- Motosikleti
- DRIFT L
- Konu Yazar
2 gün önce drift l aldim 2. El aldım sıfır almadım lastikleri değişmesi lazım butcem çok yok hangi marka almalıyım
Soğukta kışta Anlas Winter grip . Sıcakta viento sport .2 gün önce drift l aldim 2. El aldım sıfır almadım lastikleri değişmesi lazım butcem çok yok hangi marka almalıyım
4 mevsim anlas çifti 6k anlas kış teki 5k benim sadece arka tekerlekli biraz sorun var onun için arkayı kış mı alsam yoksa ikisini 4 mevsim mi değiştirsemSoğukta kışta Anlas Winter grip . Sıcakta viento sport .
Lastik deposu güvenilirdir . 4 Mevsime uygun lastik yok var diyen de sana mal satmak için yalan söylüyordur . Ön ve arkayı aynı anda değiştirmen daha iyi olur ama bütçe el vermiyorsa sadece arkayı değiştirsen de sıkıntı olmaz. Alırken aldığınız yeri arayıp üretim tarihlerini sormayı unutmayın.4 mevsim anlas çifti 6k anlas kış teki 5k benim sadece arka tekerlekli biraz sorun var onun için arkayı kış mı alsam yoksa ikisini 4 mevsim mi değiştirsem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lastik deposu diye site gordum guvenilirmi
Üretim tarihi kac olmaliLastik deposu güvenilirdir . 4 Mevsime uygun lastik yok var diyen de sana mal satmak için yalan söylüyordur . Ön ve arkayı aynı anda değiştirmen daha iyi olur ama bütçe el vermiyorsa sadece arkayı değiştirsen de sıkıntı olmaz. Alırken aldığınız yeri arayıp üretim tarihlerini sormayı unutmayın.
en yeni tarihli olmalıÜretim tarihi kac olmali
Ozman çift alayım anlas alicam 6k ilerleyen zamanda yağmurlar başladıkça kış a geçerimLastik deposu güvenilirdir . 4 Mevsime uygun lastik yok var diyen de sana mal satmak için yalan söylüyordur . Ön ve arkayı aynı anda değiştirmen daha iyi olur ama bütçe el vermiyorsa sadece arkayı değiştirsen de sıkıntı olmaz. Alırken aldığınız yeri arayıp üretim tarihlerini sormayı unutmayın.
2025 mi olmalı illa 2023 ile farkı ne olur ömrü mu azalıyoren yeni tarihli olmalı
Lastiğin raf ve takıldıktan sonra diye 2 ömrü var . Kısaca bir lastik uygun koşullarda saklansa bile 5 yıl rafta kalırsa ömrü biter. Lastiğe takılınca bu süre 2 yıldır ister KM yapsın ister KM yapmasın 2 yıl sonrasında lastik özelliğini kaybeder. Bulabildiğiniz şekilde en yeni tarihli olması daha iyi olurOzman çift alayım anlas alicam 6k ilerleyen zamanda yağmurlar başladıkça kış a geçerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2025 mi olmalı illa 2023 ile farkı ne olur ömrü mu azalıyor
Yeni tarihli olmasına dikkat ederim teşekkür ederim sanırım yaz lastiği alacağım 2 adet mitas mı daha kalitelidir anlasmi arasında çok fark yoksa anlas alacağım ucuz olduğu icinLastiğin raf ve takıldıktan sonra diye 2 ömrü var . Kısaca bir lastik uygun koşullarda saklansa bile 5 yıl rafta kalırsa ömrü biter. Lastiğe takılınca bu süre 2 yıldır ister KM yapsın ister KM yapmasın 2 yıl sonrasında lastik özelliğini kaybeder. Bulabildiğiniz şekilde en yeni tarihli olması daha iyi olur
Anlas daha iyi benim gözümdeYeni tarihli olmasına dikkat ederim teşekkür ederim sanırım yaz lastiği alacağım 2 adet mitas mı daha kalitelidir anlasmi arasında çok fark yoksa anlas alacağım ucuz olduğu icin
Pirelli Angel City tavsiye edebilriim https://www.motoloq.com/pirelli-angel-city-90/90-17-49s-tl-ve-130/70-17-62s-tl-325163işmesi lazım butcem