Halı saha macımıza buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee çıtırlarda sevgilim vardı gitmesem ayıp olurdu :mrgreen: ama ben genede ihtiyarlardandım

hakan abi olan hakkaten sana oldu karambole çıtırlara geçtin sen

harcattılar beni harcattılar :pr::cherry:

Son düzenleme:
halı saha futbolu kesinlikle bağımlılık yapar...2-3 aya kadar bu etki sürer...haftada 1 kez yaz kış farketmez gece 1 kere...:p

Len kalede hareketsizlikten donacaktım.İnsan bir çay söyler be.
Yavrum Temele kaleden çık yoruldum dedim çıkmamda çıkmam.Adamı zorla çıkarttık kaleden oyna diye.Temel zevkini aldı baktı bunlar harbiden çıtır o kaleden başka yerde oynamam diyen adamı bu seferde geç kaleye diyoruz geçmem diyor. zor geçirdim Temeli kaleye.:cat:

Son düzenleme:
Len kalede hareketsizlikten donacaktım.İnsan bir çay söyler be.
Yavrum Temele kaleden çık yoruldum dedim çıkmamda çıkmam.Adamı zorla çıkarttık kaleden oyna diye.Temel zevkini aldı baktı bunlar harbiden çıtır o kaleden başka yerde oynamam diyen adamı bu seferde geç kaleye diyoruz geçmem diyor. zor geçirdim Temeli kaleye.:cat:

tejrube başka bişe canım:wiinkk:

bunlar yoruldu sanırım artık maç yüzü bır dahaki senemi görürüz dersınız ne de olsa yaşlandık.her sene bır maç yeter dıyorlar :mrgreen:

bu etkinliği tekrarlayalım ben de katılmak istiyorum orta sahada oyun kurucuya ihtiyacınız kesin gelirim sol ayak oynarım hemde :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar