Hakan Aman (ikitekerim.com Admın ve Kurucusu) kaza yaptı...

Çok geçmiş olsun Hoxy.
Umarım en kısa sürede hastaneden çıkıp aramıza katılırsın.

Her gün "bırak artık şu motoru" serzenişleriyle karşı karşıya kalan biri olarak; böyle kazalarında gerçekleşiyor olması bizlerin işini hepten zorlaştırıyor...
Bizi sevmeyen o kadar çok unusru varki.
Bizler de bu kadar olumsuzluk için de iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Trafiği daha az tıkıyoruz, çevreyi daha az kirletiyoruz, yollara daha az zarar veriyoruz vs...
Lakin mükafatlandırılmıyor, aksine cezalandırılıyoruz!

oha artık arabanın motoru karşıya geçmiş nebiçim ihmaldir bu ya.......

çok geçmiş olsun şok oldum okuyunca
motosikletlerin farkedilmesi ve adam yerine koyulması için var gücüyle çalışan bi abimizdi.
Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda ayağa kalkarsın

CBA

geçmiş olsun abicim.Tamda fuar arifesi kötü olmuş valla.

asm

Geçmiş olsun.

Acil şifalar diliyorum.

Ülkemiz yolları süprizlerle dolu malesef!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun.aman dikkat.

Arkadaşımıza geçmiş olsun. Aynı yolda kaza yapmaktan kıl payı kurtulan biriyim bende.
Arkadaşlar inanın ist. yaşamak hele motor kullanmak canbazlık yapmak gibi bişey daha 24 saat önce geçtiğiniz avucunuzun içi gibi bellediğiniz yol birden bire kazılmış-hiç bir tabela konmamış olarak karşınıza çıkabilir.
Her şeye vergi alıp kanımızı sömüren ama hizmete gelince 0 sıfır olan kötü niyetli ve basiretsiz yöneticileri kınıyorum.
Aslında daha başka şeyler yazmak istiyorum haklarında ama terbiyem müsade etmiyor.

hakan abi çooook geçmiş olsun
kazayı ufak kırıkla atlatmana sevindim

tabi girilen çukur tahminimce gene metrobüs çalışmalarında kaynaklanıyoo
daha ne olması beklenebilirki

allah bagışladı diyelim

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun kardeşim:pale:
allah korumuş valla
iyi arkanızdan gelen araba yokmuş:pale:

Hakan /Hoxy arkadaşımıza telefonla ulaştım biraz detaylardan bahsetti ,sağlık durumu ameliyat olmasını gerektirmekte parçalı bacak ve ayak kırıklarına platin ve çivi desteği yapılmasıyla tamamlanacak ameliyat sonrası dileğimiz eski sağlığına kavuşması tez zaman da yine aramızda olması .Tekrar acil şifalar dilerim
Olayın yasal boyutunun oluşturulması için gereken diyaloglara fuarla beraber başlıyoruz ,zaman alsa da uzun sürse de sonuçlandırarak emsal teşkil etmesi adına bundan sonra olabilecek böylesi ihmallerin doğurduğu kazalar da yararlanılsın:cat:

allah beterinden korusun , çok geçmiş olsun,
bu kaçıncı kaza kaçıncı ihmal bu yetki sahibi insan kılıklı ...... lar hala omasalarda oturuyo akşamları kafalarını rahatlıkla yastıga koyup uyuya biliyosa yuh olsun böyle yetkililere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar