Arkadaşlar merhabalar... Bende beylikdüzündeyim gelmek sorun değilde bu aralar çalışmıyorum ne kadar gider masraflar hakkında bir bilgi alabilirmiyim.. 
Arkadaşlar merhabalar... Bende beylikdüzündeyim gelmek sorun değilde bu aralar çalışmıyorum ne kadar gider masraflar hakkında bir bilgi alabilirmiyim..![]()
StoneOfDeathkadir kardeşim bız bduzunden baya kısı gıtces herhalde walla bız ayarladık cogu seyı sen sucugunun masrafı ve benzın para yeterlı olacaktır
Eyvallah kardeşim tamamdır... Peki malzemeleri nasıl ayarlıyorsunuz herkes kendisimi getiriyor yoksa toplumu alıcaz..?
valla sole anlatım sana ben mımarobada oturuorum bahcesehır gıselerınden gırerız kopruden cıkınca ben kavacıktgan bı arkı alıcam ordan umranıye uskudar sapagına gırıcek faruk bızı beklıyo olucak ordan uskudara ınıcez alısverısımızı yapıcaz farukta faln canta war cantalara koyucaz devam edıcez walla sucugunu ıstıosan kendın al cunku sucuklar herkez kendıne dıer cola cart curt ortak alırız mangalıda getırcek arkadaslar istiosan msnı eklersın
Tamamdır kardeşim sen yeri, zamanı söyle buluşalım beraber gideriz...
arkadaşlar bende gelmek istiyorum fakat yarın belli olacak. eğer gelirsem köprüden nasıl geçicez. daha önce köprüden motorla geçmedim
bakırköyden gelicem
tamamdır görüşmek üzere
arkadaşlar bende gelmek istiyorum fakat yarın belli olacak. eğer gelirsem köprüden nasıl geçicez. daha önce köprüden motorla geçmedim
05072956427 benim telefon numaram [email protected] msn adresim, yardımcı olmaya çalışırımarkadaşlar bende sabah sizinleyim ama sabh uyanabilitsembide tel no falam göremedim bend
teşekkürler bi dahaki sefere bekleriz o zaman :cat:İyi eğlenceler arkadaşlar malesef çalışıyorum sizlere katılmak isterdim doğrusu.:rendeer:
iyi eglenceler arkadaşlar...
kazasız belasız bol eglenceli bir gün dilerim hepinize