HAKKARİDE 24 ŞEHİT.

Mersin İl Temsilcisi
ben yarı amerikan vatandaşıyım sinanaksu,babam amerikalı annem ise türk bu yüzden ünüversiteden sonra usmc ye katıldım ve pek çok yerde bulundum şimdi türkiyede yaşıyorum ama gelecekte gene amerikaya dönüceğim burdaki işlerin ozrlugundan ötürü.
Ve olayları objektif şekilde görebiliyorum siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz duygusal bir toplumsunuz.Düşmanını kürtler demedim,düşmanınız kürt aşiret reisleri ve aileleri çünkü bölgede dış güçlerinde yardımıyla türkleri oyalıyorlar gelişmenizi önlüyorlar ve petrol kaynakalarına ulaşımınızı yokediyorlar.Sizlerse bu sorunun adını koyamadan teror diyorsunuz bence önünüze şapkanızı koyup biraz düşünün...
Düşmanın adını koydukdan sonra bizim necefde karbelada ve fellujada haraket edene ateş ettik ister çocuk olsun ister kadın isterse köpek fark etmez düşman düşmandır.Onlar sizi dost görmüyor baksanızı şehirlerinizde bile saldıraya ugruyorsunuz ama düşmanı yakalıyamıyorsunuz,neden çünkü düşman bütün şehir kasabı bakkalı çolugu çocugu.Hani gaztelerde okuyorsunuz ya tarlada bomba bulan çocuklar havaya uçtu hayır o çocuklar bombaları oraya saklarken yada askerinize pusu kurmak için bırakırken havaya uçtular.Irakdada çocuklar bellerine bomba koyup saldırıyorlardı.Çok duygusalsınız çok

siz önce katlettiğiniz kızılderili soyunun kanından ellerinizi yıkayın.
vay seni doğuran anaya ki seni amerikalı bırakmış...
vay sana ki müslüman bir ülkeye özgürlük götürmek için çocukların kanlarını içtiniz
hem de bunu buralarda anlatıyorsunuz... utanmadan ve sıkılmadan....
ben de sınırötesine gittim, parçalanmış cesetler taşıdım afganistandan, ıraklardan...
devlet size kan için diye para ödüyor
biz devletimiz için özgürlüğün bedelini kanla ödüyoruz...
farkımız bu işte...
vay sana bu topraklarda ekmek yeme hakkını verenlere yazık ki,
rabbim sana bile rızkını veriyor, anlamıyor musun?
cani bile rızkını bulurken Allah katında
siz masum çocukları aç, anasız, babasız, üşür bir halde bırakıp
yoık hatta bırakmayıp kan içmek için para alıyorsunuz...
ve elinizin yetişemediği yerde
Pkk dan medet umuyorsunuz...
biz duygusal değiliz, sadece Allah'tan korkuyoruz.
yoksa bu ülkede sen dahil hiç bir kırma soy nefes dahi alamazdı....

siz ve sevgili müttefiklerimiz için :

.................
dört yanım puşt zulası
dost yüzlü dost gülücüklü
sigaramdan yanar
alnım öperler
suskun, hayın, çıyansı

AHMET ARİF

YAHU BEN TAM ANLAMIYLA DA ÇÖZEMEDİM...

Kimler kimi destekliyor? bu olaylara sevinen var mı aranızda? faşistlikle suçlayanlar kendi faşizanlıkları için anadolu çocuklarını katlediyorlar.

cephanelik oluyorum bunları düşündükçe!!!

İNSAN MI BUNLAR?

Çocukları seviyorlar da yarını sevmiyorlar
kömürü seviyorlar da sökeni sevmiyorlar
fabrikayı seviyorlar da grevi sevmiyorlar
portakalı elmayı muzu viskiyi
ipekliyi seviyorlar da işciyi sevmiyorlarbu gemiyi bu denizde baban mı kaydırıyor?
bu treni bu dağlardan anan mı aşırtıyor?
kim ekiyor bu pamuğu kim büküp kim dokuyor?
buğdayı kim tütünü kim patatesi kim?
kaynanan mı tarıyor bu denizi saç gibi
kayaları baldır gibi metresin mi açıyor
oynaşın mı ışıtıyor bu karanlık geceleridüşündükçe domur domur çoğalıyorum
cephanelik oluyorum bunları düşündükçe
ben bunlara insan diyemiyorum…. (1956,gürün)

Hasan Hüseyin KORKMAZGİL

Üstad sıkıntı burada zaten dürüst olmanın bedeli var onuda ödemekten kaçıyorlar gibi geliyor bana....Herhalde savaşta düşmana gül uzatıp şarapnel parçasıyla ölen yakınları olursa o zamanda ne söyleyecekler çok merak ediyorum.Vallaha vatan haini kim olursa olsun tek kurşun.......ötesi berisi gerisi yok.Bu iş artık çığrından çıktı......Askere polise vatandaşa sıkılan mermi atılan bomba yapılan kıyım hepimize yapılmıştır.Burada türk kürt laz çerkez terekeme karapapak ahıskalı ..............ayrımı yok.Asker polis biziz vatan biziz ölende biziz e o zaman af yok itlere.......

