Peki bu icra müdürünün topuklara sıkma olayından haberi var mı :silent:
böyle durumlarda karakoldan koruma talep edilir. Avukat zabıta veya polis eşliğine icra müdürü satışı gerçekleştirebilir. Alınacak malın R1 olduğu düşünülürse topuklara sıkılmadan hızla uzaklaşılır. İcra müdürüne kimse bişi sıkamaz kötü adamların tehdit ettiği diğer alıcılardır. icra müdürü diğer alıcıların artırmaya katılmasını engelleyemez.
Taamdır teşekkür ederim :rendeer:
yada şöle bi yöntem var motoru al daha sonra motorun önemli parçalarını sök ve bi depoya at bazı isklet ler kalsın daha sonra motoru hafif ücra bi boş arazzi üstüne bırak ve çalıntı ihbarı ver motor polisler tarafından alınsın otoparkta kalsın zaten kimse öle harap bi haldki motorun satısına girmez topuklarına sıkarım gibi tehditler almadan açık artırmaya katılır ve alırsın daha sonra bi usta bul ve parçaları tak yerine![]()
yada şöle bi yöntem var motoru al daha sonra motorun önemli parçalarını sök ve bi depoya at bazı isklet ler kalsın daha sonra motoru hafif ücra bi boş arazzi üstüne bırak ve çalıntı ihbarı ver motor polisler tarafından alınsın otoparkta kalsın zaten kimse öle harap bi haldki motorun satısına girmez topuklarına sıkarım gibi tehditler almadan açık artırmaya katılır ve alırsın daha sonra bi usta bul ve parçaları tak yerine![]()
Anaa yine gündeme çakma motor temalı topik gelmiş :queen:
Sevdim bu senaryoyu... :bounce: Ancak bir yanlış anlatım var gibi... Yahu motorun önemli parçalarını ben söküyorsam, daha sonra o parçaları yerlerine takmak için niye bir ustaya gideyim ki kendi söküğümü kendim diker... aay yani kendim söktüğümü kendim takarım... Şimdi bir de ustayı şuçumuza şahit edersek iş alırız başımıza? Yok yok, olmaz dedim yahu, ısrar etmeyin, kendim takacam işte!yada şöle bi yöntem var motoru al daha sonra motorun önemli parçalarını sök ve bi depoya at bazı isklet ler kalsın daha sonra motoru hafif ücra bi boş arazzi üstüne bırak ve çalıntı ihbarı ver motor polisler tarafından alınsın otoparkta kalsın zaten kimse öle harap bi haldki motorun satısına girmez topuklarına sıkarım gibi tehditler almadan açık artırmaya katılır ve alırsın daha sonra bi usta bul ve parçaları tak yerine![]()
Tabi ki yaramıyor; eğer motoru o belge ile gidip trafikte adınıza tesçil ettirmeye kalkarsanız havanızı alırsınız... O belge sizi hırsız olmaktan kurtarıyor sadece! Ben bunu söylemek istemiştim.Satış vaadi şeklindeki bi sözleşme hiçbi işe yaramıyo.. Benim motoru satarken bi kaç avukatla görüştüm ben..
Paşam yaşınız genç ve önünüzde bayağı bi yol var..Bu yolda ilerlerken çalılara takılmamak için haraket ve konuşmalarımıza dikkat ederek ilerlemeli.bu yazdıklarından sen sorumlusun(Bilişim Yoluyla İşlenen Suçlar kapsamında suç işliyorsun)..Mt sorumlu değil..Aleyhinde kullanılabilir..Dikkatli ve faydalı bilgi vermeye çalışalım lütfen..:silent:yada şöle bi yöntem var motoru al daha sonra motorun önemli parçalarını sök ve bi depoya at bazı isklet ler kalsın daha sonra motoru hafif ücra bi boş arazzi üstüne bırak ve çalıntı ihbarı ver motor polisler tarafından alınsın otoparkta kalsın zaten kimse öle harap bi haldki motorun satısına girmez topuklarına sıkarım gibi tehditler almadan açık artırmaya katılır ve alırsın daha sonra bi usta bul ve parçaları tak yerine![]()
Paşam yaşınız genç ve önünüzde bayağı bi yol var..Bu yolda ilerlerken çalılara takılmamak için haraket ve konuşmalarımıza dikkat ederek ilerlemeli.bu yazdıklarından sen sorumlusun(Bilişim Yoluyla İşlenen Suçlar kapsamında suç işliyorsun)..Mt sorumlu değil..Aleyhinde kullanılabilir..Dikkatli ve faydalı bilgi vermeye çalışalım lütfen..:silent:
ŞŞŞŞŞŞşşşşşşşşştttt...hukuki boyut ortada geri kalanı senaryolar
3 kuruşa 5 taklaaaa:queen: