Oooo süper. Belki şu orta hacme tekrar hareket getirir.Suzuki, Suzuki duy sesimizi bu gelen V-Storm'un tekerlek sesi.
Bu arada RE Himalayan 750 geliyormuş galiba çift silindir. 19/17
Keske. Ama royal enfieldin fiyat politikasini hatirlarsak dedigin biraz zor.Oooo süper. Belki şu orta hacme tekrar hareket getirir.
Yeni gelecek KLE radarımda, gereğinden alçak diyorlar tanıtım videosunu izleyenler. Benim için avantaj olabilir belkiSE versiyonu teknolojik olarak da güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değerlendirilebilir tabi bi gelsin görelim
Yeni gelecek KLE radarımda, gereğinden alçak diyorlar tanıtım videosunu izleyenler. Benim için avantaj olabilir belkiSE versiyonu teknolojik olarak da güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değerlendirilebilir tabi bi gelsin görelim
Nx500 fiyatini baz almislarKLE 500 SE fiyatı belli oldu , 637 lira.![]()
Asla uygun bir fiyat değil ama muadilleri(mesela nx500) 607.000 olunca şaşırmadım. BMW f450 GS de 700 bandında gelir tablo tamamlanır. 2. El Transalp alıp önümüze mi bakalım napalım o zamanKLE 500 SE fiyatı belli oldu , 637 lira.![]()
Transalp iyi tercih.. Olmazsa Versys de bakabilirsin.. Sağlam motor sağlam şasi...Asla uygun bir fiyat değil ama muadilleri(mesela nx500) 607.000 olunca şaşırmadım. BMW f450 GS de 700 bandında gelir tablo tamamlanır. 2. El Transalp alıp önümüze mi bakalım napalım o zaman![]()
Valla NX500 600 iken F450GS 700'e satarlarsa atlamak gerekir üstüne sanki? (İyi bir fiyat değil bence ama göreceli olarak mükemmel...)Asla uygun bir fiyat değil ama muadilleri(mesela nx500) 607.000 olunca şaşırmadım. BMW f450 GS de 700 bandında gelir tablo tamamlanır. 2. El Transalp alıp önümüze mi bakalım napalım o zaman![]()
4 gün önce kuzey Marmara yolunda eve hızlı gideyim diye 190 civarındaydı ibre ve dümdüz giderken bir süre sonra gidon da hafifleme oldu ve sağa sola oynamaya başladı, ne oluyor diye motora bakayım dedim ve bir gördüm ki 225 yazıyor ibrede. Gaz kolunu biraz saldım 200 ile devam...advanture yüksek motorla pek 140ı geçmeyin derim ben.
Kardeşim kusura bakma, alınma ama belki kimse söyleyemiyordur eminim bir çok arkadaş benimle aynı fikirdedir sen şu Tiger 1200'ü aldıktan sonra sende bir kıroluk, bir görgüsüzlük, bir "ben ne oldumculuk" oluştu, topla kendini, daha geçen arkadaşını toprağa verdin, biraz dön bak kendine, neymiş 200 üstü gidon hafiflemişmiş. de ibrede 225 yazıyormuşmuş4 gün önce kuzey Marmara yolunda eve hızlı gideyim diye 190 civarındaydı ibre ve dümdüz giderken bir süre sonra gidon da hafifleme oldu ve sağa sola oynamaya başladı, ne oluyor diye motora bakayım dedim ve bir gördüm ki 225 yazıyor ibrede. Gaz kolunu biraz saldım 200 ile devam...
Sepet olmasa basacam ne varsa ama sepetler yüzünden kafa hafifliyor motorda. Motor Triumph tiger explorer, 1200cc 2015 model..
Konu sahibi arkadaşın yerinde olsam tiger 800 düşünürüm ama bana yetmeyeceği için 1200 lük aldım, buda yetmiyor aslında ama adv olup 300 yapan motor yok işte, aslında benim ilacım hayabusa ama tiger explorer satmaya kıyamam yoksa hayabusa yan çantalar ile tam işe gidip gelmelik motor olur benim için.
Bana da oyle geliyir ama yine de:F450 kağıt üzerinde güzel gözüküyor ama kaderi muhtemelen 310 GS gibi olabilir.
Fiyat konusunda iyimserim, paketine göre 550-650 bin TL bandında çıkabilir. Yürütme maliyeti epey yüksek olacaktır, değmez.
Bu fiyata, 1-2 yaşında düşük km bir Transalp veya V Strom 800 SE alın, arkanıza bakmayın![]()
Çok merak ediyorum 900cc motor orta sınıf oluyorsa üst sınıf kaç cc oluyor? ADV ler biraz daha burjuva işi farkındayım ama benim gariban Hero bunların yanında larva yada kurtçuk falan herhalde.orta sınıf, rüzgardan koruyan, vstromdan atik diyorsanız tracer 900.
600-1000cc arası orta sınıf sayılıyor diye biliyorum. yani A2 ehliyeti ile kullanılamayacak kadar büyük ama 1000cc'den küçükse orta.Çok merak ediyorum 900cc motor orta sınıf oluyorsa üst sınıf kaç cc oluyor? ADV ler biraz daha burjuva işi farkındayım ama benim gariban Hero bunların yanında larva yada kurtçuk falan herhalde.
900e orta değil büyük diyeceksek 1200e ne diyecez ultra süper büyük müÇok merak ediyorum 900cc motor orta sınıf oluyorsa üst sınıf kaç cc oluyor? ADV ler biraz daha burjuva işi farkındayım ama benim gariban Hero bunların yanında larva yada kurtçuk falan herhalde.
Aman Fatih kardeşim dikkat et. Bu işin sonu yok. Hız arttıkça gerçeklik algısı kayboluyor. Gazı açarken sevdiklerin aklına gelsin.4 gün önce kuzey Marmara yolunda eve hızlı gideyim diye 190 civarındaydı ibre ve dümdüz giderken bir süre sonra gidon da hafifleme oldu ve sağa sola oynamaya başladı, ne oluyor diye motora bakayım dedim ve bir gördüm ki 225 yazıyor ibrede. Gaz kolunu biraz saldım 200 ile devam...
Sepet olmasa basacam ne varsa ama sepetler yüzünden kafa hafifliyor motorda. Motor Triumph tiger explorer, 1200cc 2015 model..
Konu sahibi arkadaşın yerinde olsam tiger 800 düşünürüm ama bana yetmeyeceği için 1200 lük aldım, buda yetmiyor aslında ama adv olup 300 yapan motor yok işte, aslında benim ilacım hayabusa ama tiger explorer satmaya kıyamam yoksa hayabusa yan çantalar ile tam işe gidip gelmelik motor olur benim için.
kawasaki h2 yan çantaı var 3.2 milyon fiyatlı4 gün önce kuzey Marmara yolunda eve hızlı gideyim diye 190 civarındaydı ibre ve dümdüz giderken bir süre sonra gidon da hafifleme oldu ve sağa sola oynamaya başladı, ne oluyor diye motora bakayım dedim ve bir gördüm ki 225 yazıyor ibrede. Gaz kolunu biraz saldım 200 ile devam...