Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?

Hangi Marka Lastiği Tercih Ediyorsunuz?

• Bridgestone

Oy: 126 13.0%
  • Dunlop

Oy: 138 14.3%
  • Metzeler

Oy: 261 27.0%
  • Michelin

Oy: 298 30.8%
  • Pirelli

Oy: 145 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    968
Pro lastiklerin hemen hemen hepsi güzel ama pirelli ve michelinden şaşmam . dunlop da güzel lastikler üretiyor fakat biraz daha geliştirmesi lazım yakalaması için diğer markaları . ama şampiyonların lastiği michelin her zaman favori

ya herkeste race motor yok ki ama:)
tamam ilerde o da olcak ama, sırayla:)
bende ybr 125 var. üstünde gelen lastiklerin markası Sakura ve yağmurda berbat!
sizce hangi lastiklerle değiştirmeliyim? özellikle yağmurda tutunan bir lastik olmasını istiorum.

arkadaşlar en iyi michelin bu tartışılmaz bi konu
şuan piyasada en ucuz petlas ondan sonra pirelli ve good year geliyor michelin kalitesi ortada hem yumuşak lastik

Firma, motosikletin üzerine ne koyduysa, onu...:)

ya herkeste race motor yok ki ama:)
tamam ilerde o da olcak ama, sırayla:)
bende ybr 125 var. üstünde gelen lastiklerin markası Sakura ve yağmurda berbat!
sizce hangi lastiklerle değiştirmeliyim? özellikle yağmurda tutunan bir lastik olmasını istiorum.

Tabii bu arada kimlere göre veya hangi motorlara diye de ilave yapılmalıydı bence;
Sayın ledo ne konduysa demiş şu anda piyasadaki çoğunluğu oluşturan çin motorlarının üstündeki lastikler çok kötü çünkü en ucuzları tercih edilmiş..

Sayın Lespaul la katılıyorum ve ilginç tir;ben doru marka kış tipi birçift lastik aldım (mondial rs151 için) suda kayma, zemin farklılıklarında ki sorunlar,virajlardaki yatma problemleri ortadan kalktı fiatına göre inanılmaz bir perfonmas aldım çok iyi tutunuyor ve hiç kaymıyor ,ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.
Ama benimde daha güçlü bir motorum olsa idi Bridgestone derdim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:farao: michelin derim abicim

Eskiden motor varken Michelin kullanırdım ama Fransız terbiyesizliğinden sonra kullanmam. Arkadaşlarıma tavsiye vereceğim zamanlarda Metzeller diyorum.

metzeler ve mıchelın derım ama metzeler sadece motosıklet laztıgı urettıgı ıcın bu konuda prof.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar