hafta sonu şileye gidiyoruz (mangallı)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sedatım yine uzaklara geçmişin, avrupa yakasına gelsen ya. Babacan kaçırmaz gelirdim ammaaaa yarın yani pazar günü sosyalimde sözüm var büyük, trip yemeyim, başka güneşli günlere inşaallah, yolunuz açık olsun.:)

Saat kaçta şile de olcaksınız arkadaşlar.

yoldaki kalabaliga bagli ben 11 gibi orda oluruz diye planladim ama yola göre degişir tabi yogunluk varmi yokmu bilinmez

Sedatım yine uzaklara geçmişin, avrupa yakasına gelsen ya. Babacan kaçırmaz gelirdim ammaaaa yarın yani pazar günü sosyalimde sözüm var büyük, trip yemeyim, başka güneşli günlere inşaallah, yolunuz açık olsun.:)

eyvalah murat bi gün keşana gideriz :wiinkk:

Son düzenleme:
tamam e-6ya cık sen orda bulusuuruz beklersın bı yerde bız 7:30 - 8:00 arası bahcesehır gıselerden cıkıcaz yola kopruden kavacıga gecıp bı arkadası alıp ordan uskudara gecıcez faruk bızım beklıcek saten

saat 8.15'te 2. köprü gişelere girmeden buluşalım ama geçmeden buluşalım erken gelirsem ben sizi beklicem tel. 05396736574 haberleşmeden karşıya geçneyin

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
saat 8.15'te 2. köprü gişelere girmeden buluşalım ama geçmeden buluşalım erken gelirsem ben sizi beklicem tel. 05396736574 haberleşmeden karşıya geçneyin

ben 8de bahcesehırden cıkıcam 8.15de gelemem

ok tamam anlastık ozaman koprude bulucam ben senı bu arada katılacagıma ısaretlersen kendını ıyı olur :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamamdır kardeşim...Yanlız sabah 8 gibi diyelim şuna.. :wiinkk: Telefonumuda vereyim herhangi bir soruna karşı telefonlaşırız.. 0535 413 74 45 kadir.. ok..

tamam saten telde konustuk kadır 8de beklıcem senı bahcesehır gıselerde gorusuruz....

Sinan aslında saat erken değilmi yaa..Zaten geç yatıyoruz.. Nasıl olsa gideceğimiz yer yakın yarım saatte ordayız..:D bari saat 9 olsaydı daha insaflı olurmuş.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sinan aslında saat erken değilmi yaa..Zaten geç yatıyoruz.. Nasıl olsa gideceğimiz yer yakın yarım saatte ordayız..:D bari saat 9 olsaydı daha insaflı olurmuş.. :)

kalktım yola cıkıorum 8de beklıorum hade gorusuruz :queen:

Oh beee sonunda site açılmış.. :) Arkadaşlar ilk önce gezi için gelen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.. şimdi asıl noktaya gelelim fotoğraflar nerdeee.... ? :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
walla kadır benım fotograflar gecıcıkcek donuste ben kaza yaptım hatta 10mayısa ait hcı bırsey ıstemıyorum sılebılıırım bıle fotoları anasayfada ılk kazam dıe yazıo detaylar orda ama sonuc olarak bacak 5parmak kırık 1ay alcı

walla kadır benım fotograflar gecıcıkcek donuste ben kaza yaptım hatta 10mayısa ait hcı bırsey ıstemıyorum sılebılıırım bıle fotoları anasayfada ılk kazam dıe yazıo detaylar orda ama sonuc olarak bacak 5parmak kırık 1ay alcı

Aydın burdanda ilk önce geçmiş olsun diyeyimde.. Allah daha beterinden korusun... Yinede fotoğrafları müsait bir zamanda atarsan çok sevinirim.. Sonuçta hepsi birer hatıra.. :wiinkk:

by hirkil arkadasimiz yada resit resimleri yükleyecekler onu bekliyoruzz:mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar