cok uzuldum, korkunc bi olay. gercekten siradisi bir gunmus, cunku, ben osmanbey de oturuyorum, okuldan gec ciktigim gunler sisli'den evime yururken belki 3 belki 5 tanesini goruyorum. hicbirsey yokmus gibi yanlarindan gecitigmde hicbir sorun olmuyor.
bi de soyle birsey yasamistim.. Bi kiz arkadasim sisli de eve cikmisti, evini temizlemesine yardim etmek icin elekt. süpürge, kova, vs goturmustum, donus aksam 11 i bulmustu tabi. gene ayni yolu yururken, 'ah caniim, yardim gerek mi? boyle gorundugumuze bakma, gucluyuzdur, yardim ederiz' falan demislerdi. sagolun, bitti zaten falan dedim, gulumsediler, iyi aksamlar falan dediler. 3 kisi falanlardi gene.
hay allah.. cok korktum simdi.. ben her gun goruyorum neredeyse.. yandik!!
İnsanların onlardan yaratık gibi bahsetmesinden korkmamalısın, genellikle diğer insanlar gibi uyusturucu, alkol vb. aldıkları zaman tehlikeli olabiliyorlar yada o çevrede yakın saatte arkadaşlarına ya da kendilerine bir tepki bir darp teşebbüsü vb. olduğu zaman galeyana geliyorlar. Tehlikeli oldukları doğru, yaşantıları gereği belki de, belki tercihleri, itildikleri gereği bilemiyorum. Çünkü kaybedecek bir şeyleri yok çoğunun. Yüzlerine bakmadan yoluna yürür gidersen sana bir şey yapacaklarını kişisel olarak yorumlarsam sanmıyorum.
Burada insanların onlara yaratıkmış gibi yaklaşmasına yada "sivasta vardı", "kayboldu bi süre sonra kestiler", "tavuktu zaten insan değildi, akşam oldu kestik yedik evde, budunu da bizim köpeğe verdik" şeklinde ki tespitlerini genel almamalısın. İster salaş bir mahallenin arka sokaklarında bedenini satan bir ipne ister sanat müziği sanatçısı olsun, tercih onundur, onu bağlar, ister para için ister kişiliğini öyle bulduğu için bunu yapmış olsun o da onu bağlar.
bu tercih yüzünden onlardan uzak durulabilir, akıl sağlıkları yerinde de olmayabilir, potansiyel olay çıkarıcı da olabilirler, kötü insanlardır belki de. Ancak Ne olursa olsun, şu yukarıdaki mesajlarda ki kadar da alçaltılamaz, ölüm bayılmakmıdır. Bir insanı öldürmeyi isteyecek kadar vahşileşiyorsak altında ne vardır diye iki kere düşünmek gerekmez mi.
her mesajda ipneler ipneler. PKK ile kıyaslamalar. ÖLdürmeler, asmalar. O da insan değil mi sonuçta?
Senin ırakta recm yapan taş atandan ne farkın var gözümde yok. Çok mu ülkede bu tarz yorumlardan. bol bol. Ülkeme has bu zaten. Asalım, boynunu vuralım, keselim. Niye kesiyosun ? ipne çünkü bu, e tamam sana ne bundan ? Olmaz erkek olsun ipne olmaz!
Vatana ihanet mi söz konusu, hırsızlık mı yaptı, namusuna mı göz dikti ?
Sen onun namusuna göz dikiyorsun, sayıları neden böyle artıyor sanıyorsun, bu bedenlere meraklı binlerce insan var bu ülkede demek ki, öyle de fantazi hastası bi toplumuz. Arza göre talep bu sonuçta. Organ mafyası diye bişey var bu ülkede, kesimhane gibi böbreği alıp çöpe atıyorlar özene bezene büyüttüğün o bedeni pislik gibi. Organ mafyasını asalım keselim diyeni görmedim ben hiç. Mafya sonuçta yoruma kapalı biraz, geriyor.
Göz önüne gelen bir tek travestiler var.
Arkadaşa büyük geçmiş olsun bu arada, gerçekten üzücü bir pozisyonda kalmış. Talihsizlik diyorum üzülüyorum onun adına bu. ülkedeki tüm eşcinselleri, travestileri, ipneleri her neyse işte, heteroseksüeal olmayan tüm insanları asmayı istemiyorum burdan gaza gelip, gaz almaya müsaitim ama bilincliyim bir taraftan da, bunun altında bir şeyler arayabiliyorum, körü körüne atlamıyorum, atlasam da taşlamıyorum, recm' e alet olmuyorum. Serin gel derler adama di mi. Bi otur soluklan hele derler.
Ayrıca heteroseksüelim normal bi cinsel hayatım var yanlıs anlama, şimdi çıkarsın ne savunuyosun gibisindne iğneli cümleler kurarsın o yüzden söyledim
Cezerye sağolasın senin mesajın çıkış noktası oldu belki de, deşarj oldum, içimi döktüm.
Ciddiye almayın, arızalı bu.
-anam anam anam!!
-atmasana taş !
-çota! çot!! çata çartk!
-Allah!, of of of !?!
-çat, çota, çat çat
- oy oy oy
-tamam yeter !
-şimdi keline bal döküp, çölün sıcak kumları üzerine uzatalım arkadaşı.
-kırmızı karınca ambiyansı mı?
-Evet
-Taşlıyoduk ama biz, keyifli oluyodu böyle
-Yeter! Değişiklik yapmak iyidir ara sıra.
-çot, çat
-Atmayın artık tamam diyorum lan!
-Peki hocam..