Hakkaride 12 şehit daha verdik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
katil pkk ya destek ve yardım edenleri hepimiz biliyoruz.biğldiğimiz halde bizde onlara para kazandırırıyoruz onların ürünlerini satın alarak .onlarda bizden kazandıklarını onlara ağır silahalar alarak katkıda bulunuyorlar.artık birlik olma zamanı geldi,zaman boykot zamanıdır,

Son düzenleme:
fazla yorum eklemek istemiyorum aslında...ama geçenlerde BABACANI ın kuzenide şehit olmuştu...bu tabi bir istisna...bana siyasetcilerden aman bahsetmeyin...fena gaa gelirim...sonra kötü olur benim için...TSK hakkındada yazarsam bişiler Asker çocukları alınır...

BBRR abi kızar sonra...bu zamanda politik konuşacaksın...

kim alıncak neden alıncak canım tsk ye ve vatana feda olsun kanımın son damlasına kadar savasırım BABACAN ın amcasının yegenı mı ne uzaktan yanı akrabalıgı benim abimde suriye sınırında mayın tarlalarının içinde askerlik yapıyor bende allah nasip ederse okulumu bitirip askere gıdecem ama abi cok pasif kalınıyo babası bellı olmayan bir peşmerge den posta yıyoruz

telefonda konustuk abimin dediği şunlar yorgunluktan ölecem karnım aç , uykusuzum , susadım ya aglamaktan mahvoldum bugun eskişehirli şehit kardeslerımızın resımlerınıde gordukce ıcım parcalanıyo ( bugun kü 16 şehitle bir alakası yok ) ordu gerekını yapacaktır dıyorum allah askerlerımıze yardım etsın cunku onlar peygamber efendımızın elçileri

Son düzenleme:
Başımız sagolsun.Şehit ailelerine sabır diliyorum ve teşekkür ediyorum.70 milyon için kendi hayatını feda edebilecek kadar mert ve fedakat evlatlar yetiştirmişlar. Onlar olmasa şuan hiçbirimiz burda olmazdık.

Okadar sabrettim birşeyler yazmayım diye ama senin yazın cevap yazılmayacak gibi degil. Siyasiler hakkında söyledigine birşey diyemem fakat asker ve onların çocuklarını şehit düşmemesi konusunda seninle aynı ülkede yaşadıgımdan şüpheliyim. Hiç mi haber izlemiyorsun. Her saldırıda ölenlerin içinde bir astsubay oluyor en son pusuya düşen 13 şehidin içinde bir astsubay vardı yaklaşık 1-2 ay önce bir binbaşı öldü Rütbeli askerlerinde gereginde hayatını kaybettigine ikna olman için daha kaçtane rütbeli askerin şehit olması gerekiyor.

BU arada astsubay çocuklarının şehit olmamasından bahsetmişsin. Babası şehit olan bir kişiler tanıyorum ve çocukların tek ideali asker olup babası şehit eden şerefsizleri öldürmek ve dikkat et o şehit olan rütbeli askerlerin cocuklarıda asker olmuştur ve birbirinden tehlikeli operasyonlarda görevlidirler. Birşey yazarken düşünüp yaz.

Askerin müdahale etmemesinden bahsetmişsin.Arkadaşım sen şu avrupa birligi uyum sayalarını ögren sonra gel. Bak ben sana biraz bahsediyim. Şu adı batasıca avrupa birligi uyum sayasalarına göre askerin birçok yetkisi elinden alındı yukardan bir brokrat emir vermedigi sürece hiçbir yetkileri yok.İşin en garip tarafı ise Bize dayatılan bu avrupa birligi uyum yasaları avrupanın hiçbir bölgesinde uygulanmıyor.Birşey söyleceksen git o avrupa birligi uyum yasalarını kabul eden , altına imza atan siyasilere söyle.

Metehan içini rahatlatacak bir haberim var bizde profesyonel orduya geçiyoruz yani doguya giden tüm askerler rütbeli asker olacak hepsi erbaş ve astsubay olacak artık 15 ay askerlik yapan cocuklarımız şehit olmayacak rahat ol. Hayatını bu vatanı korumak için bitiren sosyal hayatı olmayan askerler şehit olacak. Sen hayatını yarısını istanbulda direksiyon sallardan onlar 25 sene boyunca kulaklarının dibindeki kurşun sesi ile günlerini dolduracak ve gereğinde şimdi olduğu gibi şehit olacaklar.

Tsk er'i ile binbaşı'sı ile Albay'ı ile bir bütün. Rütbeli asker şehit olmaz er'ler şehit olur diye birşey yok.Fırsatın olursa şehit mazarlıklarına bir uğra hangi rütbeli askerler şehit olmuş görürsün.

Bu arada topic amacını aşmaya başladı. Arada küfür edenlerde var. Her nekadar içimiz yansada Küfür vb. kelimeler kullanmak burda doğru degil. Lütfen birazdaha dikkatli cümleler kuralım
.

biraderim haklısın ben eskişehirden cok cenazelere katıldım sunda lafına karsı gelemem bıraz ucmusum dun gece abımle konusurken bıraz sınırlerım bozuldu cunku uzuldum orda kı benım canım kanım kardesım abim artık olecegım galıba dedı ve goz yaslarım akmaya basladı dedım ne dıyosun komutanın ızın vermıs gıt yemek ye yat ;dogru soyluyosun sınırden ne yazdıgımı bılmıyorum sonra sımdı yenıden yazdıklarımı okudum ve bıraz saçmalamısım dogrusu cunku onları yazarken aglıyordum yazarken dusunmedım degıl dusunmeye vaktım olmadı

SEVGİLİ ARKADAŞLAR DÜN YAZDIKLARIMI YAZARKEN BAŞIM AĞRIYORDU VE NAPTIĞIMI BİLMİYORDUM EĞER SİZLERDEN BİRİNE YANLIŞ BİR SÖYLEYİP ÜZDÜYSEM ÖZÜR DİLERİM HAKKINIZ HELAL EDİN ELİNT KARDEŞ VEYA ABİ BENİM YAZDIĞIM YAZIDA Kİ YANLIŞLIKLARI BULDUĞUN İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM ŞİMDİ DÜZELTMEYE ÇALIŞTIM HATALARIMI İNŞALLAH ESKİSİNDEN DÜZGÜN OLMUŞTUR

Son düzenleme:
burak..01

YAA BU NASIL MÜSLÜMANLIK. ŞİMDİ BU PKK MİLİTANLARI MÜSLÜMAN OLUYOR DİMİ. BEN İNANMIYORUM. BİZİM KİTABIMIZDA BU TÜR GESTAPO SAÇMALIKLARINA YER YOKTUR. ZATEN ALLAN (CC) KATIN DA BU ŞEREFİ BOZUK İNSAN DEMEK İSTEMİYORUM, MAHLUKLARA YER YOKTUR. HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN....

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hiçbirşey degilde,
Barzani ve Talabani denen o satılmış köpekler, Özal'ın basbakanlıgı zamanında PKK nın o yogun doneminde onları uzaklastırmak ve/veya ortadan kaldırılması icin tutuldu ve orgutlendirildi.
Özal'ın kapısında el pence divan duran şerefizler simdi adam oldularda turkiyeye kafa tutuyorlar.
Az kaldı Anası mukaddes kendileri bezyuz babanın tek evlatları. az kaldı.

kardeşim bu cibiliyet meselesi bir atasözü var besle kargayı oysun gözünü ama bunları kargaya benzetmek ona bile hakaret olur bunlar cakal cakal gün gelcek bunlar bitecek ama bu dünya osmanlıdan yani biz türklerden korktukları için bizi biraz palazlanalım bizi içimizden vuruyorlar serefsizler tarih tekerür ediyor bizi vurmanın yolu içten yıkmak ve onu yapıyprlar

ALLAH rahmet eylesin.Zaten bundan şüphemiz yok amenna.Sonsuzluk aleminin bekçilerinin,O ŞÜHEDALARIN RUHLARI ŞAD OLSUN.Ne desem,ne desek az.

Bunların dini imanı şerefi,onuru,kitabı yok bunlar hayvandan daha aşağı olan kahpelerdir.Ancak vurup kaçan zavallılardır.Sizin kökününüz kuruyacak.

32TANE KÖPEĞİNİZ ÖLDÜ GERİ KALAN ÇAKALLAR SİZDE GEBERECEKSİNİZ.

Bunların dini imanı şerefi,onuru,kitabı yok bunlar hayvandan daha aşağı olan kahpelerdir.Ancak vurup kaçan zavallılardır.Sizin kökününüz kuruyacak.

32TANE KÖPEĞİNİZ ÖLDÜ GERİ KALAN ÇAKALLAR SİZDE GEBERECEKSİNİZ.

abi senin söylediklerine aynen katılıyorum artık girelim şu kuzey ırak a Benimde askerlik geldi geçiyo inşallah doğuya gönderirler de o köpekleri gebertmek için elime bi fırsat geçer vatan uğrunda şehit olmantan şeref duyarım...

ümmet perkitan;842071' Alıntı:
katil pkk ya destek ve yardım edenleri hepimiz biliyoruz.biğldiğimiz halde bizde onlara para kazandırırıyoruz onların ürünlerini satın alarak .onlarda bizden kazandıklarını onlara ağır silahalar alarak katkıda bulunuyorlar.artık birlik olma zamanı geldi,zaman boykot zamanıdır,

Sonuna kadar katılıyorum Ümmet abi...

Burada önemli olan nokta o piyonları kimin kullandığıdır.Kim bu piyonları kullananlar?O piyonları kullananların Türkiye'deki işbirlikçileri kimler? İşte bunu anlamadıkça daha çok şehit vereceğiz malesef...

Son düzenleme:
36847818mf8.jpg

:salut::salut::salut::salut::salut::salut:

1324_2912_21102007_6.jpg

Allah askerlerimizin kaplerine gereken cesareti ve vatan sevgisini veriyordur inşallah. sınırda görev yapan 2 askerimizin komutanlarından gözler yaşartan istekleri de şöyle:

komutanım tezkere meclisten geçti.biz terhis olmak istemiyoruz.bizim terhisimizi vermeyin.biz de burda kalıp diğer arkadaşlarımızla mücadeleye devam etmek istiyoruz...

çagırsınlar bizi de askere gidelim etten duvar örelim bunların soyunu kurutalım,çanakkale savaşı gibi aynı,ama bunu yapacak devlet nerde,
başımız saol arkadaşlar,
şehitler ölmez,vatan bölünmez.
duy sesimizi türkiye......

kim alıncak neden alıncak canım tsk ye ve vatana feda olsun kanımın son damlasına kadar savasırım BABACAN ın amcasının yegenı mı ne uzaktan yanı akrabalıgı benim abimde suriye sınırında mayın tarlalarının içinde askerlik yapıyor bende allah nasip ederse okulumu bitirip askere gıdecem ama abi cok pasif kalınıyo babası bellı olmayan bir peşmerge den posta yıyoruz

telefonda konustuk abimin dediği şunlar yorgunluktan ölecem karnım aç , uykusuzum , susadım ya aglamaktan mahvoldum bugun eskişehirli şehit kardeslerımızın resımlerınıde gordukce ıcım parcalanıyo ( bugun kü 16 şehitle bir alakası yok ) ordu gerekını yapacaktır dıyorum allah askerlerımıze yardım etsın cunku onlar peygamber efendımızın elçileri

merak etme kimse bişey yapmayacak...yaparlarsa o zaman yürekli kurumlarmış derim...hani teskere verildi TSK da yetki var şimdi...Genelkurmay Başkanı İsraile ziyarete gidiyor...niye gidiyor hiç düşünen soran merak eden yok...

http://www.netgazete.com/NewsDetail.aspx?nID=734179

Genelkurmay Başkanı Büyükanıt İsrail’e gidiyor

12 Ekim 2007 Cuma 17:40
TEL AVİV -ANKA- Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın gelecek hafta İsrail’i ziyaret edeceği bildirildi. İsrail’in önde gelen gazetelerinden Haaretz, ziyaretin, İsrail uçaklarının Suriye operasyonuna değil, iki ülke arasındaki “stratejik ve savunma ilişkisine” odaklanacağını belirtti.
Birinci Dünya Savaşı sırasında bölgede ölen Osmanlı askerleri anıtının temelinin de atılacağına dikkat çeken gazete, “Büyükanıt’ın Osmanlı ordusunun bir subayı olan büyükbabası, o savaş sırasında burada öldü” diye yazdı.
Haaretz gazetesi, İsrailli savunma kaynaklarına dayanarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın gelecek hafta İsrail’i ziyaret edeceğini belirtti.
Orgeneral Büyükanıt’ın ziyaretinin İsrail eski Genelkurmay Başkanı Dan Halutz’un 18 ay önce Ankara ziyaretinin iadesi niteliğini taşıdığını kaydeden gazete, Büyükanıt'ın ziyaretinin, İsrailli savaş uçaklarının Suriye operasyonundan 7 hafta sonra gerçekleşeceğine dikkat çekerek “Ankara’nın bu operasyon sırasında Türk hava sahasının ihlal edildiğini savunduğu”nu yazdı.
Küdus’teki siyasi kaynakların, ziyareti, “iki ülke arasında gerginlik olmadığının bir işareti” olarak değerlendirdiklerini kaydeden gazete, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın “Türkiye’nin Şam ile Küdus arasında arabuluculuk yaptığı”nı söylediğine dikkat çekti.

