hangi buji.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar cagatayın topicini saptırmayalım ben yaptım siz yapmayın..:p

kardeşim orjinal bujini kullan bujilerden birini sök üstündeki seri numara tutan ngk bujıyı al tak..

uğraşma iridyumla iridium buji 2 zamanlılar için, 4 zamanlılar için sağlıklı olmuyor..

valla aldık bikere takıp görücez ne olduğunu bakalım ne olucak bağzı kullananlarda çok iyi dedi iridium için.

iridyum buji güzeldir çagataycım zaten senin motor değişik kaçıyo marşı ve yakıtı etkilerse tam olur ki zaten snde onun için almışsındır...hayırlı uğulu olsun güle güle eskit

çok teşekkür ederim gökancım sağol motor servisten çıksın kızılkayalar da bendensin;)

eywallah walla ben kızılkayalara gelirimde sen yetişebilirmisin bilmiyorum yani 17 dk gidip gelme ve hamburger bekleme gibi rekorlarım var biliyosun :p ama yinede yavas gidip beleş yeme olayı varsa eşlik ederim sana:p:queen:

:mrgreen: orası öyle gerçektende k.m.paşa gibi biyerden git kızılkayalara hamburger al ve 17 dk sürsün bunu herkes yapamaz ama biri çıkar yapar adı da çağatay mı ne istersen benden hızlı git orda ben hamburgerleri götürürüm sen de bakıp iç çekersin:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar