Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben yeni katldm site süper.yeni motor alcamda 97-98 model kawasaki
zx6r yada honda cbr 600f arıyorm bid yakıt durumunu sorcaktm sadece merak ettim çeşitli söylentiler varda. az yakıyor çok yakıyor kimse bi şey bilmiyor bende kullananlara soryum dedim bi yardımcı olrsan sewinirim cevaplarınız içn şimdiden teşekkür ederim
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde bir kaç günden beri kafamı kurcalayan soru bu, hangi lastiği alıcağıma karar veremedim
Continental veya Michelin almayı düşünüyorum acaba hangisi daha iyi....?
abi hangi lastik olursa olsun bizim burda gitmiyo walla benim motor iyide dayandı bu yollara devamlı stabilize,taşlı yol hangisi olursa olsun farketmez yani benim için
motorun ustundekı brıstone battax yuzunden neredeyse olecektım motordan sogudum,bu kadar mı adı lastık olur,prelli dragon aldım tavsıye uzerıne ve simdi sankı baska bır motora biniyorum...........
michelin pilot road üzeirne tnıamam, testerlarda tanımıyo, konuştugum tüm ustalarda, saygılar, lasitkelr çok önemli arkadaşlar, kafanıza pahalıu kasktan önce onu kullanmaya mecbur edebilecek lastiklerini kaliteli seçin ücreti no lursa olsun ;