Hakan Kurt 15.05.2014 16:00 Tarihinde Trafik Kazasında Vefat Etmiştir.Ruhuna Fatiha.

1972 doğumlu Dayım hakan kurt 42 yaşında motor kazasında vefat etmiştir. ruhuna fatiha okuyalım.

Kaza Arnavutköy Habipler istikametinde kayaşehir girişinden sonra shell benzinciden 200-300 metre önce gerçekleşmiştir.yol çalışması olan kaza mahallinde öndeki aracı sollamaya çalışan trasnporterin şeridinden çıkıp karşı istikamette gelen şeride girmesiyle ve motosikletle çarpışmasıyla meydana gelmiştir.

Allah bizlere sabır versin dayıma rahmet etsin.

Sabirlar dilerim basınız sagolsun..
'kaza degil cinayet' demekten bıktım su ülkede
Aklıma gelebilecek hic bir ceza karşılığı olamıyor boyle seylerin,ceza versen ne olacak?
ne bos insanlarız icine tüküreyim!!

Yaklasik 1 -1bucuk saat once de Serkan Ergan hayatini kaybetti :( ikisinede Allahtan rahmet,sevenlerine baş sagligi diliyorum. Arkadaslar yapmayin artik dikkat edin,burada 14 yasinda bi cocukta oglen motosiklet aldi 2 saat sonra kafatasi parcalandi hastanede mudahele dahi edemediler..

somadaki faci yuzunden gunlerdir canimiz sıkkın,icimiz buruk.. uzerine de bu ölümler..

Allah rahmet eylesin vefat edenlere.

o yolda karşı seride nasıl giriyor ki o araç :pr:

Kaza mahallinde Yol çalışması yapıldığı için yol dubalarla bölünmüş

Trasporrterlinin gidiş yönü çift şeritli motosikletli abimizin gidis yönü ise tek şeritli buna rağmen karşı şeride girmişse inşllah mahkemede en ağır cezayı alır

Motosikleti
Cbr 650F
Allah rahmet eylesin :( çok üzüldüm baya kötü kaza olmuş :(

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
Cok ciddi bir kaza, Allah rahmet eylesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin :pale:...

Geçen pazar arnavutköy tarafında benzer (belki de aynı araç :pr:) bir siyah transporter nasıl bir trafik canavarıysa beni ezecekmiş gibi takip etti, sonra yol ayrımına yakın trafik sıkışınca aynadan bakarak geçmesine izin verdim. Beni geçti, amacına ulaştı sonra direksiyonu sağa kırıp ayrımdan sağa girdi, onu da toprak kısma girip yaptı, tozu havaya kaldırarak hep. Kazayı görünce aklıma geldi, şerefsiz trafik canavarları ::pr:.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar