sağ salim varmışsın çok şükür.
eğer ki ceza yazmasınlar diye sen teklif ettiysen o fıstık baklava olayını bişi diyemem ama polisler kendileri böyle bişi yaptılarsa o polislerin yaptığı da büyük terbiyesizlik yav
Ne münasebet? Bunun adı ........... .........'dur.
Varsa kusuru cezasını yazsın, baklavaylan fıstık almak ney lan? Öküz, bari tadına bakarsın, 1 er dilim alırsın be angut. Bu kadar küçümsenecek, kilosu 40 lira amaaan denecek bir şey değil bu. Bugün baklavaya tenezzül eden, yarın yanındaki karıya kıza da sarkar, madem ehliyetin yok, ve arabayı bir tur da biz atalım ablayla der. Böyle durumlar için spy gözlük veya başka bişey ile kayıt edip savcılığa vereceksin bu tür ipneleri.
Dün beni de 3 tane motorcu polis ters şeritte tuttu, dedim aha cezayı yedik. Ama ben ceza yemeye razıydım, çünkü yolu bulamayıp ters yöne girdim. Polis doğru yolu tarif edip gitti, ve top case'de 1 kilo baklava vardı, birini ziyarete gidiyordum. Dese olur muydu şimdi ver o baklavayı bana diye? Vallaha da vermezdim, billaha da vermezdim. Şerefimle 80 lira cezasını öderim, ciğeri 5 kuruş etmez ite köpeğe rüşvet vermem.