Hakkaride 12 şehit daha verdik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu oros.....cocuklarını sağ ele geçiricen sonrada telefon direklerinin ucunu sivriltip kuyruk yağı ile yağladıktan sonra canlı canlı oturtacaksın. bunuda kameraya alıp yakalanamayanlara gönderip izleticen ..iç kuruları

şehit sayımız 15:pr: şu an fakat yaralılarda çok durumları ağırmış ahh ahh inşallah başka analar
ağlamaz şehitlerimizin ailelerine sabırlar versin halkımızın başı sağolsun:salut::salut::salut::salut:

öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım arkadaşlar tuzak ta olabilir bunlar şehitlere allahtan rahmet türk milletine baş sağlığı diliyorum

Arkadaşlar şu anda bu kelimeleri yazarken göz yaşlarımı tutamıyorum.heberi duyar duymaz televizyonun başına koştum ve ne göreyim onlarca kanal arasında sadece birkaçıbu olayla ilgili yayın yapıyor.gördüm ki milletimiz artık bu duruma alışır olmuş.basın organları bile böyle önemli bir olayı geçip dizi,magazin v.s yayınları yapıyor şu anda.bu duyarsızlığı görünce temelli sinirlerim bozuldu.allah şehit ailelerimize sabır versin...

şehit sayısı 16 ya çıktı yaralı sayısı 17 kayıp askerinde 10 olduğu

Ne diyeyim ;

Ateş düştüğü yeri yakar . Allah hepsine Rahmet etsin. Makamları onlara mübarek olsun.

Ailelerine Allah sabır versin.

Allah Devlete ve Millete Zeval varmesin.VATAN SAĞOLSUN.

Bu Vatan Sizlere Minnettar,Kanınız Yerde Kalmayacak İnşaallah!Allah'ım Rahmetini Üzerinizden Eksik Etmesin...:salut:

valla bir köprüden geçerken köprüyü patlatmışlar...Askerlerin çoğu çaya düşmüş...çayda kaybolmuş 10 yiğit...sonrz uzun namlulu silahlarla ateşe başlamışlar...yani çok üzücü bir durum...başımız sağolsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150 kişi saldırmış. şerefsiz ler,, allah kahraman askerlerimize rahmet eylesin..

yaaa 150 kisi saldiriyo hic birinin izi bulunamıyomu nasıl istir bu nasıl stratejidir :pr::pr: oraya saldiridan hemen sonra bi helikopter yollasan o 150 tane pi...in isi bitmisti :pr:

dün 8 yaşında doğulu bir çocuğa basit bir soru sordum
türkmüsün?kürtmüsün diye,cvb aynen kürdüm oldu.8 yaşında bir çocuğun zihniyeti,gerisini sizler düşünün.
ama bu asalakların unuttukları bir şey var ki o da şu;
eğer batının insanı deliripte kepenkleri indirmeye başlarsa işte ozmn ben kürdüm diyen birileri kalacakmı çok merak ediyorum.
ırkçılık falan değil,hertürlü dine inanca ırka saygımız var fakat oynanmak istenen oyun amacına ulaşmak üzere,bi zmn lar sağ-sol şimdi kürt türk muhabbeti.
allah sonumuzu hayır etsin.allah bu şerefsiz adi k......o.........ç..........kökten belasını versin.verecekte,çok az kaldı

onu bilmiyorum Ama gerçekten DTP nin genel merkezine bir suikast planlıyorum.

yeter artık biz terörüstü dağda arıyoruz öbür orosp çoc ları içimizdew geziyorlar.

Başımız sagolsun.Şehit ailelerine sabır diliyorum ve teşekkür ediyorum.70 milyon için kendi hayatını feda edebilecek kadar mert ve fedakat evlatlar yetiştirmişlar. Onlar olmasa şuan hiçbirimiz burda olmazdık.
Metehan Abi Yok Abi Bu Tsk De De Iş Yok Umrundami Kendi Oğlumu şehit Düşüyor Sen Hiç Astsubay Subay Cocugunu Yada Burokrat Cocugunun Sehit Dustugunu Gordunmu Askerin Umrunda Degil Bence Bu Sehitler Bunlar Da Degil Iraga Girecek Sivastan Doguya Gidecek Cesaret Yok Garibin Oglunu Gonder ölsün Komutanlar S.çmaya Bile Helikopterle Gitsin Yaziklar Olsun Ama Yaa Yok Türkiyede Ordu Yok Yaaa Asalayi Devirdigini Gibi Devir Pkk Yida Finans Irmagini Kurut Uyusturucuyu Kestigin Anda Pkk Kaybolur Abd Helikopterleri Hakkariye Gelip Kesif Ucusu Yapti Kameralar Cekti Ne Ariyo Senin Topraginda Onlar Türkiye Satildi Artik
Okadar sabrettim birşeyler yazmayım diye ama senin yazın cevap yazılmayacak gibi degil. Siyasiler hakkında söyledigine birşey diyemem fakat asker ve onların çocuklarını şehit düşmemesi konusunda seninle aynı ülkede yaşadıgımdan şüpheliyim. Hiç mi haber izlemiyorsun. Her saldırıda ölenlerin içinde bir astsubay oluyor en son pusuya düşen 13 şehidin içinde bir astsubay vardı yaklaşık 1-2 ay önce bir binbaşı öldü Rütbeli askerlerinde gereginde hayatını kaybettigine ikna olman için daha kaçtane rütbeli askerin şehit olması gerekiyor.

BU arada astsubay çocuklarının şehit olmamasından bahsetmişsin. Babası şehit olan bir kişiler tanıyorum ve çocukların tek ideali asker olup babası şehit eden şerefsizleri öldürmek ve dikkat et o şehit olan rütbeli askerlerin cocuklarıda asker olmuştur ve birbirinden tehlikeli operasyonlarda görevlidirler. Birşey yazarken düşünüp yaz.

Askerin müdahale etmemesinden bahsetmişsin.Arkadaşım sen şu avrupa birligi uyum sayalarını ögren sonra gel. Bak ben sana biraz bahsediyim. Şu adı batasıca avrupa birligi uyum sayasalarına göre askerin birçok yetkisi elinden alındı yukardan bir brokrat emir vermedigi sürece hiçbir yetkileri yok.İşin en garip tarafı ise Bize dayatılan bu avrupa birligi uyum yasaları avrupanın hiçbir bölgesinde uygulanmıyor.Birşey söyleceksen git o avrupa birligi uyum yasalarını kabul eden , altına imza atan siyasilere söyle.
fazla yorum eklemek istemiyorum aslında...ama geçenlerde BABACANI ın kuzenide şehit olmuştu...bu tabi bir istisna...bana siyasetcilerden aman bahsetmeyin...fena gaa gelirim...sonra kötü olur benim için...TSK hakkındada yazarsam bişiler Asker çocukları alınır...

BBRR abi kızar sonra...bu zamanda politik konuşacaksın...

Metehan içini rahatlatacak bir haberim var bizde profesyonel orduya geçiyoruz yani doguya giden tüm askerler rütbeli asker olacak hepsi erbaş ve astsubay olacak artık 15 ay askerlik yapan cocuklarımız şehit olmayacak rahat ol. Hayatını bu vatanı korumak için bitiren sosyal hayatı olmayan askerler şehit olacak. Sen hayatını yarısını istanbulda direksiyon sallardan onlar 25 sene boyunca kulaklarının dibindeki kurşun sesi ile günlerini dolduracak ve gereğinde şimdi olduğu gibi şehit olacaklar.

Tsk er'i ile binbaşı'sı ile Albay'ı ile bir bütün. Rütbeli asker şehit olmaz er'ler şehit olur diye birşey yok.Fırsatın olursa şehit mazarlıklarına bir uğra hangi rütbeli askerler şehit olmuş görürsün.

Bu arada topic amacını aşmaya başladı. Arada küfür edenlerde var. Her nekadar içimiz yansada Küfür vb. kelimeler kullanmak burda doğru degil. Lütfen birazdaha dikkatli cümleler kuralım
.

Son düzenleme:
Bu kadar teknolojiye, F16'lara şuna buna sahibiz !
Neden hala karadan gidip 150 tane şerefsizin 30 tane yiğidimizin karşına bile çıkmadan onlara pusu kurmasına izin veriyoruz ?

Hava harekatıyla hepsinin kökünü kazıyabiliriz :pr:

asm

Allah şehitlerimize rahmet eylesin,mekanları Cennet olsun.

Ne yapılması gerekiyorsa artık kararlı bir şekilde yapmalı. (asker-devlet el ele)

Kuzey Irak gibi bir bataklığa çekip bir enkazı devretmek istiyorlar Türkiye'ye

PKK gibi aşağılık bir örgütün işi değil sadece bu (AB,Amerika,Nato vs. ...)

Irak teskere sinin acilen çıkması lazım..yoksa bu haberleri duymaya alışıcaz..

en iyi ceza idam bu şerefsizlere..erdoğan ın .içi ıraq ta değil nasıl olsa ya , umrunda değil kim ölmüş , kim kalmış.:farao:

Bu kadar teknolojiye, F16'lara şuna buna sahibiz !
Neden hala karadan gidip 150 tane şerefsizin 30 tane yiğidimizin karşına bile çıkmadan onlara pusu kurmasına izin veriyoruz ?

Hava harekatıyla hepsinin kökünü kazıyabiliriz :pr:

ordakilerin kökünü kurutsan ne olacak..arkasında amerika var kardeşim, besliyo bu köpekleri..

inş amerika ilede savaşımız olur..

Son düzenleme:
:pr::pr:adi serefsizler korkak pcler hep pusu kuruyolar hepsini mermi manyağı yapacan aslında...

Son düzenleme:
arkadaşlar tsk ve siyasilerle ilgili konuştuklarımıza dikkat edelim lütfen herkes üzülüyo herkesin içi yanıyooo ama üzüntü belirtirken kimseye yada ailesi yada çocuklarına küfür etmeyelim ( söz konusu siyasiler ve tsk üyeleri için ) pkk 'ya rahat rahat kayabilirsiniz ama içinizden tabiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar