harbiyede travesti dehşeti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cherry:aye tipte bi parlaklık varsa ondanda olabilir

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yoh be, kara kuru bişeyim:silent:

o cok etkili olur. hem o lafi nuri alco dememis mi? (ben demedm satilir;)) facebook da dolanio o laf. aa,biri de feysbık topigi acsa ya:D

(bi deli bi kuyuya bi tas atmis, bin akilli cikaramamis)

Peki sorarım size cezerye hanım..
Taş ve kuyu konusunda..Taş atan mı yoksa taşı çıkarmaya çalışan mı olmak istersin...
.
.
Suşi hanım; soruya soruyla cevap kabul değil ona göre..:wiinkk:
(bknz. sayfa 7/24. Yarışma Şartları ve kuralları)

suşi hanim demeyin. bi aralar cezo diolardi bana. ona itirazim yok. onu secerseniz bana hitabederken, sevinirim.

tasi atan olmak isterim tabi:)

Yoh be, kara kuru bişeyim:silent:
Adaşım ne bu içine kapanıklık..Kömürde karadır ama elmasla beraber
anılır..
Soğuum dermanı.....:cherry:
Bak ısınıyosan sözüm yok....:queen::queen::queen:

suşi hanim demeyin. bi aralar cezo diolardi bana. ona itirazim yok. onu secerseniz bana hitabederken, sevinirim.

tasi atan olmak isterim tabi:)

Ben cevabını tam tersini vereceksin diye düşünmüştüm..
Ne yapalım...
Sen hapı at bardağa, için buluruz..
Kötü emel avcısı..:queen::queen:

Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim, dünya hali hepimizin başına gelebilir,başkentin_asi_pilotu kardeşim ordaki polis arkadaşlara kızmamın sebebi olayı görüp sadece seyretmekle yetinmeleridir, çünkü savcıya ifade veren görgü tanığı tek onlardı:silent:
Eee Emin, arkadaşın ne oldu, durumu nedir.. Yüzünde gözünde iz kalmadı inşallah..
malesef yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde bariz izler kaldı ama çok şükür genel sağlık durumu iyi, çene ve dizinden tekrar ameliyet olması gerekiyormuş.

Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim, dünya hali hepimizin başına gelebilir,başkentin_asi_pilotu kardeşim ordaki polis arkadaşlara kızmamın sebebi olayı görüp sadece seyretmekle yetinmeleridir, çünkü savcıya ifade veren görgü tanığı tek onlardı:silent:

.

ama yapacak bişey yok malesef. bu arada arkadaşlar biraz şu travestileri asma kesme işini abartmıyomusunuz? bu tarz bi arkadaş arkadaşımın arabasına vurdu indik aşşağıya özür dilerim hatalıyım dedi iyi polis çağıralım isterseniz dedim iyi niyetle kaskonuz varsa sizinde işinize gelir dedim olabilir dedi polis geldi tutanak tutuldu bastık yolumuza....... Ve anlayışınız için teşekkür ederim dedi... ee şimdi biz burada çıkıpta lan bilmemne napıyon desek küfür etsek üstüne yürüsek tabi üstümüze saldırırdı ama normal bi bayana nasıl davranılıyosa öyle davrandık herhangi bişey olmadı..... yani bunların sebebi birazda bizleriz arkadaşlar. Emin arkadaşım sakın yanlış anlama sizin olay için demiyorum geel olarak bakıyorum duruma... belki mecburiyetten bunu yapıyorlar belkide kendilerini kadın gibi hissediyolar bişey diyemezsinizki... kendi tercihi... İşte toplum olarak hatamız bu.. sokak çocuklarınıda potansiyel suçlu yapan biziz bu tarz insanlarıda...insanları anlamak yerine kendimizin görüşüne ters düşen her şeye recm cezası verelim... böyle bir şey olamaz arkadaşlar... bi hata yapılmış bu insanlar bu durumda ve dediğiniz gibi arkadaşlarımızın başına gelenler gibi bir çok olay duyuyoruz ve tasvip etmiyoruz ama yinede bunun altyapısını bizler hazırlıyoruz.... ha buradan tutupta gidin bu tarz adamlarla kanka olun demiyorum ama en azından şu küfür işleriydi asardım keserdim işlerini bırakın.... yoksa bu iş başka yerlere gider. Siz onları asar keserseniz onlarda sizi asar keser...... Ve malesef toplumumuzda bu tarz konuları dile getirenler hiç istenmez.. mesela birazdan pınar ablamız çıkar yazımı okur bana gene tutar onları koruyosun gay sın der :) şaka bi yana arkadaşlar yazılarımıza biraz dikkat etsek iyi olur bayan üyelerimizde var...

Arkadaşlar anlatıp sizleride üzmek istemezdim ama geçen cuma gecesi bir arkadaşımın başından çok kötü bir olay geçmiş bende yeni öğrendim, bilginiz olsun ki sizlerinde Allah korusun başınıza böyler kötü şeyler gelmesin, arkadaşım ve yanında 2 arkadaşı daha harbiye de adını çok duyduğum ama hiç gitmediğim bir gösteri merkezinden evlerine gitmek üzere çıkmışlar, taksim tarafına doğru yürürlerken karşılarına 30-35 kişil bir travesti grubu çıkmış, sebepsiz yere gelen geçene satır, döner bıçağı, neşter gibi aletlerle saldırmaya başlamış bu grup, bizim arkadaşlar da tabi kaçarak uzaklaşmaya çalışmışlar, biraz kaçtıktan sonra bir ara sokakta sıkışmışlar derken bizimkiler kendilerini korumak için kemerlerini çıkarmışlar bir köşede yaklaşan olursa vuracaklar, ve bu sırada travesti grubundan biri araba ile arkadaşıma çarpıp yerde sürükleyip kaldırıma sıkıştırıp kaçmış, ve bu çarpma olayı olurken ekip arabasında polisler olayı izliyorlarmış, nitekim çarpan yakalanmış fakat arkadaşım şuan yoğun bakımda heryeri darp içinde çenesi kırık kolu kırık bacağı kırık bir şekilde yatmakta, inşAllah bir an önce sağlığına kavuşur sizlerinde dualarıyla, aklınızda bulunsun bu adi şerefizler sizinde karşınıza çıkabilir birgün, şuan şeytan diyorki git bunların mekanına katliam yap ama olmuyor işte kahretsin elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz, Allah bizleri bunlar ve bunlar gibi lanetlenmiş ve insanlıktan çıkmış yaratıklardan korusun.

hadi hadi...bize name yapma...para pazarlığında sorun çıktı muhtemelen arıza ondan çıktı...:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar