haha suna bakın bu harley-davidson mu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu tip şeyler bolca var. Yeni bir dolandırıcılık türü sanırım. Cbr125 taklidi çinli motoru Yamaha YZF-125 diye satmaya çalışanı da gördüm "babam çok kızıyor" diye ilan vermiş çakal...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama gülmeyin arkadaşlar orduda buna harley deniliyodur yaw...:D:D:D

Topik sahibi Arkadasım..

Motordan anlıyorum deyipte bu motoru harley diye alıcak birini tanımıyorum ben..

İlan sahibinin amacı koydugu ilanın daha cok bakılması ve cabuk satılması olduguna eminim..
]

Amac dikkat cekmek...

Gecen bitanesi 4 milyara hayabusa veriodu:cat:

eee iyimiş...bizim burdada bi akıllı gtr250 nin 2'si yerine 6 yazmış,millei kandırıyo,ne gerek var arkadaşlar...lütfenn!

::rantinp:
o ilanı iyki babam görmedi etmedigi küfür kalmazdııı

Son düzenleme:
Efe bu Harley den cok cin mali bi seye benziyo eksozlarda pek vitaminsiz kalmis motorun boyutuna gore.Allah akil fikir versin.:)

eee iyimiş...bizim burdada bi akıllı gtr250 nin 2'si yerine 6 yazmış,millei kandırıyo,ne gerek var arkadaşlar...lütfenn!

Topik sahibi Arkadasım..

Motordan anlıyorum deyipte bu motoru harley diye alıcak birini tanımıyorum ben..

İlan sahibinin amacı koydugu ilanın daha cok bakılması ve cabuk satılması olduguna eminim..
]

Amac dikkat cekmek...

Gecen bitanesi 4 milyara hayabusa veriodu:cat:

Amac tabiki dikkat cekmek amacımız ne burada moto sohbet sitede rastladım gülelim die sizinle paylastım,...:cat:
:cherry:MT ci arkadaslar bıktırdılar galiba adam ilanını düzeltmis. Jinlun 250 die:cat::cherry:Ama fiyat aynı 4000 ytl cik:pale:

iiyide jinlun daki resimlerdeki yan çantalar sürekli değişiyor hangisi gerçek makina.. birinde kare birindede üstünde nal olan çantalar var :D

Harley Ferdiyson :) Pu ahahahasdrhashsahgahashashashaha heeeeeeheee..

ferdi_tayfur.jpg

Bu motordan gördüm. :cat:. Egzoz sesi çok kötü. Rölanti'de bırakırsanız stop edebiliyor. Hantal. Ağır . Kullanışsız. İşçilik kötü. O parayı haketmiyor.

CİDDİ ALICILAR ARARSA SEWİNİRİM VE LÜTFEN AKLA SIĞMAYACAK ABUK SABUK TEKLİFLERDE BULUNMAYINIZ :mrgreen: kendini akıllı sanıyor demekki arkadaşlar :)

sanırım deiştirmişler
RUHSAT SAHİBİNDEN 10 NUMARA JINLUN 250 CC

başlığı bu vede hiç harley kelimesi sayfada geçmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar