Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?

Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?

• Bridgestone

Oy: 126 13.0%
  • Dunlop

Oy: 138 14.3%
  • Metzeler

Oy: 261 27.0%
  • Michelin

Oy: 298 30.8%
  • Pirelli

Oy: 145 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    968
metzeler ve mıchelın derım ama metzeler sadece motosıklet laztıgı urettıgı ıcın bu konuda prof.

Metzeler in sadece motor lastiği üretmesinin başarısındaki sebep olduğuna katılıyorum.Nitekim üstün yol tutuşu sayesinde tanıdığım bir çok virajcı üstadlarım:) onu tercih ediyor.Metzeler hamuru yumuşak bir lastik M1 ve şimdi de M3 mükemmel yol tutuşuna sahip. Fakat tek ve en büyük kusuru yumuşak yapısından dolayı özellikle sıcak havalarda çabuk bitmesi. Benim motorumda fabrika çıkış dunlop qualifier sportmax var yapı bakımından sert ve izmir yollarında üzeri parlamaya çok elverişli bir lastik,ısınınca iyi tutuyor fakat çok zor ısınıyor.Bitirince ben de bir M3 düşünüyorum.

lastik işi yapmış biri olarak michelın diyorum hem çabuk ısınıyor hemde kağuçuğu yolu çok iyi tutuyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Havadar rahat görüntüsü fena olmayan kısın ayağımı sıcak tutabilecek lastikleri tercih ediyorum. (şimdilik motorumyokda) :queen:

Ben Dunlop,Michelin ve Bridgestone kullandim .Ben DUNLOP ta calisiyorum buna ragmen Michelin diyorum (ben yalniz sport Lastikleri kastediyorum)ikinci olarak Bridgestone öneririm.Araba Lastigi oulursa DUNLOP en iyisidir....

bencede michelin!!!!
ama lastik taze olması şart onların üzerinde tarihler vardır

Benim lastikler kore malı shinko diye bir marka. Bitince Metzeller alıcağım tabiki

Pirelli
Metzeler
ikisinide kullandım metzeler biraz daha iyi gibi

pirelli speed demon kullanıyorum gs 500 ümde xt 600 kullanırkende metzeller tourance kullanmıstım ikiside güsel gs ye bindigim sürece pirelli speed demon

herkese merhaba yenı bı uyeyım bana bı lastık onerın nerde bulabılecegımıde solersenız sevınırım motorum yamaha ybr 125 cc yolu tutan ve ıslak zemınde ii olan bı marka soylersenız sımdıden herkese cok tesekkurler

Bulunduğum yer itibarı ile tekelciliğin kazığını yememek mümkün değil. Bu sebepten Online satan,yada sipariş vererek lastik alabileceğim web sitesi arıyorum. Mümkünmüdür..?

merhaba arkadaşlar,ybr 125 sahibiyim ve lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum ybr'ye uygun lastik olarak ne önerirsiniz

michelin yada metzeler
yada soyle bı dusunursek bence
racınglerde kesınlıkle mıchelın cunku yumusak hamurlu lastıklerı var genelde ve buda mukemmel bı sekılde yol tutusu saglıyo... ama erken bıtme sorunu var
metzeler sadece motosıklet lastıgı uretıyo yanı kalıtelı ve ıyı bı lastık markası
ama genelde endurolar ıcın tercıhımdır.
satan bırı olarak dusuncelerım boyle

paramızın tam karşılığını alabilmek.....

Motorumda Michelin Golden GT kullnıyorum ve memnunum ama alman teknolijisyle üretilen Continental lerde dikkatimi çekiyor,değişirken
ilk sırada onu düşüneceğim....

bence lastikte enkaliteli ve türkiye şartlarına en uygun lastik üreten firma good year başka tanımam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar