Hafif Siklet Çok Yönlü ADV Motosiklet Tavsiyesi

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Tracer, Tenere, Kle, Nx, VStrom, Triumph 800, Adv, Domi.
F serisi pahalı olur muhtemelen

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Gecen persembe borusan samandiraya gidip motorlara baktim. F900 xr, c 400 ve f8/900 gsleri inceledim. C 400e o para verilmez, gsler iyi ama xr daha iyi bence😂 para odemeden ciktim😂
950.000'e MTS V2S alınabilen bir piyasada F900XR'ın şansı yok maalesef.

Motosikleti
Ikinci elini dusuuuun, satis sonrasi kaliteyiii, simdi goz kapaklarin agirlasiyoor, ustune bir agirlik cokuyoor😂
Desmo'suz MTS ile ikinci el değeri o kadar şeyolmaz bence. Zaten alabilirsem alacağım son motor olma ihtimali yüksek; kullanabildiğim kadar kullanıp sonra da kaça satabilirsem o kadara satıp defteri kaparım.

Motosikleti
Yamaha XSR700
950.000'e MTS V2S alınabilen bir piyasada F900XR'ın şansı yok maalesef.
Ben hayatımda f900xr kadar titreyen premium bir motora binmedim gerçekten. 6000 devir üzeri tek silindir gibi titriyor özellikle gidonda. Bence f900xr'ın gösterişi ve marka algısı dışında hiç şansı yok zaten. Arkadaşla motorları değişitken benim düldül biraz titreyebilir seninkinin yanında dedim ama benim motor daha az titriyormuş özellikle üst devirde.

Motosikleti
Ben hayatımda f900xr kadar titreyen premium bir motora binmedim gerçekten. 6000 devir üzeri tek silindir gibi titriyor özellikle gidonda. Bence f900xr'ın gösterişi ve marka algısı dışında hiç şansı yok zaten. Arkadaşla motorları değişitken benim düldül biraz titreyebilir seninkinin yanında dedim ama benim motor daha az titriyormuş özellikle üst devirde.
Aynı hissi F900GSA'de aldım (motorları aynı, şasi farkı vardır büyük ihtimal...) 6000'a kadar şahane sonrası hilti. Ama 6000'de çok yüksek süratte gidebiliyor zaten. (155-160 falan, bana yeterli daha hızlı gitsem bile anlık / kısa süreli ataklar olur...)

Üst devirde titremeyen büyük hacim çift silindir Stelvio ve Mandello. Çok enteresan, onlarda titreşim devir yükseldikçe azalıyor, alt devirlerdeki de rahatsız edici değil.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bozmustur o arkadasin😂
Ayrica senden diger basligi hortlatmani bekliyorum. 😈

Motosikleti
cbf 150
Aynı hissi F900GSA'de aldım (motorları aynı, şasi farkı vardır büyük ihtimal...) 6000'a kadar şahane sonrası hilti. Ama 6000'de çok yüksek süratte gidebiliyor zaten. (155-160 falan, bana yeterli daha hızlı gitsem bile anlık / kısa süreli ataklar olur...)

Üst devirde titremeyen büyük hacim çift silindir Stelvio ve Mandello. Çok enteresan, onlarda titreşim devir yükseldikçe azalıyor, alt devirlerdeki de rahatsız edici değil.
advanture yüksek motorla pek 140ı geçmeyin derim ben.

Motosikleti
2024 Triumph Scrambler 400 X
Şu yeni BMW F450GS gelsin bir bakın bütçeye uyarsa mükemmel bir şeye benziyor...
Onu dört gözle bekliyorum, fiyat nx500 civarında olsa havada kapılır ama daha yüksek olur diye düşünüyorum. Bekleyelim görelim, hayırlısı

Motosikleti
cbf 150
450 gs bekleyin aynen büyük ihtimalle hindistan olucak herşeyi ama en azından elektornikler bolca olur uzun vadede fiyatı düşmez. ufak motorlarda değer kaybu çok oluyor biliyorsunuz

Motosikleti
Kawasaki KLX
Vakit buldukça kampa, doğaya giden; motokamp da yapan birisiyim. %80 yolda sürsem de araziye geldiğimde buraya girmez bu motor demek de istemiyorum. Çok hard arazi olmasa da arazide iş görecek bir motor arıyorum. Bu açıdan motorum ihtiyaçlarımı %80 oranda karşılıyor zaten.

KLE olabilir

Motosikleti
2024 Triumph Scrambler 400 X
Yeni gelecek KLE radarımda, gereğinden alçak diyorlar tanıtım videosunu izleyenler. Benim için avantaj olabilir belki 😅 SE versiyonu teknolojik olarak da güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Suzuki, Suzuki duy sesimizi bu gelen V-Storm'un tekerlek sesi.
Bu arada RE Himalayan 750 geliyormuş galiba çift silindir. 19/17
Değerlendirilebilir tabi bi gelsin görelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar