Hafta sonu Altınoluk-Asos

Geçtiğimiz hafta sonu Kardeşim,babam ve ben hem biraz özlediğimiz motorsiklet sürüşünü yapabilmek hem de hafta sonunu değerlendirmek adına yola çıktık.Cuma akşamı saat 23.00 civarı Eskihisar'dan feribot ile topcu'lara geçerek yolculuğumuz başladı.Çok iyi bir gezi paylaşımı hazırlayamasam da video ve foto'ları izlenimlerinize sunarım.

http://www.youtube.com/watch?v=t0Kh6lFNvGw&feature=share&list=UUigJdWA6SSRmkPC3WOfnOgQ

http://www.youtube.com/watch?v=_bzK2zpFXmw&feature=share&list=UUigJdWA6SSRmkPC3WOfnOgQ

Feribottayız gece olması sebebi ile karanlık.Gelirken sağanak yağmura da yakalanmamız cabası

Kalacağımız ev bir akrabamızın 2 kuzenim ve eşim 1 haftadır oradaydı ve biz yanlarına gidiyoruz.

İlk molayı susurlukta veriyoruz.Ancak yanımızda termos ve yiyecek olması sebebi ile motorların başında ayak üstü yiyecek ve içecek tüketimini yapıyoruz.Sıcak çay iyi geldi.

Babam keyifden enerji patlaması yaşıyor:)

Mola vermeden Altınoluk'a kadar devam ettik.Sabah vardık.

3 saat uyuduktan sonra evden çıkıyoruz ve direkt tekne turuna.

Tekne 400 kişilik olunca denize giriş Çin'deki havuzlar gibi kalabalık :)

Şeytan Tepesi

Pazar günü Asos'a gidiyoruz

Yengemiz Ayten Abla ve Kuzen Gönül motor ile gelmek istediler.Ayten Abla ilk defa biniyor

Asos yolunda bir mola.Eşimin arabası da turuncu:)

Yollar bir harika

Ekranda parlayan ışık güneş gibi görünsede aslında telefonun flaşının cama yansıması:)

Asos istikametinde anayol'dan çıkıp köy yollarına geçiyoruz,yol buradan sonra daha keyifli

Artık vardık:)

Denize gireceğimiz koy,güzel bir işletme

Yol yorgunluğu ancak bu kadar güzel giderilir

Göbeğe fazla takılmayınız:)

Bir kaç ortam karesi

cie8.jpg

flao.jpg

Altınolukta biraz turlama

80e0.jpg

nccc.jpg

3mic.jpg

6mlj.jpg

xy9w.jpg

c63z.jpg

3ygd.jpg

r9ar.jpg

c63z.jpg

vr0d.jpg

j8pa.jpg

r9ar.jpg

Artık dönüyoruz

u4y7.jpg

zhsn.jpg

1nfe.jpg

fs92.jpg

rqjy.jpg

cw0d.jpg

vw18.jpg

i3o5.jpg

sd6f.jpg

u4y7.jpg

Hiç 54 yaşında gösteriyor mu Babam?

Balıkesir'e varmadan kısa bir sigara içecek molası

Dönüştete yine molamız Susurlukta.Bu sefer Köfteci Ramiz'de yedik

mdtb.jpg

5ff6.jpg

f6wb.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ilk resimde sol taraftaki motorun uzerindeki far maskesi sonradan takma mi? Ona benzer bitane buldum da benim duke 125e uyar mi sizin motordaki duz far uyuyor

Çok güzel bir gezi olmuş. 400 kişilik tekne maşallah nuhun gemisi gibiymiş :)
KTM ile yolculuk nasıl düz yolda+Yakıt? bilgi verebilirmisiniz?

O motor Ktm 640 lc 4 .Superomoto ya ceviriyoruz. Far Acerbis.Ben ce senin motorun far iyi.Ama tabi sen bilirsin .Bunlar universal modeller senin motora da uyar tabi.
Ilk resimde sol taraftaki motorun uzerindeki far maskesi sonradan takma mi? Ona benzer bitane buldum da benim duke 125e uyar mi sizin motordaki duz far uyuyor

Evet gezi kisa olmasina ragmen cok keyifliydi:) Nuh'un gemisi guzelmis:pValla motorlar uzun yolda gayet keyifliydi, cok yordular diyemem.Ama biz sik sik mola verdik yoksa belli bir saatten sonra totolarimiz agrimaya basliyordu:mrgreen:Hizimiz genelde 120-130 civarindaydi .Yakit 690 20 tl 640 ise 22 tl civarinda tuketildi.

Çok güzel bir gezi olmuş. 400 kişilik tekne maşallah nuhun gemisi gibiymiş :)
KTM ile yolculuk nasıl düz yolda+Yakıt? bilgi verebilirmisiniz?

altınoluk koy yolunda anfi karşısında gördüm m otorlarınız :) bende altınoluktaym :)

O motor Ktm 640 lc 4 .Superomoto ya ceviriyoruz. Far Acerbis.Ben ce senin motorun far iyi.Ama tabi sen bilirsin .Bunlar universal modeller senin motora da uyar tabi.

Farı değiştirme yi düşünüyorum da
acerbis far buldum 165tlye ama dayaniklimidir?
birde spormotoda 550tlye far var o cok hoşuma gidiyor
Sizin 690ligin ustundeki far duke 125 de cok hoş duruyor ama cook para

gezmek güzel ,eminim güzel eğlenmişsinizdir, çünki resimler öyle söylüyor,bu geziyi bizimle paylaştığınız için size teşekkür ediyorum,hayat paylaşınca güzel .saygılar...

ahhh ahh köyden inerken evin önünde motorlarınızı görüp bi maşallah diyip iç geçirmişdim altınoluk limandaki cafe de çalısıyorum keşke haberimiz olsaydı bi dahaki sefere mutlaka bekliyorum :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
vaaay iyiymiş baba oğul :) biz 1 ay sonra altınolukta 2 gece konaklamayı düşünüyoruz ama çadır yeri için paramız olmayacak çadır kuracak yer varmı oralarda.. yoksada içer içer sahilde yatarız :D

F54

baba oğul yollardayız diyorsun yani:)
gezi güzel olmuş :cat:

Asoss da kaldığınız yerin bilgilerini yazar mısın, haftaya oralardayım ben de

Keyifli olmuş nicelerini gezersiniz inşallah

Evet Anfi karşısında kaldık.Mükemmel bir yer orası çok beğendim.Köy içi'de yakın bir akşam gidip karadut şurubu içtik orada:)
Bu arada o yokuştan ne kadar çok motor geçiyor sabah akşam.

altınoluk koy yolunda anfi karşısında gördüm m otorlarınız :) bende altınoluktaym :)

Acerbis dayaniklidir ama su an ki orjinal farin kadar aydinlatma yapmayacagi kesin.690 farinndan 640 a da takmayi dusunuyoruz biz de.Guzel gorunecegi kanaatindeyim:)Ustelik aydinlatmasi da cok basarili.

Farı değiştirme yi düşünüyorum da
acerbis far buldum 165tlye ama dayaniklimidir?
birde spormotoda 550tlye far var o cok hoşuma gidiyor
Sizin 690ligin ustundeki far duke 125 de cok hoş duruyor ama cook para

Paraya kıyıp spormoto dan alacağım orjinal ktm olsn Teşekkürler yorumlariniz icin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar