Bmwde c 400ler 638binden basliyor. Bence f 450 700bin tlden baslar, o da 2026da fiyatlari artirmazlarsaŞu yeni BMW F450GS gelsin bir bakın bütçeye uyarsa mükemmel bir şeye benziyor...
Hayâl etmek bedavaBmwde c 400ler 638binden basliyor. Bence f 450 700bin tlden baslar, o da 2026da fiyatlari artirmazlarsa![]()
Gecen persembe borusan samandiraya gidip motorlara baktim. F900 xr, c 400 ve f8/900 gsleri inceledim. C 400e o para verilmez, gsler iyi ama xr daha iyi benceHayâl etmek bedava![]()
950.000'e MTS V2S alınabilen bir piyasada F900XR'ın şansı yok maalesef.Gecen persembe borusan samandiraya gidip motorlara baktim. F900 xr, c 400 ve f8/900 gsleri inceledim. C 400e o para verilmez, gsler iyi ama xr daha iyi bencepara odemeden ciktim
![]()
Ikinci elini dusuuuun, satis sonrasi kaliteyiii, simdi goz kapaklarin agirlasiyoor, ustune bir agirlik cokuyoor950.000'e MTS V2S alınabilen bir piyasada F900XR'ın şansı yok maalesef.
Desmo'suz MTS ile ikinci el değeri o kadar şeyolmaz bence. Zaten alabilirsem alacağım son motor olma ihtimali yüksek; kullanabildiğim kadar kullanıp sonra da kaça satabilirsem o kadara satıp defteri kaparım.Ikinci elini dusuuuun, satis sonrasi kaliteyiii, simdi goz kapaklarin agirlasiyoor, ustune bir agirlik cokuyoor![]()
Ben hayatımda f900xr kadar titreyen premium bir motora binmedim gerçekten. 6000 devir üzeri tek silindir gibi titriyor özellikle gidonda. Bence f900xr'ın gösterişi ve marka algısı dışında hiç şansı yok zaten. Arkadaşla motorları değişitken benim düldül biraz titreyebilir seninkinin yanında dedim ama benim motor daha az titriyormuş özellikle üst devirde.950.000'e MTS V2S alınabilen bir piyasada F900XR'ın şansı yok maalesef.
Aynı hissi F900GSA'de aldım (motorları aynı, şasi farkı vardır büyük ihtimal...) 6000'a kadar şahane sonrası hilti. Ama 6000'de çok yüksek süratte gidebiliyor zaten. (155-160 falan, bana yeterli daha hızlı gitsem bile anlık / kısa süreli ataklar olur...)Ben hayatımda f900xr kadar titreyen premium bir motora binmedim gerçekten. 6000 devir üzeri tek silindir gibi titriyor özellikle gidonda. Bence f900xr'ın gösterişi ve marka algısı dışında hiç şansı yok zaten. Arkadaşla motorları değişitken benim düldül biraz titreyebilir seninkinin yanında dedim ama benim motor daha az titriyormuş özellikle üst devirde.
Bozmustur o arkadasinBen hayatımda f900xr kadar titreyen premium bir motora binmedim gerçekten. 6000 devir üzeri tek silindir gibi titriyor özellikle gidonda. Bence f900xr'ın gösterişi ve marka algısı dışında hiç şansı yok zaten. Arkadaşla motorları değişitken benim düldül biraz titreyebilir seninkinin yanında dedim ama benim motor daha az titriyormuş özellikle üst devirde.
Sıfır aldı ya daha yepyeni motor dur bakayım hemen hortBozmustur o arkadasin
Ayrica senden diger basligi hortlatmani bekliyorum.![]()
Olmaz, ilk 200 kmde "kullanici deneyimi" diyip "cok sorunsuz, guclu bir motor" yorumu gelmeliSıfır aldı ya daha yepyeni motor dur bakayım hemen hort![]()
advanture yüksek motorla pek 140ı geçmeyin derim ben.Aynı hissi F900GSA'de aldım (motorları aynı, şasi farkı vardır büyük ihtimal...) 6000'a kadar şahane sonrası hilti. Ama 6000'de çok yüksek süratte gidebiliyor zaten. (155-160 falan, bana yeterli daha hızlı gitsem bile anlık / kısa süreli ataklar olur...)
Üst devirde titremeyen büyük hacim çift silindir Stelvio ve Mandello. Çok enteresan, onlarda titreşim devir yükseldikçe azalıyor, alt devirlerdeki de rahatsız edici değil.
Onu dört gözle bekliyorum, fiyat nx500 civarında olsa havada kapılır ama daha yüksek olur diye düşünüyorum. Bekleyelim görelim, hayırlısıŞu yeni BMW F450GS gelsin bir bakın bütçeye uyarsa mükemmel bir şeye benziyor...
Büyük ihtimalle çok daha yüksek olur; NX500'den ciddi iyi özellikleri var.Onu dört gözle bekliyorum, fiyat nx500 civarında olsa havada kapılır ama daha yüksek olur diye düşünüyorum. Bekleyelim görelim, hayırlısı
Vakit buldukça kampa, doğaya giden; motokamp da yapan birisiyim. %80 yolda sürsem de araziye geldiğimde buraya girmez bu motor demek de istemiyorum. Çok hard arazi olmasa da arazide iş görecek bir motor arıyorum. Bu açıdan motorum ihtiyaçlarımı %80 oranda karşılıyor zaten.
Yeni gelecek KLE radarımda, gereğinden alçak diyorlar tanıtım videosunu izleyenler. Benim için avantaj olabilir belkiKLE olabilir
Değerlendirilebilir tabi bi gelsin görelimSuzuki, Suzuki duy sesimizi bu gelen V-Storm'un tekerlek sesi.
Bu arada RE Himalayan 750 geliyormuş galiba çift silindir. 19/17