hacizli motoru satışsız almak suç olurmu.

Sevgili arkadaşlarım buhususta tejrübeliyim.lütfen böyle durumlarda ilk işiniz bilgi sayardan trafik.gov tr.den sorgulama yapınız.oaraçla ilgili her şeyi.ögrenirsiniz LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki bu icra müdürünün topuklara sıkma olayından haberi var mı :silent:

böyle durumlarda karakoldan koruma talep edilir. Avukat zabıta veya polis eşliğine icra müdürü satışı gerçekleştirebilir. Alınacak malın R1 olduğu düşünülürse topuklara sıkılmadan hızla uzaklaşılır. İcra müdürüne kimse bişi sıkamaz kötü adamların tehdit ettiği diğer alıcılardır. icra müdürü diğer alıcıların artırmaya katılmasını engelleyemez.

böyle durumlarda karakoldan koruma talep edilir. Avukat zabıta veya polis eşliğine icra müdürü satışı gerçekleştirebilir. Alınacak malın R1 olduğu düşünülürse topuklara sıkılmadan hızla uzaklaşılır. İcra müdürüne kimse bişi sıkamaz kötü adamların tehdit ettiği diğer alıcılardır. icra müdürü diğer alıcıların artırmaya katılmasını engelleyemez.

Taamdır teşekkür ederim :rendeer:

abicim bence yol şudur sen onu al yada alma ama gercek olan bişey var ilerde yakalatırsan şayet yediemin otoparkında yatacaktır ve banka bu haciz işlemini 6 ay içerisinde gercekleştirmezse bu motoru ihaleye cıkarıcaktır ihale fiyatı da alırken gibi uygunsa kendi üstüne alırsın

ee kalıntı delil bırakmayalım yanlış anlaşılmış olsamda:(((

Son düzenleme:
yada şöle bi yöntem var motoru al daha sonra motorun önemli parçalarını sök ve bi depoya at bazı isklet ler kalsın daha sonra motoru hafif ücra bi boş arazzi üstüne bırak ve çalıntı ihbarı ver motor polisler tarafından alınsın otoparkta kalsın zaten kimse öle harap bi haldki motorun satısına girmez topuklarına sıkarım gibi tehditler almadan açık artırmaya katılır ve alırsın daha sonra bi usta bul ve parçaları tak yerine:)

Suça teşvik ediyosun farkında mısın???????:pr::pr::pr::pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yada şöle bi yöntem var motoru al daha sonra motorun önemli parçalarını sök ve bi depoya at bazı isklet ler kalsın daha sonra motoru hafif ücra bi boş arazzi üstüne bırak ve çalıntı ihbarı ver motor polisler tarafından alınsın otoparkta kalsın zaten kimse öle harap bi haldki motorun satısına girmez topuklarına sıkarım gibi tehditler almadan açık artırmaya katılır ve alırsın daha sonra bi usta bul ve parçaları tak yerine:)

Nasrettin hoca ile yün hikayesi yani diyorsun.................:wiinkk::wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Anaa yine gündeme çakma motor temalı topik gelmiş :queen:

binilebilecek durumdaki ikinci el temiz bir r1'in fiyatı ne kadar fark ediyor ki böyle yılan hikayesi gibi senaryolar, kanunusuz işlerden bahsediliyor...maddi sıkıntı varsa biraz daha birikim yap al bir tane ikinci el... olmadı r6...

kardeşim parlak fikirlerini kendine sakla ok:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sevdim bu senaryoyu... :bounce: Ancak bir yanlış anlatım var gibi... Yahu motorun önemli parçalarını ben söküyorsam, daha sonra o parçaları yerlerine takmak için niye bir ustaya gideyim ki kendi söküğümü kendim diker... aay yani kendim söktüğümü kendim takarım... Şimdi bir de ustayı şuçumuza şahit edersek iş alırız başımıza? Yok yok, olmaz dedim yahu, ısrar etmeyin, kendim takacam işte!

Satış vaadi şeklindeki bi sözleşme hiçbi işe yaramıyo.. Benim motoru satarken bi kaç avukatla görüştüm ben..
Tabi ki yaramıyor; eğer motoru o belge ile gidip trafikte adınıza tesçil ettirmeye kalkarsanız havanızı alırsınız... O belge sizi hırsız olmaktan kurtarıyor sadece! Ben bunu söylemek istemiştim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İlan silinmiş, ya satıldı, ya sahibinden kom :p ilanı uygunsuz bulup sildi yada ilan sahibi MT den tırstı :p

Bu arada yazılan senaryolarda süper :)

Paşam yaşınız genç ve önünüzde bayağı bi yol var..Bu yolda ilerlerken çalılara takılmamak için haraket ve konuşmalarımıza dikkat ederek ilerlemeli.bu yazdıklarından sen sorumlusun(Bilişim Yoluyla İşlenen Suçlar kapsamında suç işliyorsun)..Mt sorumlu değil..Aleyhinde kullanılabilir..Dikkatli ve faydalı bilgi vermeye çalışalım lütfen..:silent:

Paşam yaşınız genç ve önünüzde bayağı bi yol var..Bu yolda ilerlerken çalılara takılmamak için haraket ve konuşmalarımıza dikkat ederek ilerlemeli.bu yazdıklarından sen sorumlusun(Bilişim Yoluyla İşlenen Suçlar kapsamında suç işliyorsun)..Mt sorumlu değil..Aleyhinde kullanılabilir..Dikkatli ve faydalı bilgi vermeye çalışalım lütfen..:silent:

İşte babam duruma el koydu.. Birazdan hepinisi tutuklıycak yaaa:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hukuki boyut ortada geri kalanı senaryolar
3 kuruşa 5 taklaaaa:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar