Hani fakir ama gururlu bi ladesçi vardı ya... :)

Motosikletine lades oynamak başlığında dersini alan delituran olarak yeni üyelik ile karşınızdayım.Kaybetme siniri ile üyeliğimi iptal ettirdim ama sağlam kafayla düşününce motosiklete binip denemeden bu işi bırakmak istemediğimi anladım.Çünkü benim için motosiklet konusu çok sevdiğim ama anlaşamadığım bi sevgili gibi;onun -gerçekten öyleyse- kötü olduğunu kendi gözlerimle görmeden ben bu işin peşini bırakamıyorum...
Kişisel bilgilerime gelince;
İzmir'de oturuyorum,Celal Bayar Üniversitesinde öğrenciyim (makina mühendisliği)
Kısa bir süre dersim olmadığı günlerde Bornova Özgörkey Otomotivde (Bmw Bayisi) vespa servisinde çalıştım,temel bakımlarda bilgim var:mrgreen:
Şimdilik bu kadar,saygılar herkese:rendeer::rendeer::rendeer:

Kaybettiğine üzüldüm. :cyclopsan Aramıza tekrar hoşgeldin. Unutma gün doğmadan neler doğar. :cat:

:) başlık iimiş ;) valla naap et babanı ikna et bu arada tavuk yemezsin heralde bidaha :)

yapma be kanka, üzüldüm şimdi .
yeniden aramıza hoş geldin ...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çamura yatacaktın yaa olmadı mı? :cyclopsan Neyse kandırırsın bi gün nasıl olsa. Hoşgeldin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza tekrar hoşgeldin hayatta ne olursa olsun bişeylerden vazgeçme bu ne olursa olsun..

yine tekrar çekip gitme kalıcı katılımcı olman dileği ile..

Merak ettiğim bişey var, acaba sen kazansaydın babanın tutumunu merak ediyorum, bunu kendisine bir sorsana, çamura yatarmıydı acaba.
Ama erkek adam sözünden dönmez, kaybettin dostum, babana motor lafını bile açamazsın...

bu arada ne biçim bir nick bu insan lades falan koyar o zaman her kesin aklında kalırdın..

Tekrar hoşgeldin :)))

Şaşırmıştım zaten bir ladesle motoskilet sevdasından vazgeçebildiğine.. Döneceğine kaat getirdim sonra, o sebeple gelişine şaşırmadım :mrgreen:

sağlık olsun bozma moralini, illaki bigün olur nasıl olsa, bi dahakine daha iyi çalışır yenersin pederi :mrgreen:

Motosikleti
Dl650vstorm
vay be kaybettin ha:pr:tüh üzüldüm bak şimdi....
neyse bozma moralini gün doğmadan neler doğar
zaman herşeyin ilacıymış öyle diyo büyüklerimiz bekle bakalım sabırla.
bi bakmışın senin peder çok üzülmüş haline. çekmiş kapıya bi sıfır motosiklet.
anahtarları uzatmış al oğlum güle güle bin ben hata etmişim filan gibi damardan sözler . :) olmaz olmaz deme herşey olur bu hayatta.:)

Merak ettiğim bişey var, acaba sen kazansaydın babanın tutumunu merak ediyorum, bunu kendisine bir sorsana, çamura yatarmıydı acaba.
Ama erkek adam sözünden dönmez, kaybettin dostum, babana motor lafını bile açamazsın...

bu arada ne biçim bir nick bu insan lades falan koyar o zaman her kesin aklında kalırdın..

