Hakkaride 12 şehit daha verdik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞEHİTLERİMİZE allah rahmet eylesin.hiçbir amaç uğruna kimsenin haince planlar yapmaya hakkı yok madem savaşacaksın çık karşımıza adam gibi savaş kahpe gibi arkadan vurma!!!allah ailelerine sabır versin.üzgünüm.

Bu kadar teknolojiye, F16'lara şuna buna sahibiz !
Neden hala karadan gidip 150 tane şerefsizin 30 tane yiğidimizin karşına bile çıkmadan onlara pusu kurmasına izin veriyoruz ?

Hava harekatıyla hepsinin kökünü kazıyabiliriz :pr:

işte aslında istenende buu adamlar dağları avcunun içi gibi biliyo her halikarda bizim askerimiz vurulcak. E bizim askerimiz vurulmazsa medyaya yansımazsa ortalık nasıl karıscak ki.. isteseler tek gecelik işleri var o.çocuklarının ama bunu ne amerika ne ıraq nede Türkiye istiyo . Bizim baştaki salakların vardır bi b*kluğu ama neyse..

Arkadaşlar,

Hani bir söz vardır "keskin sirke küpüne zarar verir."
En az sizin kadar bende sinirliyim ve üzgünüm. İçimden geçen küfürleri duysanız inanın bana sizin hayatta duymadıgınız ve kelime dağarcığınızda olmayan şekillerde şimşekler çaktırarak geçiyor.
İlk duydugum anda basbakanın olaya ilişkin acıklamalarını " daha neyi bekliyorsunuz girin ve temizleyin bu besyuz babanın tek evlatlarını" diye bagırarak söylüyorum televizyona.
Bu söylediklerime bakıp ta bana gülenler olacaktır beni iyi tanıyanlar ancak şöyle birşey varki tabloya biraz daha uzaktan ve ölçeği büyüterek baktıgınızda nasılda bizi bir oyuna çekilmemizi istendiğini görürsünüz.
Bu hesaplar biraz büyük oluyor ve bizim için dünyaya bedel olan bir askerimizin canı bile onlar için sadece büyük bir planın basit bir figüranı.
Öyle dolaplar dönüyorki..
ABD nin ırak rezaletinin icinden cıkamayıp bizi orada kullanmasından tutunda, kerkuk te bulunan turk milletinin kurt milletini oraya doldurarak orada söz sahibi olmasının engellenmesine kadar..
Bir millet ne kadar kaos ve cıkmazda ise o kadar rahat oynatılabilir.
Biz eger böyle bir çıkmaza sokulursak bu yıllar sürer, ABD ve diger ülkeler işte o zaman bizi bu karamsarlık ve kaos ortamında istediklerinin hepsini yaptırabilirler.
Siz sanıyormusunu ermeni tasarısının üst komisyonda ABD de kabul gorecegini. ABD dediginiz çakal siz sanıyormusunuz ortadogu planında her yapacagı harekette mecbur kalacagı muttefikine ! bu kadar buyuk kazık atabilecegini ?
Sadece tansiyonu yuksetmek ve ırak icerisine cekilmesi icin turkiyenin butun bunlar. Sonrasında ne mi olacak.
Herşey istedigi gibi olacak.
Bugun sınırotesi harekat diye baslayacak ve yarın kerkuk musul ve diger yerlerde bulunna turk ırkının savunması ve korunması adı altında devam edecek ve biz asla en az 3 4 yıl cıkamayacagız ıraktan.
Yazmakla bitmez bu anlatılacaklar o kadar cok senaryo ve oyun donuyorki..
Allah her daim ülkemizin milletimizin yanında olsun insallah.
Allah şehitlerimizin kanlarını ve onların yakınlarının ağıtlarını boşta bırakmasın...
Lanet olsun bu planı yapanlara ve uygulayanlara....

başlık kapatılsın lütfen...

Ben bişey söylemiyorum...Sadece hepimiz derin bir uykudayız...Evet başlık kapatılsın doğru söylüyorsun aynen öyle oluyor.Sesimizi duyurma sözkonusu olunca aman kapayın konuyu kimseyi uyandırmayın uykudan, misali...
KAHROLSUN PKK,KAHROLSUN VATAN HAİNLERİ.
"HEPİMİZ BİR MEHMETCİĞİZ"

KANUNSUZ 61 o arkadaş aynı haberi başka bir topic'te açmıştı.
Aynı haber olunca moderatör arkadaşlar bu konuyla o arkadaşın konusunu birleştirdi.
O arkadaşa biz daha önce açıldı diyince kendi konusunun kapatılmasını istemişti.
Arkadaş hakkında yanlış düşündün sanırım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar son haberlere gore hakkaride icinde sivillerin oldugu bir minibuse saldiri dusenlenmis 2 si agır 14 yarali var :pr:bugun azıttı bu piclerrrrr :pr:ve ayrıca ins asılsız bi haberdir dogru olmamasını umuyorum kaybolan askerlerin kacırıldıgını soyluyorlar allah bilir neler yapacaklar abilerimize :pale:ve ayrıca kurt yonetimi koylerimiz bombardiman altinda demis galiba ıraga giriyoruz

KANUNSUZ 61 o arkadaş aynı haberi başka bir topic'te açmıştı.
Aynı haber olunca moderatör arkadaşlar bu konuyla o arkadaşın konusunu birleştirdi.
O arkadaşa biz daha önce açıldı diyince kendi konusunun kapatılmasını istemişti.
Arkadaş hakkında yanlış düşündün sanırım...

Hayır arkadaşı yanlış anlamadım,desteklercesine yazdım,yani şu anlamda.
Milli menfaatlarımız ve duyarlılığımız söz konusu olup burada bir topic acıldığında
hemen kitleniyor..Bende o anlamda yazdım yani konu kitlenebilir bellimi olur??
Ama moderatör arkadaşlarımızda haklı bazı şerefsizler böyle hassas konuları
siyasete alet ediyor, ve siyasi rant çıkarmak istiyor...Yanlış anlaşılma olmaz.
TÜM MOTORCULAR KARDEŞTİR.Tartışma yaratmaya gerek yok...

Hayır arkadaşı yanlış anlamadım,desteklercesine yazdım,yani şu anlamda.
Milli menfaatlarımız ve duyarlılığımız söz konusu olup burada bir topic acıldığında
hemen kitleniyor..Bende o anlamda yazdım yani konu kitlenebilir bellimi olur??
Ama moderatör arkadaşlarımızda haklı bazı şerefsizler böyle hassas konuları
siyasete alet ediyor, ve siyasi rant çıkarmak istiyor...Yanlış anlaşılma olmaz.
TÜM MOTORCULAR KARDEŞTİR.Tartışma yaratmaya gerek yok...

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

o kadar küfür ettim ki çenem yoruldu artık onun bunun çocukları ulan seferberliğimde var çağırsalar gözümü kırpmadan gidecem çatışacam yeter artık yaa ne lazımsa yapalım sabrımız kalmadı artık yazık günah:pr::pr:::rantinp:::angry2::::angry2::

Yok Abi Bu Tsk De De Iş Yok Umrundami Kendi Oğlumu şehit Düşüyor

Arkadaş sen ne dediğinin farkında mısın? Genelkurmay Başkanı taa Nisan ayında "Kuzey Irak'a operasyon düzenlenmesi gerekli" dedi.Mars'da mı yaşıyorsun sen?Askere bu yetkiyi verecek olup da vermeyenler, hatta AB uyum yasası kandırmacası adı altında askerin elindeki yetkileri alanlar utansın :farao:

Son düzenleme:
Söylenecek çok söz var ama ne desek 12 tane anne ve bananın alev alev yanan yüreğine su serpemeyiz...ateş düştüğü yeri yakar...bu kayıpların bir an önce dinmesini ülkemiz üstüne oynanan hain planların hepsinin geri tepmesini yüce rabbimizden diliyorum...

Bir ülkeyi dışardan savaşarak yok edemezseniz ikinci plan içeriden yok etmektir...Şanlı Mustafa Kemal Paşa'mızın ATA'mızın 1923 yılında kurduğu ve tüm dünyanın hayranlıkla izlediği Cumruhuriyetimizi içerden çökertmek için dört bir yandan çalışıyor düşmanlarımız...Malesef ne yazıkki ülkemiz halen bu oyuna uyanamadı...Uyan Türkiye'm artık uyan !!! Allah(c.c.) devletimizi ve milletimizi her türlü iç ve dış düşmanlardan korusun.Amin.

Sehitlerimize allah rahmet eylesin, bu kopeklerinde biz vermez isek de, allah zaten belalarini verecektir.

Biraz politik olabilir ancak hukumet e zaten yeterince giyridiliyor, biraz da TSK nin oz elestri yapmasi gerektigini dusunuyorum. Yanlizca teror konusunda uzman olacak, isi bu olacak, profesyonel bir tumen ya da kolordu olmasi lazim.

Sonucta ne desek bos, bu arada Osman Pamukoglu skyturk de guzel konusuyor.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
beyler siz hükümete orduya yüklenirken çoktaan 23 pkk lı öldürülmüş ve anladığım kadarıyla ordu kuzey ırakta kaçanların etrafını çevirmekle meşgul.

o bölgede 2 tane olay biri mehmetçiklerimize kurulan pusu diğeri de yoa döşenene mayının patlaması sonucu düğün konvoyundaki 14 kişinin yaralanması. bu saldırlar msj amaçlı kesinlikle. türk ordusu kuzey ırak a cekilmek isteniyor...tezkere kararının hemen ardından bölesine büyük bir grupla saldırması kesinlikle Tsk nın kuzey ırak a girmesi için tahrik edilmesinden başka birşey değil. Son zamanlarda 3-5 kişilik küçük timlerle gezen PKK ilk defa bölesine büyük bir grupla bi saldırı yapmış. Bi yerlerden aldıkları istihbarat ile ordumuza saldırıyorlar...Pkk kamplarına sürekli amerikalı istihjbaratçıların girip cıktıgı söleniyor. Uzaklarda aramayın bu destegi Amerika o bataklıktan cıkamaadıgı gibi bizi de oraya doğru sürüklemeye calışıyor.

Bu gün şehit olan gençlerimiz ve onlardan öncekiler belki sitemizin üyesi olacak ve motosiklet gezilerini bizlerle paylaşacaktı. Ama yapamayacaklar bunları. NEDEN? Bu neden üzerinde kafa yoralım arkadaşlar. Siyasi bir site olmadığımızı biliyorum ancak site yöneticilerinden ricam ana sayfamızda şehitlerimize yer vermeleridir.

BBC ve CNN'in PKK tanımı
21 Ekim 2007 Pazar 14:50
BBC'in daha önceki PKK tanımı şaşırtmıştı. Şimdiki saldırıda O'na CNN'de eklendi.
İngiliz yayın kuruluşu, BBC, Hakkari'de yaşanan terör saldırısında çok sayıda askerin şehit olduğunu duyurdu.

BBC, Türk askerlerinin Irak sınırına yakın Hakkari ilinde PKK’nın kurduğu pusuda şehit edildiğini duyurdu. BBC şunları söyledi:

“Saldırı, Türk Parlamentosu’nun askerlere, asileri kovalamak için Irak’a sınır ötesi operasyonu düzenlemeye izin vermesinden sonra ilk saldırıdır” dedi.

Tezkereye ilişkin oylamanın, 30’ya yakın asker ve sivilin öldürüldüğü saldırıların arkasında gerçekleştiğine dikkat çeken BBC, Kuzey Irak’ın sınıra yakın bölgesinde 3 bin kadar “PKK savaşçısı”nın üslendiği sanıldığını da kaydetti.

BBC, “Hükümet, Irak’tan kaynaklanan Kürt ayrılıkçı saldırılarına karşı bir şeyler yapması için kamuoyunun ve askerlerin baskıların altında” yorumunu yaptı.

CNN DE 'KÜRT İSYANCILAR' DEDİ
BBC'nin yaptığı tanımın bir benzerini CNN International de yaptı. CNN 'Kürt isyancılar' ifadesini kullandı.

Dünyadan son dakika haberleri kuşağında alt yazı olarak geçen haber izleyenleri şaşırttı. Haberde 'Kürt isyancılar, 16 Türk askerini öldürdü' denildi.

*****internethaber sitesinden alıntıdır.İsyancı demiş adamlar ya. Yurt dışında kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar bence. CIA destekli yayın yapan Cnn den beklenecek bir yayın...hiç şaşırmadım

Yattıkları yer Cennet olsun:pale:
Birileri bir şeyler planlıyor, hakkımızda hayırlısı diyelim bakalım:pale:

23 teroristi öldükdük şimdiden ama bu asla yetmez
biz bu serefsizlerin kökünü kurutmalıyız

BBC ve CNN'in PKK tanımı
21 Ekim 2007 Pazar 14:50
BBC'in daha önceki PKK tanımı şaşırtmıştı. Şimdiki saldırıda O'na CNN'de eklendi.
İngiliz yayın kuruluşu, BBC, Hakkari'de yaşanan terör saldırısında çok sayıda askerin şehit olduğunu duyurdu.

BBC, Türk askerlerinin Irak sınırına yakın Hakkari ilinde PKK’nın kurduğu pusuda şehit edildiğini duyurdu. BBC şunları söyledi:

“Saldırı, Türk Parlamentosu’nun askerlere, asileri kovalamak için Irak’a sınır ötesi operasyonu düzenlemeye izin vermesinden sonra ilk saldırıdır” dedi.

Tezkereye ilişkin oylamanın, 30’ya yakın asker ve sivilin öldürüldüğü saldırıların arkasında gerçekleştiğine dikkat çeken BBC, Kuzey Irak’ın sınıra yakın bölgesinde 3 bin kadar “PKK savaşçısı”nın üslendiği sanıldığını da kaydetti.

BBC, “Hükümet, Irak’tan kaynaklanan Kürt ayrılıkçı saldırılarına karşı bir şeyler yapması için kamuoyunun ve askerlerin baskıların altında” yorumunu yaptı.

CNN DE 'KÜRT İSYANCILAR' DEDİ
BBC'nin yaptığı tanımın bir benzerini CNN International de yaptı. CNN 'Kürt isyancılar' ifadesini kullandı.

Dünyadan son dakika haberleri kuşağında alt yazı olarak geçen haber izleyenleri şaşırttı. Haberde 'Kürt isyancılar, 16 Türk askerini öldürdü' denildi.

*****internethaber sitesinden alıntıdır.İsyancı demiş adamlar ya. Yurt dışında kamuoyu oluşturmaya çalışıyorlar bence. CIA destekli yayın yapan Cnn den beklenecek bir yayın...hiç şaşırmadım

Adamlar pkk'nın reklamını yapıyor, onlara silah yardımı yapıyor gerektiğinde siyasi anlamda yardımlar yapıyor vs.. vs.. biz halaa strateji ortağımız diyoruz. Gerçekten ilginç bir durum. Ne ortakmış beee. Böyle ortaklarımız olduğu sürece düşmana ihtiyacımız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar