Hakan Kurt 15.05.2014 16:00 Tarihinde Trafik Kazasında Vefat Etmiştir.Ruhuna Fatiha.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geri kalanlara allah sabir versin

Allah rahmet eylesin. Durum time_shift arkadaşın da dediği gibi sanırım, transporter 3 şeritli yolda en sol şeride girmiş gibi görünüyor. Transporter sürücüsünün en ağır ceza verilmesini diliyorum.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ecel gelince yapıcak birşey yok vesile oluyor kaza vs ama böyle motosikle olan abimiz bi kardeşimiz olunca içi başka sizliyo insanin

Basiniz saolsun kardes kac gundur bende uzuluyorum acikcasi ogun oradan geciyordum ilk yardim edenlerden birisi bendim hala gozumun onunde allah mekanini cennet etsin

Allah rahmet eylesin.
Gerçekten çok üzücü bir olay.
Allah geride kalanlara sabır versin.

Başınız sağolsun. Allah rahmet etsin inşallah. Yakınlarına Sabr-ı Cemil ihsan etsin inşallah...

Neden motosikleti bişiden saymıyorlar anlamıyorum sonuçta onun üzerinde can var ya daha çok önemsenmesi lazım çünkü motosikletin kaportası bizleriz yani daha bi dikkat edilmesi lazım ama afedersiniz çoğu öküzler nasıl olsa motosiklettir kurtarır deyip devam ediyor.Böylece motosiklet kazalar bitmiyor.ALLAH RAHMET EYLESİN.. Gerçekten çok üzüldüm

Başınız sağolsun.

Olay anlatıldığı gibiyse, ortada trafik kazası değil resmen cinayet var. Trasnporter'ın şöförü ömür boyu yatmalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin.
Merak ediyorum karşıdan araba geliyor olsaydı yine şerit ihlali yapacak mıydı bu transporterlı yaratık?!
Motosiklet kullanmaktan soğutuyorlar insanı ne cahil ne pislik bi milletiz alla kahretsin!!

izo

Bu ülkede ne kadar adalet var bilmiyorum ama inşallah layigini bulur o sürücü
Allah rahmet eylesin Mekani cennet olsun..

İzmir İl Temsilcisi
Cok uzucu bır haber allah rahmet eylesın ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar