Hafta Sonu Palandöken Dağının Zirvesine ..:)

Bu hafta sonu Palandöken dağının zirvesine çıkacağım motorlar rotamız da belli çok bir kilometredeğil, fakat bayağı bir soğuk olacak, etkinlik duyurularında onay istediğinden dolayı oraya yazmadım. Bu kez bol fotoğraf ve video çekeceğim. Erzurumda olup da katılmak isteyen yazsın güzel olur :)

Not: Bu da rotamız :)

Screenshot_2015-06-10-12-41-53.png

Ben arkadaşımın 125'lik scooter'ı ile denedim çıkmayı da motor yemedi, 3 kere stop etti, Dedeman'a çıkamadan geri dönmek zorunda kaldım :)

Manzaralı ve keyifli bir gezi olacak. Özellikle 15'ten sonraki bozuk yollarda dikkat :)

motor güçlü çıkar inşallah,plastik kelepçe de takarım muhtemelen. :) E şimdi iyi motorun varsa gel çıkalım birlikte usta? :)

motor güçlü çıkar inşallah,plastik kelepçe de takarım muhtemelen. :) E şimdi iyi motorun varsa gel çıkalım birlikte usta? :)

İstanbul'da yaşıyorum, yoksa affetmem. En büyük emellerimden birisi Ejder Tepesi'ne çıkıp orada bi cigara tüttürmek :)

Duke ile İstanbul'dan gelemem de artık motoru büyütüp enduro yapınca yazları motorla gelirim inşallah.

Yalnız yollar ciddi bozuktur, daha önce çıktınız mı tepeye? Basbayağı arazi sürüşü yapacaksınız.

İstanbul'da yaşıyorum, yoksa affetmem. En büyük emellerimden birisi Ejder Tepesi'ne çıkıp orada bi cigara tüttürmek :)

Duke ile İstanbul'dan gelemem de artık motoru büyütüp enduro yapınca yazları motorla gelirim inşallah.

Yalnız yollar ciddi bozuktur, daha önce çıktınız mı tepeye? Basbayağı arazi sürüşü yapacaksınız.

Daha önce ufak arazilere çıktım, bakalım çok zorlarsa geri dönerim ona göre artık :)

Daha önce ufak arazilere çıktım, bakalım çok zorlarsa geri dönerim ona göre artık :)

Dağın ön yüzünden çıkamazsınız en tepeye kadar. Gördüğüm kadarıyla haritada ön yüzü görünüyor rotada. Ancak arka yüzündeki Tekman yolu denen kışın Güney pisti olarak kullanılan 11 km'lik bir yol var. Oradan en tepeye kadar çıkarsınız eğer çok delik veya çamur vs yoksa. Zaten orayı araçlar kullanabiliyor.

Bu mevsimde en kötü şey, eriyen karların oluşturduğu ufak akarsular ve çamurlu arazi olacak. Bir de başı boş köpekler olabilir. Onlara dikkat edin. Açkcası ben arabayla çıkamamıştım bir yerden sonrasını. Off-Road'çu abiler filan Discovery'lerle çıkıyorlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar