hafta sonu şileye gidiyoruz (mangallı)

Evet, aşkımın dediği gibi gerçekten de çok güzel vakit geçirdik o gün orada :) Haftaiçi olduğu için kimse de yoktu, yalnızca piştikçe etlerimizden nasiplenen köpekler ve attığımız ekmekleri yiyen su kenarındaki ördekler.
Kendiniz sadece mekanı kullanmak isterseniz, masa ücreti olarak 15 TL veriyorsunuz. Ama eti oradan alırsanız, yanan bir mangal geliyor ve masa ücreti ödemiyorsunuz. Biz bilmediğimiz için tam teşekküllü gittik ama, bir dahaki sefere hem o kadar eşyayı taşımamak hem de mangalı yakmakla vakit kaybetmemek adına alışverişi oradan yaparız büyük ihtimalle.

Bu arada, internette gittiğimiz mekanın internet sitesini buldum arkadaşlar, mutlaka inceleyin bence, hayran kalacaksınız:

Karamandere Köyü - Saklı Cennet
http://www.silekaramanderecenneti.com/main.html

:)

Evet, aşkımın dediği gibi gerçekten de çok güzel vakit geçirdik o gün orada :) Haftaiçi olduğu için kimse de yoktu, yalnızca piştikçe etlerimizden nasiplenen köpekler ve attığımız ekmekleri yiyen su kenarındaki ördekler.
Kendiniz sadece mekanı kullanmak isterseniz, masa ücreti olarak 15 TL veriyorsunuz. Ama eti oradan alırsanız, yanan bir mangal geliyor ve masa ücreti ödemiyorsunuz. Biz bilmediğimiz için tam teşekküllü gittik ama, bir dahaki sefere hem o kadar eşyayı taşımamak hem de mangalı yakmakla vakit kaybetmemek adına alışverişi oradan yaparız büyük ihtimalle.

Bu arada, internette gittiğimiz mekanın internet sitesini buldum arkadaşlar, mutlaka inceleyin bence, hayran kalacaksınız:

Karamandere Köyü - Saklı Cennet
http://www.silekaramanderecenneti.com/main.html

:)

inş hep beraber gidelim bi hafta sonu emrecim yer güzel :rendeer:

kışın en az üç dört sefer şileye gittim her gittiğimde deniz çarşaf gibiydi yazın böyle olmuyor mubarek :)

yeschim bilgiler için çok teşekkürler bizde keşife gidiyoruz :) bakalım başka bir güzellik bulabilecek miyiz ???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeschim bilgiler için çok teşekkürler bizde keşife gidiyoruz :) bakalım başka bir güzellik bulabilecek miyiz ???

Rica ederim :) O kadar güzel yer var ki aslında bilinmedik ama bize yakın gerçekten keşfetmek gerek :cat: Kolay gelsin tekrar iyi eğlenceler :rendeer:

Biraz tecrübe kaandıktan sonra bu tip gezilere bende katılmak isterim arkadaşlar. İyi eğlenceler sizlere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bende sabah sizinleyim ama sabh uyanabilitsembide tel no falam göremedim bend

pm attım sana telefon numarasını

İyi eğlenceler arkadaşlar malesef çalışıyorum sizlere katılmak isterdim doğrusu.:rendeer:

ah be korkut abı keske ayarlasaydın neyse bırdahakılerıne ıns :pale:

Arkadaşalar eşimle perşembe günü biz de Şile'ye mangal yapmaya gittik, nerede mesire yeri var nerede mangal yapılabilir araştırdık. Zaten sezon açılmamış çoğu yerde fakat iki yer keşfettik ve birinde yaptık mangalı çok hoşumuza gitti fakat malzemeleri oradan almadığınız taktirde 15 ytl. ödemek zorundasınız, ama eşim 150 isteseler yine verirdik dedi çok güzeldi biz çok memnun kaldık bir kaç da foto ekliyelim fikriniz olsun :)
Tarife gelince Şile belediye sapağına gelince dört yolun sağ tarafında Saklı Dere'yi gördünüz mü diye bir tabela var oraya mutlaka girin :mrgreen: Eğer hizmet veriyorlarsa orada kalmak isteyebilirsiniz gerçekten çok güzel bir yer ama değilse yine aynı yolun devamında sola saparak ilerliyorsunuz Karamandere Köyüydü sanırım tam hatırlayamadım ama sorarsınız bent kenarı deyince herkes gösteriyo yolu :) 2-3 km gidiyorsunuz ve süper bir mangal mekanı :cat: Biz çok beğendik size iyi eğlenceler :) Yalnız yol çok rüzgarlıydı ek bilgi olsun :)

tesekkurler oraya bakmayı unutmayacagız neden gelıp yol gostermıosunuz :p

iyi eglenceler arkadaşlar...
kazasız belasız bol eglenceli bir gün dilerim hepinize

saol cagla apla :rendeer:

Biraz tecrübe kaandıktan sonra bu tip gezilere bende katılmak isterim arkadaşlar. İyi eğlenceler sizlere.

herzaman beklerız

Son düzenleme:
gelmek istiyomda kesin konuşmak istemiyom akşam olsun bizim tayfayada bi sorum orman havasına ihtiyacım var vala

sen iste zaten bi ben 6 kişi ile gelirim :D

bi apacheciyi aramizda görmekten gurur duyariz bi grup liderine ihtiyacımız var:queen: mangali yakacak ama grup lideri:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelmek istiyomda kesin konuşmak istemiyom akşam olsun bizim tayfayada bi sorum orman havasına ihtiyacım var vala

sen iste zaten bi ben 6 kişi ile gelirim :D

aksam konusuruz ozaman sen ısını ayarlarsın ıns

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar