Başımız sagolsun.Şehit ailelerine sabır diliyorum ve teşekkür ediyorum.70 milyon için kendi hayatını feda edebilecek kadar mert ve fedakat evlatlar yetiştirmişlar. Onlar olmasa şuan hiçbirimiz burda olmazdık.
Metehan Abi Yok Abi Bu Tsk De De Iş Yok Umrundami Kendi Oğlumu şehit Düşüyor Sen Hiç Astsubay Subay Cocugunu Yada Burokrat Cocugunun Sehit Dustugunu Gordunmu Askerin Umrunda Degil Bence Bu Sehitler Bunlar Da Degil Iraga Girecek Sivastan Doguya Gidecek Cesaret Yok Garibin Oglunu Gonder ölsün Komutanlar S.çmaya Bile Helikopterle Gitsin Yaziklar Olsun Ama Yaa Yok Türkiyede Ordu Yok Yaaa Asalayi Devirdigini Gibi Devir Pkk Yida Finans Irmagini Kurut Uyusturucuyu Kestigin Anda Pkk Kaybolur Abd Helikopterleri Hakkariye Gelip Kesif Ucusu Yapti Kameralar Cekti Ne Ariyo Senin Topraginda Onlar Türkiye Satildi Artik
Okadar sabrettim birşeyler yazmayım diye ama senin yazın cevap yazılmayacak gibi degil. Siyasiler hakkında söyledigine birşey diyemem fakat asker ve onların çocuklarını şehit düşmemesi konusunda seninle aynı ülkede yaşadıgımdan şüpheliyim. Hiç mi haber izlemiyorsun. Her saldırıda ölenlerin içinde bir astsubay oluyor en son pusuya düşen 13 şehidin içinde bir astsubay vardı yaklaşık 1-2 ay önce bir binbaşı öldü Rütbeli askerlerinde gereginde hayatını kaybettigine ikna olman için daha kaçtane rütbeli askerin şehit olması gerekiyor.
BU arada astsubay çocuklarının şehit olmamasından bahsetmişsin. Babası şehit olan bir kişiler tanıyorum ve çocukların tek ideali asker olup babası şehit eden şerefsizleri öldürmek ve dikkat et o şehit olan rütbeli askerlerin cocuklarıda asker olmuştur ve birbirinden tehlikeli operasyonlarda görevlidirler. Birşey yazarken düşünüp yaz.
Askerin müdahale etmemesinden bahsetmişsin.Arkadaşım sen şu avrupa birligi uyum sayalarını ögren sonra gel. Bak ben sana biraz bahsediyim. Şu adı batasıca avrupa birligi uyum sayasalarına göre askerin birçok yetkisi elinden alındı yukardan bir brokrat emir vermedigi sürece hiçbir yetkileri yok.İşin en garip tarafı ise Bize dayatılan bu avrupa birligi uyum yasaları avrupanın hiçbir bölgesinde uygulanmıyor.Birşey söyleceksen git o avrupa birligi uyum yasalarını kabul eden , altına imza atan siyasilere söyle.
fazla yorum eklemek istemiyorum aslında...ama geçenlerde BABACANI ın kuzenide şehit olmuştu...bu tabi bir istisna...bana siyasetcilerden aman bahsetmeyin...fena gaa gelirim...sonra kötü olur benim için...TSK hakkındada yazarsam bişiler Asker çocukları alınır...
BBRR abi kızar sonra...bu zamanda politik konuşacaksın...
Metehan içini rahatlatacak bir haberim var bizde profesyonel orduya geçiyoruz yani doguya giden tüm askerler rütbeli asker olacak hepsi erbaş ve astsubay olacak artık 15 ay askerlik yapan cocuklarımız şehit olmayacak rahat ol. Hayatını bu vatanı korumak için bitiren sosyal hayatı olmayan askerler şehit olacak. Sen hayatını yarısını istanbulda direksiyon sallardan onlar 25 sene boyunca kulaklarının dibindeki kurşun sesi ile günlerini dolduracak ve gereğinde şimdi olduğu gibi şehit olacaklar.
Tsk er'i ile binbaşı'sı ile Albay'ı ile bir bütün. Rütbeli asker şehit olmaz er'ler şehit olur diye birşey yok.Fırsatın olursa şehit mazarlıklarına bir uğra hangi rütbeli askerler şehit olmuş görürsün.
Bu arada topic amacını aşmaya başladı. Arada küfür edenlerde var. Her nekadar içimiz yansada Küfür vb. kelimeler kullanmak burda doğru degil. Lütfen birazdaha dikkatli cümleler kuralım.