aksam konusuruz ozaman sen ısını ayarlarsın ıns
senin iş ne oldu aydin geliyomusun
aksam konusuruz ozaman sen ısını ayarlarsın ıns
senin iş ne oldu aydin geliyomusun
Saat kaçta şile de olcaksınız arkadaşlar.
Sedatım yine uzaklara geçmişin, avrupa yakasına gelsen ya. Babacan kaçırmaz gelirdim ammaaaa yarın yani pazar günü sosyalimde sözüm var büyük, trip yemeyim, başka güneşli günlere inşaallah, yolunuz açık olsun.![]()
Saat kaçta şile de olcaksınız arkadaşlar.
tamam e-6ya cık sen orda bulusuuruz beklersın bı yerde bız 7:30 - 8:00 arası bahcesehır gıselerden cıkıcaz yola kopruden kavacıga gecıp bı arkadası alıp ordan uskudara gecıcez faruk bızım beklıcek saten
saat 8.15'te 2. köprü gişelere girmeden buluşalım ama geçmeden buluşalım erken gelirsem ben sizi beklicem tel. 05396736574 haberleşmeden karşıya geçneyin
saat 8.15'te 2. köprü gişelere girmeden buluşalım ama geçmeden buluşalım erken gelirsem ben sizi beklicem tel. 05396736574 haberleşmeden karşıya geçneyin
tamamdır 7.45de bahcesehır gıseler nası ?
Tamamdır kardeşim...Yanlız sabah 8 gibi diyelim şuna.. :wiinkk: Telefonumuda vereyim herhangi bir soruna karşı telefonlaşırız.. 0535 413 74 45 kadir.. ok..
Sinan aslında saat erken değilmi yaa..Zaten geç yatıyoruz.. Nasıl olsa gideceğimiz yer yakın yarım saatte ordayız..bari saat 9 olsaydı daha insaflı olurmuş..
![]()
kalktım yola cıkıorum 8de beklıorum hade gorusuruz :queen:
walla kadır benım fotograflar gecıcıkcek donuste ben kaza yaptım hatta 10mayısa ait hcı bırsey ıstemıyorum sılebılıırım bıle fotoları anasayfada ılk kazam dıe yazıo detaylar orda ama sonuc olarak bacak 5parmak kırık 1ay alcı
by hirkil arkadasimiz yada resit resimleri yükleyecekler onu bekliyoruzz:mrgreen::mrgreen:
Arkadaşlar bu fotolar nerede yaw.. ? Millet gittiğimiz yerleri görmek istiyor..Şunları postalasınızda arakadaşlara göstersek... :bounce: