında bu rengin özel bir adı vardır ama benim gördüğüm pavyon moru.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Harley ilanlarını karıştırmaya başladım. İsteyeceğim bi motosiklet yok iyi ki.

Şu benim eski motor. Boyasının belli olduğu az sayıda fotosundan biri. Fotolarda her zaman kötü çıkar bu boya. Gerçekte çok enteresan şekilde göz alıcıdır.

Ya bu iron ilanlari neden bu kadar oynak, 400 den basliyor 1.2 ye kadar gidiyor.
50bin 60bin km civarlarinda alinir mi sizce, alinsa satilirmi. 500 butce ile veya baska harley tavsiyeniz varmi absli olmasi sartiyla

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar