Hangi lastik markasi F/p

Motosikleti
DRIFT L
2 gün önce drift l aldim 2. El aldım sıfır almadım lastikleri değişmesi lazım butcem çok yok hangi marka almalıyım

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Küçük ebat lastiklerde maalesef kaliteli markaların iyi serileri bulunmuyor. Ancak havanın her daim sıcak ve yağmurun neredeyse olmadığı iklimler için yol lastiği olarak Anlas Viento Sport, havanın gece gündüz ortalaması 7 derece ve altı iklimler için de Anlas Winter Grip benim bildiğim ve deneyimlediğim, iş görecek lastikler. Gönül isterdi ki Michelin Road serisi olsun Metzeler Roadtec serisi olsun alalım takalım ama maalesef yok, en azından bildiğim kadarıyla Türkiye'de yok.

Fuarda 1 yaşını geçmiş Mitas mc50 almıştım. Set olarak piyasadan 1500 lira ucuza gelmişti.
İstanbulda isen sarpaşı ara kendi lastik ölçülerine göre sor muhakkak vardır.

Motosikleti
DRIFT L
Soğukta kışta Anlas Winter grip . Sıcakta viento sport .
4 mevsim anlas çifti 6k anlas kış teki 5k benim sadece arka tekerlekli biraz sorun var onun için arkayı kış mı alsam yoksa ikisini 4 mevsim mi değiştirsem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lastik deposu diye site gordum guvenilirmi

4 mevsim anlas çifti 6k anlas kış teki 5k benim sadece arka tekerlekli biraz sorun var onun için arkayı kış mı alsam yoksa ikisini 4 mevsim mi değiştirsem

Lastik deposu diye site gordum guvenilirmi
Lastik deposu güvenilirdir . 4 Mevsime uygun lastik yok var diyen de sana mal satmak için yalan söylüyordur . Ön ve arkayı aynı anda değiştirmen daha iyi olur ama bütçe el vermiyorsa sadece arkayı değiştirsen de sıkıntı olmaz. Alırken aldığınız yeri arayıp üretim tarihlerini sormayı unutmayın.

Motosikleti
DRIFT L
Lastik deposu güvenilirdir . 4 Mevsime uygun lastik yok var diyen de sana mal satmak için yalan söylüyordur . Ön ve arkayı aynı anda değiştirmen daha iyi olur ama bütçe el vermiyorsa sadece arkayı değiştirsen de sıkıntı olmaz. Alırken aldığınız yeri arayıp üretim tarihlerini sormayı unutmayın.
Üretim tarihi kac olmali

Motosikleti
DRIFT L
Ozman çift alayım anlas alicam 6k ilerleyen zamanda yağmurlar başladıkça kış a geçerim

en yeni tarihli olmalı
2025 mi olmalı illa 2023 ile farkı ne olur ömrü mu azalıyor

Ozman çift alayım anlas alicam 6k ilerleyen zamanda yağmurlar başladıkça kış a geçerim

2025 mi olmalı illa 2023 ile farkı ne olur ömrü mu azalıyor
Lastiğin raf ve takıldıktan sonra diye 2 ömrü var . Kısaca bir lastik uygun koşullarda saklansa bile 5 yıl rafta kalırsa ömrü biter. Lastiğe takılınca bu süre 2 yıldır ister KM yapsın ister KM yapmasın 2 yıl sonrasında lastik özelliğini kaybeder. Bulabildiğiniz şekilde en yeni tarihli olması daha iyi olur

Motosikleti
DRIFT L
Lastiğin raf ve takıldıktan sonra diye 2 ömrü var . Kısaca bir lastik uygun koşullarda saklansa bile 5 yıl rafta kalırsa ömrü biter. Lastiğe takılınca bu süre 2 yıldır ister KM yapsın ister KM yapmasın 2 yıl sonrasında lastik özelliğini kaybeder. Bulabildiğiniz şekilde en yeni tarihli olması daha iyi olur
Yeni tarihli olmasına dikkat ederim teşekkür ederim sanırım yaz lastiği alacağım 2 adet mitas mı daha kalitelidir anlasmi arasında çok fark yoksa anlas alacağım ucuz olduğu icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar