- Konu Yazar
Evet bu daha spor, Ancak benim maksimum 600 butcem var 
İlana baktım da 2012 model ve 15.000 km. Sence km geri sarma oluyor mu yoksa Harley kullanıcıları bu motorları uzun km'ler kullanmıyorlar mı?
Bu roadster. Iron olarak konulmuş.
Ama bunu almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Jantlarından, ön tarafta çift disk olmasından, stoptan tanıyabilirsin. Custom yapılmışları tanımak daha zor ama gösterge olur bu söylediklerim.
Bunda abs varmi mesela nasi anlayabiliriz
Bu roadster. Iron olarak konulmuş.
Ama bunu almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Jantlarından, ön tarafta çift disk olmasından, stoptan tanıyabilirsin. Custom yapılmışları tanımak daha zor ama gösterge olur bu söylediklerim.
2014 ve sonrasında varmış, bu 2012 olduğu için yoktur.Bunda abs varmi mesela nasi anlayabiliriz
Eminim (ergonomisine katlanabilene) binmesi çok zevkli olur da biniş zamanının iki katını motoru temiz ve parlak tutmak için geçirmek istemeyen birine uymaz sanki. Motosikleti temizlemek, ovmak, parlatmak isteyen, bunu sevecek birilerine uygun bunlar. (Sırf şunu hayâl etmesi bile karnıma ağrılar soktu...)
2012 ve öncesinde yok 2013 ve sonrasında var sportster'daBunda abs varmi mesela nasi anlayabiliriz
Sırf o renkler ve detaylar için alınır...Bu fotoğraftakide güzel bir 72. Artık bu boya işçiliği yok hiç bir harleyde.
karterin önündeki yuvarlak krom parça ney? üzeri deri kaplı olan
Eski motüründen kalma çanta. Yeni motürüne taktıkarterin önündeki yuvarlak krom parça ney? üzeri deri kaplı olan
Harley Davidson camiasında bu rengin özel bir adı vardır ama benim gördüğüm pavyon moru.
Bir ihtimal hard candy custom versiyonu var voodoo purple diye. Tam seçemedim, ama bu o renk değil muhtemelen.Harley Davison camiasında bu rengin özel bir adı vardır ama benim gördüğüm pavyon moru.
Bir başkaymış gerçekten.Bir ihtimal hard candy custom versiyonu var voodoo purple diye. Tam seçemedim, ama bu o renk değil muhtemelen.
O renk bu;
Hard candy custom'ın hastasıyız. Kurşun atar kurşun yerim.