Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Helal olsun. Yorulmuşsunuz falan ama, sağ salim gelmişsiniz ya... önemli olan o..
NOT: Ankara - Bolu arasını otobandan yapmamışsınız. Eğer otobandan yapsaydınız hem tünelden geçecek, hem yolunuz kısalacak, hem de o bozuk yollarla karşılaşmayacaktınız. Ama tüm bunlara karşılık riskiniz bir tık daha artacaktı.
Motorun hayırlı olsun allah kazasız belasiz sürmeyi nasip etsin.
Uzun yol, uzun yol ah ahhh maceradır uzun yol yorar, ağlatır, keyif verir, eglencelidir, insanin kendinle yalniz kalmasidir. Torunlarına anlatacagin hikayedir.
Öncelikle hayırlı olsun,güle güle zevkle ve keyifle bin inşallah.Başlıkta hala yaşıyorum deyince korktum Uzun yol Can'dır her ne kadar motorla gidemesem de yalnız çektiğin sıkıntılara rağmen eminim tekrar gidersin bilmediğin yerlerden geçmek bir şeyler öğrenmek yeni lezzetler tatmak farklı oluyor benim çok hoşuma gider Allah izin verirse bende bu tür yolculuklara çıkmak istiyorum kısmetse
Büyük bir keyifle son satırına kadar okudum. O kadar sıcak ve samimi anlatmışsınız ki kendim yaşamış kadar da oldum :cat: Yeni motorunuz hayırlı olsun Allah kaza be la göstermesin. İnşallah bu gibi hikayelerinizin devamını bekleriz artık uzun yolun tadını aldınız :queen:
Yazınızı büyüüük bir keyifle okudum ve birazda kendimi gördüm sizde YZF almaya niyetli birisiyim bende, acaba uzun yolda size hiç sıkıntı verdi mi? Eğer daha önce kullanmışsanız CBR ile kıyasınız beni çok mutlu eder. Rabbim kaza bela göstermesin inşallah, motorunuzda hayırlı olsun.
senınle tanısmak benım içinde güzel kardeşim...dediğim gibi anlayan için burası sadece zaman geçirilecek bir forum değil tüm türkiyede dost arkadaş kardeş diyebileceğimiz kadar büyük bir aileyiz..inşallah nohutu beğenmişssindir.sağsalim sorunsuz ulaşmana sevindim.inşallah o taraflara geldiğimde yine seni görmeye gelicem muhabbete kaldıgımız yerden devam etmek için. : ))böylesi uzun yola cıkacak arkadaşlar hiç bir zaman dakika dakika planladıgınız gibi gitmez elbet 3-5 aksilik çıkar ve süre uzar ona göre kendinizi ayarlayın.ama cesaretın den dolayı tekrar tebrik ederim seni.