Mersin İl Temsilcisi
Üstad sıkıntı burada zaten dürüst olmanın bedeli var onuda ödemekten kaçıyorlar gibi geliyor bana....Herhalde savaşta düşmana gül uzatıp şarapnel parçasıyla ölen yakınları olursa o zamanda ne söyleyecekler çok merak ediyorum.Vallaha vatan haini kim olursa olsun tek kurşun.......ötesi berisi gerisi yok.Bu iş artık çığrından çıktı......Askere polise vatandaşa sıkılan mermi atılan bomba yapılan kıyım hepimize yapılmıştır.Burada türk kürt laz çerkez terekeme karapapak ahıskalı ..............ayrımı yok.Asker polis biziz vatan biziz ölende biziz e o zaman af yok itlere.......

tek kurşun bile çok...
bıraksalar şehit analarına, hepsini parmaklarıyla parçalarlar...

hangi terörist anası çocuğuna hakkını helal ediyor, meraktayım.
devlet bizi öteledi, ötekileştirdi diyorlar.
dünyanın en kalabalık azınlığıyız diyordu o gün bir bdpli

her şeker verenin peşinden koşup, onun bunun himayesini beklersen vatanın da olmaz, özgürlüğün de.

bakınız 7. madde :

MANDA VE HİMAYE KABUL EDİLEMEZ...

ben küfürü şu anki hükümete ediyorum.

sorunun çözümüne gelince

devlet oy avcılıgını bırakacak. bu bölgede devlet oldugunu gösterecek ve bunu halka kabul ettirecek. devlet otoritesi zayıfsa halk kendince çözüm arar. halk güçlüden yanadır. buna isteyerek yada istemeyerek destek verir.

bu hükümet açılım diyerek önce halkı birbirine düşürdü. açılımın a sı bile açıklanmadı pakette neler vardı.

teröre karşı türkiye cumhuriyeti vatandaşı olan herkes tek bir yürek olmak zorundadır. içimizdeki hainler çatlak sesler temizlenmeden bu mümkün görünmüyor.

bakınız çok açık söylüyorum eger terör sadece türkiye cumhuriyetinin bir kesim vatandaşına maledilirse ve bu kesim teröre verilen destegini kesmez ise bundan en büyük yarayı kendileri alırlar. forumda dogum yeri dogu ve güneydogu olan arkadaşlarımız var. kimlik ve anadil meselesinde ısrarcı olmayın. ben insana insan oldugu için deger veririm ne şivesine bakarım ne kökenine bu pislik bizim ayıbımız ve birlikte omuz omuza hareket ederek bu iş çözülür.

not: 1995 yılında hatay ili erzin ilçesinde (bilenler bilirler yada araştırmak isteyenler ögrenirler.) şahin tepesine bir grup vatan haini saldırı düzenlemiştir. o yıllarda hatay ilinde birçok saldırı olmuş fakat erzinde ilkkez böyle bir saldırı olmuştu. söz konusu saldırıda ailem ve ben oradaydık. yara almadan canlı çıkmamız tamamen mucizeydi izli mermiler sagımızdan solumuzdan geçiyordu. bizi kurtarak mucize ise şahintepesinde ü adet gazino var. bu gazinolar halka açık insanları ailesiyle birlikte eglendigi mekanlar. bu gazinolarda zaman zaman dügün olur. saldırı çamlık gazinosuna yapılıyor ve diger gazinodan çıkan 4 adet sarhoş saldırıdan habersiz silah seslerini dügünde sıkılan silah sesi gibi algılayıp havaya ateş ediyorlar karşı ateş açıldıgını düşünen pkklı grup geri çekildi.

şehre indigimizde saldırıyı duyan halk ayaklanmıştı. ister inanın ister inanmayın sokaklarda adım atacak yer yoktu eline kazma kürek satır ne buldularsa intikam için sokaga dökülmüştü. manzara korkunçtu en ufak bir provakasyon acı sonuçlar dogururdu. o halkı durduracak hiçbir güvenlik gücü olamazdı.

bunu söyelemin sebebi teröre karşı birlik olmaktır. içimizdeki hainleri temizlemektir.

son olarak şunuda söyleyeyim sempatizan olmak başka şeydir daga çıkmak yada bilerek ve isteyerek teröre destek vermek başka şeydir.
eger bu ayrımı yapamıyorsak bu sıkıntılar devam edecektir.

tüm şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

bu işi bu noktaya getiren hükümetede ne dedigimi siz iyi tahmin edersiniz.

Mersin İl Temsilcisi
şehit sayısı 26
18 de yaralı
sayı artacak gibi, yer yer çatışmalar sürüyor / muş...

yok mu bir bombacık? israil yapımı... hani insan haklarına aykırı olan fosforcuklu olandan.

teröristin insan hakkı var, askerimin sadece Hak'kı var... bakalım hangisi daha adil?

Askerliğini yapmamış çoluk çocukla muhattap olamam diyip kendisinin askerlik yapmadığını unutan akıllı Coni. Sesin soluğun kesildi yahu.

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Moderatör
Nasıl ki ÖTV artışından sonra bir kısmımız "bunlar fakiri ilgilendirmiyor, sigaraya da zam gelsin zaten kimse içmesin" yorumlarini yaptiysa, bugun de bir kısmımız ; " kimse ölmesin, hepimiz kardesiz, insanlar ölmemeli, biz Türkiyeliyiz vs.vs." gibi yorumlar yazacaklardir.
Kisaca herkesin bir fikri, zikri, kendi dogrulari var.
Bugün hepimiz kardesiz diyenler, bir kac yil sonra acik acik Apo'yu serbest birakalim yazacaklardir bu forumda. Kimse kusura bakmasin, doguda toplumun buyuk kismi PKK sempatizani, cocuklar daha okula baslamadan polise molotof atmaya basliyor. Sartlari iyilestirilsinmis, okuyamiyorlarmis, Apo serbest birakilsinmis.
Kardes degilim ben yesil sari kirmizi giyinip hepimiz kardesiz kimse ölmesin nutuklari atarak ellerinde Apo posteri tasiyanlarla. Varsın beni cahillikle, canilikle, insan olmamakla suclasinlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
türkiye için arkerlik yapıcagımı hiç sanmıyorum :) zannedersem son baktıgımda yabancı statüsünde çaışıyordum :)

dünkü polis şehitleri ile alakalı açılan topiktede söylemiştim idam cezası artık ciddi ciddi bu ülkede konuşulmalı yoksa ceza evlerini doldurmakla bu sorun çözülemez

İDAM CEZASI HAK EDENE GELSİN DİYENLER

1_ ZAFER 61
2_????????

türkiye için arkerlik yapıcagımı hiç sanmıyorum :) zannedersem son baktıgımda yabancı statüsünde çaışıyordum :)

Kim için hangi ülke için askerlik, uşaklık, faşistlik, menfaatçilik yaparsan yap zerre kadar umrumda değil.

Bir insan önce kendiyle tutarlı olmalı, söyledikleri mantıklı olmalı.

Askerliğini yapmamış adamlarla muhattap olmam diyen adamın kendisi askerliğin a sıyla bile muhattap olmamışsa ben o adamı daha dinlemem. Sana iyi saçmalamalar Coni.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kim için hangi ülke için askerlik, uşaklık, faşistlik, menfaatçilik yaparsan yap zerre kadar umrumda değil.

Bir insan önce kendiyle tutarlı olmalı, söyledikleri mantıklı olmalı.

Askerliğini yapmamış adamlarla muhattap olmam diyen adamın kendisi askerliğin a sıyla bile muhattap olmamışsa ben o adamı daha dinlemem. Sana iyi saçmalamalar Coni.
Sanırsam motoru kasksız kullanıyorsun ve içtiğin sigarada beyin hücrelerini öldürmüş ben 3 yıl askerlik yaptım ve türk vatndaşı olma gibi bir niyetimde yok nede burda birde askerlik yapma gibi aksine ülkeme geri dönüceğim.

Bu dünyada bir tek şeye yanar içim, göynür gönlüm yiğit iken ölenlere gök ekini biçmiş gibi...

GÜN İKTİDARI YERDEN YERE VURMA ZAMANI DEĞİL YOK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL, YOK ÖTV YOK KDV YOK VATANI SATTIN YOK YANDAŞLARINI ZENGİN ETTİN BIRAKIN BUNLARI HERKES ARTIK ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN KARDEŞLİKTEN TAVİZ VERMEDEN SUÇLU İLE SUÇSUZU AYIRT EDEREK YAPABİLECEKLERİMİZİ DEĞERLENDİRMELİYİZ. UMARIM AYIN 29 UNDAKİ TERÖRÜ LANET YÜRÜYÜŞÜNE GÖRÜLMEMİŞ BİR KATILIM OLUR VE BU PROTESTO İKTİDARI ASKERİ POLİSİ PROTESTO DEĞİL YALNIZ TERÖRÜ LANET SÜRÜŞÜ OLUR...

bi kaç kendini bilmez harbiden insanda sinir bırakmıyo teröristin ve onu desteklyenin nasıl bir hakkı olur anlamıyom atılan kurşuna yazık yatıcak yeri yok bunların.
insan kendi başına gelmedn anlamıyo 3 ay önce kuzenim şehit oldu işte o zaman neymiş anladım her şeyi hebsinin köküne kibrit suyu
şu amerikalıyım diyen arkadaş bari bir iki yorum daha yapma insanların acılarna saygı duy.
Şehit olanlar bölelerinin bu ülkede yaşakadıklarını bilse mezarda kemikleri sızlar yemin ederim sinir stres den başka bir şey yapmıyosun bari topiciği rahat bırakın

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar