Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
660 tenere var eski kasa olarak eğer düşünürseniz bence gayet makul yada crf rally
bende 1.70 boyundayım, kısaltılmış crf rally denedim gayet iyidi 👍

Motosikleti
Kawasaki KLX
Yeni gelecek KLE radarımda, gereğinden alçak diyorlar tanıtım videosunu izleyenler. Benim için avantaj olabilir belki 😅 SE versiyonu teknolojik olarak da güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değerlendirilebilir tabi bi gelsin görelim

Yüksek olsaydı da "ayağımız yere değmez" diyeceklerdi. :) Preload ve süspansiyon ayarı ile halledilir o.

Motosikleti
Kawasaki KLX
Yeni gelecek KLE radarımda, gereğinden alçak diyorlar tanıtım videosunu izleyenler. Benim için avantaj olabilir belki 😅 SE versiyonu teknolojik olarak da güzel

Değerlendirilebilir tabi bi gelsin görelim

KLE 500 SE fiyatı belli oldu , 637 lira. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Asla uygun bir fiyat değil ama muadilleri(mesela nx500) 607.000 olunca şaşırmadım. BMW f450 GS de 700 bandında gelir tablo tamamlanır. 2. El Transalp alıp önümüze mi bakalım napalım o zaman 😅
Transalp iyi tercih.. Olmazsa Versys de bakabilirsin.. Sağlam motor sağlam şasi...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Asla uygun bir fiyat değil ama muadilleri(mesela nx500) 607.000 olunca şaşırmadım. BMW f450 GS de 700 bandında gelir tablo tamamlanır. 2. El Transalp alıp önümüze mi bakalım napalım o zaman 😅
Valla NX500 600 iken F450GS 700'e satarlarsa atlamak gerekir üstüne sanki? (İyi bir fiyat değil bence ama göreceli olarak mükemmel...)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
advanture yüksek motorla pek 140ı geçmeyin derim ben.
4 gün önce kuzey Marmara yolunda eve hızlı gideyim diye 190 civarındaydı ibre ve dümdüz giderken bir süre sonra gidon da hafifleme oldu ve sağa sola oynamaya başladı, ne oluyor diye motora bakayım dedim ve bir gördüm ki 225 yazıyor ibrede. Gaz kolunu biraz saldım 200 ile devam...

Sepet olmasa basacam ne varsa ama sepetler yüzünden kafa hafifliyor motorda. Motor Triumph tiger explorer, 1200cc 2015 model..

Konu sahibi arkadaşın yerinde olsam tiger 800 düşünürüm ama bana yetmeyeceği için 1200 lük aldım, buda yetmiyor aslında ama adv olup 300 yapan motor yok işte, aslında benim ilacım hayabusa ama tiger explorer satmaya kıyamam yoksa hayabusa yan çantalar ile tam işe gidip gelmelik motor olur benim için.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
40 beygir (sözde) advlerin fiyatı tuaregden daha fazla :ROFLMAO:

F450 kağıt üzerinde güzel gözüküyor ama kaderi muhtemelen 310 GS gibi olabilir.

Fiyat konusunda iyimserim, paketine göre 550-650 bin TL bandında çıkabilir. Yürütme maliyeti epey yüksek olacaktır, değmez.

Bu fiyata, 1-2 yaşında düşük km bir Transalp veya V Strom 800 SE alın, arkanıza bakmayın :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
4 gün önce kuzey Marmara yolunda eve hızlı gideyim diye 190 civarındaydı ibre ve dümdüz giderken bir süre sonra gidon da hafifleme oldu ve sağa sola oynamaya başladı, ne oluyor diye motora bakayım dedim ve bir gördüm ki 225 yazıyor ibrede. Gaz kolunu biraz saldım 200 ile devam...

Sepet olmasa basacam ne varsa ama sepetler yüzünden kafa hafifliyor motorda. Motor Triumph tiger explorer, 1200cc 2015 model..

Konu sahibi arkadaşın yerinde olsam tiger 800 düşünürüm ama bana yetmeyeceği için 1200 lük aldım, buda yetmiyor aslında ama adv olup 300 yapan motor yok işte, aslında benim ilacım hayabusa ama tiger explorer satmaya kıyamam yoksa hayabusa yan çantalar ile tam işe gidip gelmelik motor olur benim için.
Kardeşim kusura bakma, alınma ama belki kimse söyleyemiyordur eminim bir çok arkadaş benimle aynı fikirdedir sen şu Tiger 1200'ü aldıktan sonra sende bir kıroluk, bir görgüsüzlük, bir "ben ne oldumculuk" oluştu, topla kendini, daha geçen arkadaşını toprağa verdin, biraz dön bak kendine, neymiş 200 üstü gidon hafiflemişmiş. de ibrede 225 yazıyormuşmuş

Kendine dikkat et, ampır ampır tehlikeli işler yapma.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
F450 kağıt üzerinde güzel gözüküyor ama kaderi muhtemelen 310 GS gibi olabilir.

Fiyat konusunda iyimserim, paketine göre 550-650 bin TL bandında çıkabilir. Yürütme maliyeti epey yüksek olacaktır, değmez.

Bu fiyata, 1-2 yaşında düşük km bir Transalp veya V Strom 800 SE alın, arkanıza bakmayın :)
Bana da oyle geliyir ama yine de:
F450 fiyati 1 ay kadar once vardi listede, sonra kaldirdilar. Fiyat varken 650bin tlden basliyordu. Farkli markalarda 500 cc motorlar ortalama 450-550 bandinda. O yuzden 650-700 bin tl pahali olsa bile yakin segment alternatiflerine gore fiyat performansta fena olmayabilir

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çok merak ediyorum 900cc motor orta sınıf oluyorsa üst sınıf kaç cc oluyor? ADV ler biraz daha burjuva işi farkındayım ama benim gariban Hero bunların yanında larva yada kurtçuk falan herhalde.
600-1000cc arası orta sınıf sayılıyor diye biliyorum. yani A2 ehliyeti ile kullanılamayacak kadar büyük ama 1000cc'den küçükse orta.
aslında ehliyet sınıflarına göre denebilir, A2 ve altı ile kullanılabilecekler küçük, A sınıfının başlangıcındakiler orta sınıf denebilir.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Çok merak ediyorum 900cc motor orta sınıf oluyorsa üst sınıf kaç cc oluyor? ADV ler biraz daha burjuva işi farkındayım ama benim gariban Hero bunların yanında larva yada kurtçuk falan herhalde.
900e orta değil büyük diyeceksek 1200e ne diyecez ultra süper büyük mü

ayrıca advler burjuva işi değil tam tersine fukara işidir hem scooter hem enduro hem touring olarak kullanılabilir daha fiyat performans olan bi motosiklet türü yok

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Aman Fatih kardeşim dikkat et. Bu işin sonu yok. Hız arttıkça gerçeklik algısı kayboluyor. Gazı açarken sevdiklerin aklına gelsin.

Motosikleti
cbf 150

kawasaki h2 yan çantaı var 3.2 milyon fiyatlı

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ayıp ayıp, 1 sene olmuş, bi kişi Vstrom 650 önermemiş (Ya da ben görmedim.) Arada sırada forumu kontrol etmesek insanlar yanlış yönlenecek.

Edit: 5 aylık konuymuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar