Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?

Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?

• Bridgestone

Oy: 126 13.0%
  • Dunlop

Oy: 138 14.3%
  • Metzeler

Oy: 261 27.0%
  • Michelin

Oy: 298 30.8%
  • Pirelli

Oy: 145 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    968
Benim motorum yamaha ybr 125 olduğu için metzeler aldım ve çok da memnunum ya hani bi michelın gibi olamaz da ama ii yol tutuyor:cat:

merhaba ben yeni katldm site süper.yeni motor alcamda 97-98 model kawasaki
zx6r yada honda cbr 600f arıyorm bid yakıt durumunu sorcaktm sadece merak ettim çeşitli söylentiler varda. az yakıyor çok yakıyor kimse bi şey bilmiyor bende kullananlara soryum dedim bi yardımcı olrsan sewinirim cevaplarınız içn şimdiden teşekkür ederim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde bir kaç günden beri kafamı kurcalayan soru bu, hangi lastiği alıcağıma karar veremedim
Continental veya Michelin almayı düşünüyorum acaba hangisi daha iyi....?

abi hangi lastik olursa olsun bizim burda gitmiyo walla benim motor iyide dayandı bu yollara devamlı stabilize,taşlı yol hangisi olursa olsun farketmez yani benim için

bridgestone.genel olarak memnunum ama sert biraz motor çok patiye düşüyor.değiştirirsem daha yumuşak bir modelini alıcam.

bence Metzeler hem sağlam hemde yolu tutuyo ısındıktan sonra

motorun ustundekı brıstone battax yuzunden neredeyse olecektım motordan sogudum,bu kadar mı adı lastık olur,prelli dragon aldım tavsıye uzerıne ve simdi sankı baska bır motora biniyorum...........

michelin pilot road üzeirne tnıamam, testerlarda tanımıyo, konuştugum tüm ustalarda, saygılar, lasitkelr çok önemli arkadaşlar, kafanıza pahalıu kasktan önce onu kullanmaya mecbur edebilecek lastiklerini kaliteli seçin ücreti no lursa olsun ;

tabbiki, pırelli

ufakken reklamı vardı trt1 de pırelli b5 diye nakarat yapmıştık hep söylerdik:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar