ŞEHİTLERİMİZE allah rahmet eylesin.hiçbir amaç uğruna kimsenin haince planlar yapmaya hakkı yok madem savaşacaksın çık karşımıza adam gibi savaş kahpe gibi arkadan vurma!!!allah ailelerine sabır versin.üzgünüm.
Bu kadar teknolojiye, F16'lara şuna buna sahibiz !
Neden hala karadan gidip 150 tane şerefsizin 30 tane yiğidimizin karşına bile çıkmadan onlara pusu kurmasına izin veriyoruz ?
Hava harekatıyla hepsinin kökünü kazıyabilirizr:
başlık kapatılsın lütfen...
KANUNSUZ 61 o arkadaş aynı haberi başka bir topic'te açmıştı.
Aynı haber olunca moderatör arkadaşlar bu konuyla o arkadaşın konusunu birleştirdi.
O arkadaşa biz daha önce açıldı diyince kendi konusunun kapatılmasını istemişti.
Arkadaş hakkında yanlış düşündün sanırım...
Hayır arkadaşı yanlış anlamadım,desteklercesine yazdım,yani şu anlamda.
Milli menfaatlarımız ve duyarlılığımız söz konusu olup burada bir topic acıldığında
hemen kitleniyor..Bende o anlamda yazdım yani konu kitlenebilir bellimi olur??
Ama moderatör arkadaşlarımızda haklı bazı şerefsizler böyle hassas konuları
siyasete alet ediyor, ve siyasi rant çıkarmak istiyor...Yanlış anlaşılma olmaz.
TÜM MOTORCULAR KARDEŞTİR.Tartışma yaratmaya gerek yok...
Yok Abi Bu Tsk De De Iş Yok Umrundami Kendi Oğlumu şehit Düşüyor
BBC ve CNN'in PKK tanımı
21 Ekim 2007 Pazar 14:50
BBC'in daha önceki PKK tanımı şaşırtmıştı. Şimdiki saldırıda O'na CNN'de eklendi.
İngiliz yayın kuruluşu, BBC, Hakkari'de yaşanan terör saldırısında çok sayıda askerin şehit olduğunu duyurdu.
BBC, Türk askerlerinin Irak sınırına yakın Hakkari ilinde PKK’nın kurduğu pusuda şehit edildiğini duyurdu. BBC şunları söyledi:
“Saldırı, Türk Parlamentosu’nun askerlere, asileri kovalamak için Irak’a sınır ötesi operasyonu düzenlemeye izin vermesinden sonra ilk saldırıdır” dedi.
Tezkereye ilişkin oylamanın, 30’ya yakın asker ve sivilin öldürüldüğü saldırıların arkasında gerçekleştiğine dikkat çeken BBC, Kuzey Irak’ın sınıra yakın bölgesinde 3 bin kadar “PKK savaşçısı”nın üslendiği sanıldığını da kaydetti.
BBC, “Hükümet, Irak’tan kaynaklanan Kürt ayrılıkçı saldırılarına karşı bir şeyler yapması için kamuoyunun ve askerlerin baskıların altında” yorumunu yaptı.
CNN DE 'KÜRT İSYANCILAR' DEDİ
BBC'nin yaptığı tanımın bir benzerini CNN International de yaptı. CNN 'Kürt isyancılar' ifadesini kullandı.
Dünyadan son dakika haberleri kuşağında alt yazı olarak geçen haber izleyenleri şaşırttı. Haberde 'Kürt isyancılar, 16 Türk askerini öldürdü' denildi.
*****internethaber sitesinden alıntıdır.İsyancı demiş adamlar ya. Yurt dışında kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar bence. CIA destekli yayın yapan Cnn den beklenecek bir yayın...hiç şaşırmadım