Babam alırdım diyor ama inanmıyorum ben çünkü o zaman "bi dandik lades yüzünden mi almıyorsun?" dediğimde e kazansaydın o zaman diye dandik bi cevap verdi :)
Erkeklik sözünden dönmemek değil sadece bi oyunda kaybettin diye mücadeleyi bırakıp gitmemek,gerçekten kaybettiğinde karşındakini tebrik etme becerisidir.Oynanan lades oyunu aslında çok çok da ciddi değildi ben haddinden fazla ciddiye aldım o yüzden sinirle yanlış hareketler yaptım.
Takma adıma gelince,isim Mario Puzo'nun Baba (the godfather) kitabındaki bi karakterin adı;tavsiye ederim güzel bir eserdir.
İlgi gösterip cevap yazanlara çok teşekkür ederim sağ olunuz var olun tekeriniz düz bassın...

emin ol çamura yatardıı,yda oğlunu yeneceğine emindii:cherry:
Tekrar hoşgeldin :)))

Şaşırmıştım zaten bir ladesle motoskilet sevdasından vazgeçebildiğine.. Döneceğine kaat getirdim sonra, o sebeple gelişine şaşırmadım :mrgreen:

kaat nedir nasıl getirilirr anlatırmısınızz:queen:

ladesçiler güzeli tekrardan hoş geldinnn,ama böyle her oyunda sinirlenip gideceksen,burası terminale döner haberin olsun

Son düzenleme:
tekrar hoşgeldin kardeşim ekonomik özgürlüğünü kazandıktan sonra kendin istediğin motoru alırsın ama benden tavsiye birdaha sakın ladese girme :)

emin ol çamura yatardıı,yda oğlunu yeneceğine emindii:cherry:

kaat nedir nasıl getirilirr anlatırmısınızz:queen:

ladesçiler güzeli tekrardan hoş geldinnn,ama böyle her oyunda sinirlenip gideceksen,burası terminale döner haberin olsun

haklısın ben de kızdım zaten kendime,var mı 1 kere yenilince tas tarağı toplayıp gitmek?Esas mesele kalıp savaşmak,kaybedilecekse de dövüşe dövüşe kaybetmek:cat: Teşekkür ederim ilginize saygılar efenim:rendeer:

@okayyorukcuoglu
teşekkür ederim senin fikrini de uyguladım ama olmadı kısmet :wiinkk:
Lades konusunda dersimi aldım biraz geç oldu ama neyse:cherry:
saygılar efenim sağ olun gününüz güzel olsun:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çünkü benim için motosiklet konusu çok sevdiğim ama anlaşamadığım bi sevgili gibi;onun -gerçekten öyleyse- kötü olduğunu kendi gözlerimle görmeden ben bu işin peşini bırakamıyorum...
biz onu gözümüzle gördük,hakkaten kötüüü...:)

motosiklet iyidir.Üzerine binenler ve etrafındakiler kötü olabilir sadece.Kendi başına kötülük yayan motosiklet ben hiç duymadım.

lades magduru kardeşim,sen şimdi kontrollu davransaydın,hatta bi kaç gün sonra ısrarla" ben ferrari istiyorum kazanırsam satın evi,köydeki tarlaları,bana ne amcam bankaya borçlansın,dayım yengemin bileziklerini bozdursun bana ferrari almazsanız bu ladesin sonu kötüye varacak" gibi korku salsaydın aleme onlar"mızıkcılık yapalım da motosikletle kurtaralım oğlumuzu" filan deyip razı olurlardı.
demek ki kötü olan kişinin hırsını kontrol edememesiymiş:pale:

Son düzenleme:
hoşgeldin,sağlık olsun bi daha ki ladesde sen kazanırsın motoruna kavuşursun

Bence ekmeğini eline al ondan sonra motorunu kendin alırsın :wiinkk: ladesle falan uğraşma hiç :farao:

Bence ekmeğini eline al ondan sonra motorunu kendin alırsın :wiinkk: ladesle falan uğraşma hiç :farao:

kesinlikle katılıyorum muzaffer abi ben 1 yıl öncesine kadar yarışları izlemek haricinde hiç bişe demiyodum aileme ne zaman işe baladım o zaman yavas yavas ben motr alcam demeye basladım şimdilik kimse sesini cıkarmıyo bakalım sonuçta kendi param kimse ne yaptığıma karışamaz :)

sende hoşgeldin arkadasım pes etmemen güsel
kal ve savaş evde ölmektense cephede ölmek güseldir :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başlık çok güzel olmuş :cherry: Üzmüştün bizi ama tekrar hoşgeldin bakalım :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yapma yaaa kaybettiğine üzüldüm vallaaa:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar