- Konu Yazar
nasıl bir saha o oyle basket potaları da var zemini düşünemiyorum bile) basket macı da ayarlayın bari
![]()
zemin degişiyor istersen sen nasıl bir saga arzu ederdin de bakıyım :queen:
nasıl bir saha o oyle basket potaları da var zemini düşünemiyorum bile) basket macı da ayarlayın bari
![]()
halıcı oğlu askerlik şubesinin karşısında....
abi beni yazma ben hayatımda en fazla ilkokulda 2 kere maç oynamışımdır oynamak isteyen başka birini yazzabilirsin:cat::cat:
tam olarak nerde bu halısaha???:silent:
tamam da hangi semt hangi mahalle hangi ilçe vs. vs...:mrgreen:
anladın sen onu gürkan abi:bounce:
orda dur yeter len sen de anladın heralde:queen:
selamlar gürkan abi ben en son oynadığımda sol bek-soldan kimse geçemedi -isteyenlerde bayağı zaiyat verdiler.o yüzden sizi desteklemeye geleceğim.r:
inş. izleyici olarak orda olucam futboldan anlamamgürkan abi
koşma zaten dimi ihtiyar koşmasını istiyen kim..![]()
bekleriz abi:rendeer:
gelirken malzemenide yetir sen malum genç arkadaşlar çok koşarlar:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 PM ----------
resim çekersin yine bi işe yaramış olursun canım benim :rendeer:
bu arada arkadaşlar uzakdoğu döğüş sanatları ve yakın koruma sistemi çalışmaları-antremanları yapmak istiyorum.haftada bir gün dileyen arkadaşlara belirli bir yer ayarlar isek ücretsiz çalıştırabilirim.sadece mt istanbul grubu için düşündüm.gürkan abi sen ilgilenirsen sevinirim.bu arada sallapati bir şey değil bu hem baylara hemde bayanlara yönelik olabilir.sevgiler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 PM ----------
sistem olarak serbest kombine savunma sanatı olarak adlandırabiliriz.
benim istanbul şampiyonluğum var benim ihtiyacım yok isteyen arkadaşlar halı sahada isterlerse ders veririz:rendeer::queen: