Mersin İl Temsilcisi
ben yarı amerikan vatandaşıyım sinanaksu,babam amerikalı annem ise türk bu yüzden ünüversiteden sonra usmc ye katıldım ve pek çok yerde bulundum şimdi türkiyede yaşıyorum ama gelecekte gene amerikaya dönüceğim burdaki işlerin ozrlugundan ötürü.
Ve olayları objektif şekilde görebiliyorum siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz duygusal bir toplumsunuz.Düşmanını kürtler demedim,düşmanınız kürt aşiret reisleri ve aileleri çünkü bölgede dış güçlerinde yardımıyla türkleri oyalıyorlar gelişmenizi önlüyorlar ve petrol kaynakalarına ulaşımınızı yokediyorlar.Sizlerse bu sorunun adını koyamadan teror diyorsunuz bence önünüze şapkanızı koyup biraz düşünün...
Düşmanın adını koydukdan sonra bizim necefde karbelada ve fellujada haraket edene ateş ettik ister çocuk olsun ister kadın isterse köpek fark etmez düşman düşmandır.Onlar sizi dost görmüyor baksanızı şehirlerinizde bile saldıraya ugruyorsunuz ama düşmanı yakalıyamıyorsunuz,neden çünkü düşman bütün şehir kasabı bakkalı çolugu çocugu.Hani gaztelerde okuyorsunuz ya tarlada bomba bulan çocuklar havaya uçtu hayır o çocuklar bombaları oraya saklarken yada askerinize pusu kurmak için bırakırken havaya uçtular.Irakdada çocuklar bellerine bomba koyup saldırıyorlardı.Çok duygusalsınız çok
siz önce katlettiğiniz kızılderili soyunun kanından ellerinizi yıkayın.
vay seni doğuran anaya ki seni amerikalı bırakmış...
vay sana ki müslüman bir ülkeye özgürlük götürmek için çocukların kanlarını içtiniz
hem de bunu buralarda anlatıyorsunuz... utanmadan ve sıkılmadan....
ben de sınırötesine gittim, parçalanmış cesetler taşıdım afganistandan, ıraklardan...
devlet size kan için diye para ödüyor
biz devletimiz için özgürlüğün bedelini kanla ödüyoruz...
farkımız bu işte...
vay sana bu topraklarda ekmek yeme hakkını verenlere yazık ki,
rabbim sana bile rızkını veriyor, anlamıyor musun?
cani bile rızkını bulurken Allah katında
siz masum çocukları aç, anasız, babasız, üşür bir halde bırakıp
yoık hatta bırakmayıp kan içmek için para alıyorsunuz...
ve elinizin yetişemediği yerde
Pkk dan medet umuyorsunuz...
biz duygusal değiliz, sadece Allah'tan korkuyoruz.
yoksa bu ülkede sen dahil hiç bir kırma soy nefes dahi alamazdı....
siz ve sevgili müttefiklerimiz için :
.................
dört yanım puşt zulası
dost yüzlü dost gülücüklü
sigaramdan yanar
alnım öperler
suskun, hayın, çıyansı
AHMET ARİF