-“İZAHAT BÜYÜKANIT’A DEĞİL BAŞKA KANALLARDAN YAPILACAK”
Haaretz, İsrail uçaklarının, Suriye operasyonu sırasında Türk topraklarına yakıt tanklarını düşürdükleri haberlerine değinirken Türkiye’nin İsrail’den izah istediğini anımsattı. Ancak kaynakların, Orgeneral Büyükanıt’ın ziyaretinin, söz konusu operasyon ve yakıt tankları sorunu ile ilgili olmadığını söylediklerini yazan gazete, kaynakların, “Türkiye’nin talep ettiği izahat başka kanallardan yapılacak” sözlerine yer verdi. Gazete şöyle devam etti:
“Küdus’teki siyasi kaynaklar, Türkiye’de medyaya yapılan açıklamalara karşın yakıt tankları konusunun, Babacan’ın İsrail yetkilileri ile yaptığı görüşmelerin hiçbir aşamasında dile getirilmediğine işaret ettiler.”

-BÜYÜKANIT SAVUNMA SANAYİ TESİSLERİNİ ZİYARET EDECEK-
Ziyaret sırasında Büyükanıt’ın İsrail Genelkurmay Başkanı Gabi Ashkenazi ve diğer üst düzey savunma yetkilileri ile görüşeceği belirtilen haberde Orgeneral Büyükanıt’ın bazı savunma sanayi tesislerini gezeceği ve ortak tatbikatları görüşeceği belirtildi.
Geçen Ağustos ayında iki ülkenin Doğu Akdeniz’de ortak bir arama ve kurtarma tatbikatı yaptığını ve iki ülke hava kuvvetlerinin düzenli ortak tatbikatlar gerçekleştirdiğini anımsatan Haaretz, Orgeneral Büyükanıt’ın, Türk sistemlerinin İsrail teknolojisi ile modernleştirilmesi konularını da ele alacağını kaydetti.

-“BÜYÜKANIT’IN DEDESİ BURADA ÖLDÜ”-
Bu arada, Haaretz, ziyaret sırasında Orgeneral Büyükanıt için “özel anlamı” olan bir törenin de yapılacağını belirterek Birinci Dünya Savaşı sırasında bölgede ölen Osmanlı askerleri anıtının temel taşının atılacağına dikkat çekti. Gazete, “Büyükanıt’ın Osmanlı ordusunun bir subayı olan büyükbabası, o savaş sırasında burada öldü” diye yazdı.

-ESAD: “TÜRKİYE, ARABULUCULUK YAPIYOR”-
Haaretz, haberinde Beşar Esad’ın son açıklamalarına da yer verdi. Esad, son altı ayda Türkiye’nin, sık sık Ankara’dan Şam’a yapılan ziyaretler ile arabuculuk çabalarını yinelediğini belirterek Türk yetkililerinin Suriye-İsrail müzakerelerin zemininın hazırlanmasında rol oynadıklarını söyledi.

İsrail...Suriye..İran ..Irak hatta Azerbaycan ve Rusya bile PKK nın varlığından rahatsız değil...çünkü güçlü Türkiye herkesi rahatsız eder...düşünsene Kuzey Irağa giremiyoruz...acizliğe bak sen...siyasilere ne kadar küfredersek edelim...top askerde...hadi bakalım bekliyoruz...sıkıysa girin...Mehmetciğin hesabını sorun...Yoksa bu bütçelerden aldığınız savunma payları ödediğimiz vergilerden ...sağlık eğitim sistemimizin çarpıklığına neden olan o trilyonluk silah alımlarına aktarılan kaynakların hepsi haram olsun...

Mehmetciğin kanı üzerinden rant sağlayan...esas o kansızlar deşifre edilmelidir...

ne toplantısıdır, tezkeresidir bu yaw... anlamayız biz toplantıdan falan..

toplantı, zaman kaybı bizden başka herkesin işine yarıyor...

her hafta onlarca vatan evlatları ölürken daha ne bekleniyor...

Son düzenleme:
Amerika öle oyunlar oynuyor ki bölgede. İran ı bölmek için de K.ırak taki kamplardan pkk nın başka bir kanadı olan ejatı iran da eylemler için destekliyor. bölesine karmaşık oyunlar oynanıyor...Ne için? su ve petrol için....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar