Halı saha macımıza buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar gürkan abi ben en son oynadığımda sol bek-soldan kimse geçemedi -isteyenlerde bayağı zaiyat verdiler.o yüzden sizi desteklemeye geleceğim.:pr:

uzakdoğu yakındoğu ortadoğu ve balkanların yenilmez sol beki :pr:

selamlar gürkan abi ben en son oynadığımda sol bek-soldan kimse geçemedi -isteyenlerde bayağı zaiyat verdiler.o yüzden sizi desteklemeye geleceğim.:pr:

bekleriz abi:rendeer:

gelirken malzemenide yetir sen malum genç arkadaşlar çok koşarlar:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------

inş. izleyici olarak orda olucam futboldan anlamam :) gürkan abi

resim çekersin yine bi işe yaramış olursun canım benim :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 PM ----------

koşma zaten dimi ihtiyar koşmasını istiyen kim..:p:p:p

okeyde taş çalmak gibi bişe oldu len bu :queen:

bekleriz abi:rendeer:

gelirken malzemenide yetir sen malum genç arkadaşlar çok koşarlar:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------

resim çekersin yine bi işe yaramış olursun canım benim :rendeer:

tabide bizim hızımızı yakalayabilecek megapicselli foto çıktımı o malum...:p

Motosikleti
Hornet
Güzel maç olucağı şimdiden belli:)
Hepinize iyi eğlenceler:p izleyici olarak gelmek isterdim:salut:

okey
:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 PM ----------

iyi olur ben de epeydir taekwando ve yakın döğüş antermanı yapmıyordum pardon futbol oynamıyordum,nefes açarız hertürlü:queen:

bu arada arkadaşlar uzakdoğu döğüş sanatları ve yakın koruma sistemi çalışmaları-antremanları yapmak istiyorum.haftada bir gün dileyen arkadaşlara belirli bir yer ayarlar isek ücretsiz çalıştırabilirim.sadece mt istanbul grubu için düşündüm.gürkan abi sen ilgilenirsen sevinirim.bu arada sallapati bir şey değil bu hem baylara hemde bayanlara yönelik olabilir.sevgiler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 PM ----------

sistem olarak serbest kombine savunma sanatı olarak adlandırabiliriz.

bu arada arkadaşlar uzakdoğu döğüş sanatları ve yakın koruma sistemi çalışmaları-antremanları yapmak istiyorum.haftada bir gün dileyen arkadaşlara belirli bir yer ayarlar isek ücretsiz çalıştırabilirim.sadece mt istanbul grubu için düşündüm.gürkan abi sen ilgilenirsen sevinirim.bu arada sallapati bir şey değil bu hem baylara hemde bayanlara yönelik olabilir.sevgiler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 PM ----------

sistem olarak serbest kombine savunma sanatı olarak adlandırabiliriz.

benim istanbul şampiyonluğum var benim ihtiyacım yok isteyen arkadaşlar halı sahada isterlerse ders veririz:rendeer::queen:

çuko halısahada taraftarların içinde yakalamışlar seni ..ne kadar kamufulaj olsanda

gözlerin seni ele veriyo....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar